FIV...de toamna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu poti sa intri pe messenger?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luli,tratamentulsotului meu a fost 3 luni dar 20 zile lua pastila si 10 zile nu.Undestor costa vreo 650000lei si un tub ajunge mai mult de 3 luni sau 3 luni la tine.Daca vrei iti dau tratamentul sotului meu de la Medsana:

undestor:10zile o tb/zi ,10 zile pauza
vit E forte 20 zile+10 zile pauza(o tb)
ratilaj de rechin :1 tb/zi.

Inloc de undestor dupa vreo 3 luni de pauza poti incerca si cu proviron.Noi le-am incercat pe amandoua si nu a avut efect.Sa nu depasesti tratamentul de 3 luni pt ca are efect invers.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Raluca,eu zic ca mananc nesarat fata de alti oameni.Folosesc doar sare fara sodiu si f.putina.Mancarea o gatesc fara sare multa.Chestia este demult...decand eram in facultate.Vara aveam picioarele asa de umflate ac stateam cu ele pe pereti.S-ar putea sa fie ceva legat de circulatie pt ca daca stau cu mainile sau cu picioarele in sus se desumfla.
Acum iau niste pastile naturiste de eliminat lichide orthosiphon dar nu vad vreo ameliorare.
Voi ce mai faceti in rest?Eu deocamdata sunt linistita si calma...acum ma gandesc ce tratment sa-i dau lui Dan pt ca pana in Sept sa ia 3 luni.
Ileana,Luli este destul de bine dar problema este sotul...si asta-i cea mai grea problema.Si eu am avut uter infantil dar se rezolva cu injectii.

va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Noi asteptam, Gabi, asteptam... si asteptarea asta ne pune capac la toti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Fetelor toate suntem in asteptare asa cum spune si Raluca, asteptam sa vina toamna si sigur atunci vom numara bobeceii...bebeiiiiiii.
Gabi multa sanatate.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

SI eu..... nu inteleg in ce consta procedeul de cauterizare...

luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionutza spune:

Buna fetelor!

Iuli: cauterizarea nu e chiar placuta, dar nici nasoala tare; la mine a durat f. putin, cred ca 1-2 minute efectiv (dupa pregatirea de rigoare), spre deosebire de HSG care m-a durut si mai tare si a tinut cam 5-10 minute. Eu zic sa nu eziti cu cauterizarea, ca poate impiedica o sarcina.

Eu sunt acum in ziua 16, asa ca urmatorele 2 saptamani ma voi tot intreba daca am facut vreo treaba luna asta sau nu. Tineti-mi pumnii fetelor, sper sa rezist sa nu fac teste de sarcina macar pana in ziua 28!

Va pup,
Ionutza

Mergi la inceput

Din nou pt. Iuli:

La cauterizare se arde rana cu un electrod electric, din cate stiu eu (la fel cum se ard negii pe piele). Iti spun din nou: sa stii ca durerea e suportabila, pe mine ma doare mai tare la ciclu, decat m-a durut la cauterizare.

Ionutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Bafta multa Ionutza si sa auzim ca esti .

Cu drag,

Mergi la inceput

Multumesc mult monix !

Nu stiu ce m-as face fara voi, fetelor; chiar daca intru pe forum doar la cateva zile, si uneori doar citesc ultimele subiecte, fara sa scriu nimic, macar ma incarc cu rabdare si speranta pentru o noua incercare. Si in plus am invatat multe lucruri noi, pe care nu ti le spun doctorii.

Sa fim cu toate ! (doar cele care dorim asta :) )

Ionutza

Mergi la inceput