FIV...de toamna
Raspunsuri - Pagina 5
luli spune:
Deci in final pot aparea efecte negative?!?!
...daca nu e cauterizata bine rana ... mi-e o tema de mor!!!
Off
luli
Ionutza spune:
Iuli, am scris prostii, nu stiu unde mi-e capul. Am scris ca: "sa nu eziti cu cauterizarea, ca poate impiedica o sarcina". De fapt am vrut sa zic sa nu eziti cu cauterizarea, ca RANA DE PE COL poate impiedica o sarcina; deci cauterizarea nu face nimic rau, doar ajuta la vindecarea ranii!
Ionutza
gabid spune:
Luli,pana nu iti cauterizezi rana nici nu poate fi vorba de FIV.La FIV trebuie sa fii bine in interior.O sa vezi ca o cauterizare e simpla fata de ce te asteapta la FIV.
Cum ti-a venit ideea cu "Luli"?Fratele meu a avut o colega si prietena pe care o chema Luli dar acum este in Canada.Cred ca nu esti aceasi persoana!
Te pup,
Gabi.
karula spune:
'Neata fetelor!
Mai, eu nu mai inteleg nimic. Prostiile astea de chisturi dor??? Nu e zi in care sa ma simt ok de la cap la coada, deja m-am obisnuit cu starea asta si cand ma intreaba lumea cum ma simt spun ca "bine" din inertie si pt. ca e obositor chiar si pt. mine sa zic mereu "asa si-asa". Pana mai ieri am avut in fiecare zi de cand le-a descoperit simptome ca de ciclu, desi mai e ceva pana sa vina. Apoi din cand in cand intepaturi scurte, sau cate o "gheara" mai acuta pe cate unul dintre ovare. Sunt mereu balonata si simt cam acelasi lucru ca la stimulare, dar mai rar si mai putin intens. Mi-e frica sa nu fi evoluat pacostele alea pe acolo. Tratamentul nu-l pot incepe decat in prima zi de ciclu si ar mai fi cel putin o saptamana (daca va mai veni vreodata normal). Nu ma sperie pe mine asa tare (m-am "programat" pe "ignore") dar parca e neplacut sa nu mai stii de atata vreme cum e o zi fara nici o durere, jena etc.
Abia astept sa treaca prima luna de tratament si sa ma duc din nou la eco, la Herghelegiu m-am gandit eu (daca nu e si el in concediu), sau la un alt medic bun caruia nu-i voi spune nimic din istoric, sa vad ce-mi spune un alt ochi despre ce-i acolo.
Sa nu mai spun ca am inceput sa iau proportii si bag mana-n foc ca e vina hergheliei de hormoni...
Gata, azi sunt libera, asa ca imi iau si bicicleta si rolele si ma mut in parc. Pana cad lata. Macar sa ma doara muschii, sa nu mai simt alte dureri.
k.
luli spune:
'Neata fetelor,
Buna Gabi- multumesc mult pentru incurajari- sunteti super dragutze si sa stiti ca datorita voua am prins curaj sa merg la un "doctor" care pe deasupra mi-a mai si dat sperante spunand ca daca se rezolva problema mea a sotului nu e chiar asa grava ca situatia nu e chiar asa disperanta cu toate ca 'tanti' biolog care i-a facut spermograma mi-a spus sec :"sotul tau nu va putea niciodata face copii"!!!!
... Cat despre Luli ce sa-ti zic cred ca e coincidenta pura insa mie mi-a placut mult Lorelei de I Teodoreanu e una din cartile adolescentei mele si... m-am inspirat cu pseudonimul de acolo.
Pupici si toate cele bune!
luli
Pia spune:
Buna dimineata fetelor,
Luli o sa vezi ca totul va fi bine, rezolva intai rana de pe col si poate cu o inseminare se rezolva si nu va fi nevoie sa ajungi la FIV.
Va pup pe toate si o zi racoroasa va doresc
ileana spune:
Salut gagici,
Am crezut ca am gresit subiectul...
Eu ma lupt cu rusii...intr-o noua forma, destul de ciudata fata de invaziile anterioare...acum nu mai astept sa vina...acum astept sa-mi treaca....si sa mai treaca 7 luni...
Deja bat campii...si credeti-ma nu e de la caldura ca sunt 17 grade...
Pia spune:
Ileana imi pare rau ca n-am fost pe faza, nu eram in birou.
Pupici, daca esti pe acolo acum sunt aici
Monica-Elena spune:
Raluca ziceai ceva de proportii de la hormoni? si eu dupa stimularea cu Puregon si pregnyl am inceput sa iau proprtii si nu imi place deloc(si eu sunt tot pacienta dr Ancar).
Tu cu ce ai facut stimularea?
Monica
meme spune:
Si eu am trait cu spaima ca ma voi ingrasa in urma tratamentului dinainte si de dupa inseminare.Lucrurile au stat fix pe dos.Fiindu-mi destul de rau in aceasta perioada,dureri de burta,greturi,nu prea mi-a ars de mancare.Asa ca am slabit 2Kg.Nu pot sa spun ca-mi pare rau.Pacat ca asta a fost singurul lucru bun care mi s-a intamplat.