FIV...de toamna

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Karula, te rog spune-mi si mie care este situatia ta. stiu ca ar trebui sa citesc tot ce ai postat, dar nu prea am timp.
pleaseeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Pia...trebuie sa ne dai ceva in schimb, ca sa te lasam sa iei si partea noastra de soare, mare, bucurie...altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Va trimit si voua lectia de inceput de saptamana primita de mine azi...

Un tip intra sub dush exact in momentul in care nevasta sa iese din
cada.
Subit, se aude soneria din casa. Dupa o discutzie scurta in care sa se decida care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia cedeaza, se inveleste intr-un prosop de baie, coboara scarile si deschide usa de la intrare.
Era Bob, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Bob o intrerupe:
- Iti dau $800 pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti
acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si ramane goala in fata lui Bob.
El o priveste din cap pana-n picioare,dupa care ii intinde 8 bancnote de $100. Surprinsa de aceasta intamplare, dar multzumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putzin de 2 minute, femeia urca si intra din nou in baie.
Sotul sau, care era inca sub dus, o intreaba:
- Cine-a fost?
- Bob, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Tzi-a dat cei $800 pe care mi-i datora?

Morala: Daca impartasitzi la timp partenerilor dumneavoastra
informatziile critice relative la credit si la riscuri,
putetzi evita o proasta publicitate.
----------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas spune:

Draga Madalina ,

Nu fi suparata pe "uterul tau" exista solutie si pentru asta.Eu am fost operata acum trei ani de fibrom si de atunci au inceput sa se refaca. Acum am facut o injectie cu Decapeptyl si fibroamele au inceput sa dea inapoi , dupa care o sa fac o histeroscopie sa curete uterul daca mai este cazul , dupa care in septembrie fac Fiv.Nu dispera stiu ca este greu dar trebuie sa existe solutie la tot.Cred ca trebuie sa-i faci o visita DR-lui Ancar. Eu tratamentul il fac la Brasov , am un doctor nemaipomenit , alaturi de care lupt de 3 ani.
CRED CA TREBUIE SA SPERAM ; ALTFEL O SA INEBUNIM .ESTE ASA FETELOR SAU NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VA PUP MONICAS

Mergi la inceput

Buna dimineata gagici,
vreau deocamdat sa va spun ca programarea mea la dr. Ancar s-a apropiat. am primit un telefon ieri de la o tipa de la Medsana, care mi-a spus ca dr.Ancar va pleca in concediu (presupune ca mai devreme decat in august) si ca trebuie sa ajung acolo mai devreme. asa ca maine va fi intalnirea mea cu prof.

voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

Ileana buna lectie!!!!

Monicas asa este, daca vrei POTI...totul are o rezolvare dar iti trebuie multa multa rabdare.

Monix bafta la consultatie si sa viiiiiiiiii cu o veste buna.

Ralu primit poza, ceeeeee frumosi sunteti, tare dulcica esti..pupici

Eu maine am programare la doctor, sper ca totul sa fie ok, tare sunt curioasa sa vad ce o sa zica despre o noua incercare FIV.

Pupici si o zi racoroasa va doresc

Mergi la inceput

Pia, tu la ce doctor te duci? parca la Giulesti? daca esti la Ancar poate ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Monix eu ma duc la Giulesti la dr.Niculescu.
Pupici

Mergi la inceput

Atunci ne "intalnim" poimaine cu vesti. Bune.

Bafta tie si celorlaltor fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Mai, baga mai limba-n gura ca vine nenea Ancar si...

Salutare!
Pia, nu-mi mai face atata reclama, ca ma fastacesc (nici nu mi-am baut cafeaua si ma iei cu chestii de-astea).
Monixescu, ti-am ramas de ieri datoare cu un raspuns. La mine n-au fost probleme, sotul meu are oligoastenospermie. Dar in urma stimularii pt. fiv organismul meu a reactionat ciudat si acum fac trei luni trat. sa repar pagubele (chistulete). Primul ET de dupa punctie l-am ratat ca facusem hiperstimulare iar al doilea ET la care fusesem programata in iunie l-am ratat ca... mi-a venit ciclul, desi sub trat pe care-l luam nu avea cum sa se intample asta (la mine s-a putut...)
Ma bucur ca te-a chemat maine, abia astept sa va intoarceti amandoua cu vesti, sa reanimam "subiectul"

Va pup.

Mergi la inceput