FIV...de toamna
Raspunsuri - Pagina 14
ileana spune:
Arde...Monix sa-mi spui te rog, neaparat de cand isi ia Ancar concediu...mie mi-a zis ca-si ia de la 1 August...eu trebuia sa merg la el in saptama 31 (28 iulie-3 august)...daca-si ia mia devreme trebuie sa merg si eu mai devreme...
Incep sa disper....
monix0708 spune:
Ileana iarta-ma, n-am vrut sa te fac sa astepti.
deci, ieri am primit un telefon acasa iar o tanti de acolo mi-a zis ca trebuie sa devansam programarea de pe 30.06 pentru ca Ancar intra in concediu. de cand nu mi-a zis, eu am presupus ca mai devreme, stiind de la voi ca in august este plecat. altfel nu vad ce si-ar fi reprogramat consultatiile cu o luna inainte.
dar cred ca mai bine dai un telefon acolo.
bafta si spune-ne si noua cum este cu concediul!
Monica-Elena spune:
Nu va impacientati fetelor. Eu astazi am fost la Ancar la spital si nu mi-a zis nimic de concediu in iulie(cel putin in prima parte a lunii).
Va
Monica
anis spune:
Fetelor..sunand la Medsana pentru o programare la Ancar...mi-a zis sa incerc dupa 15 august ca atunci se intoarce din concediu.
Va pupic
AniS
Pia spune:
Chiar Ralu ce o fi cu Gabi?
Gabito ce s-a intamplat cu tine de n-ai dat raportul aici de 2 zile?
Pupici
Monica-Elena spune:
Raluca,
Astazi la control totul a fost OK. Era Ancar asa de incantat ca sunt bine ca mi-a ridicat si mie moralul. Sa-i dea Dumnezeu sanatate omului astuia ca e ca un Dumnezeu pentru mine. A ramas sa ma vada in ziua 4-5 a ciclului din iulie ca sa vedem urmatorul pas. Eu am la activ doua luni de stimulare simpla cum zice el cu PUREGON si PREGNYL, dar nu vine.
Cam asta am facut eu astazi la profesor.
te
Monica
pentru toate fetele
Monica
gabid spune:
Bunadimineata !!!!
Am aparut si eu.Nu prea am mai avut timp de net in ultimile 2 zile.Sambata vrem sa deschidem magazinul si suntem intrati in priza.Am chemat-o pe mama mea de la Galati sa stea cu Simona ca sa ma pot duce sa-l ajut pe Dan.
Am citit azi dimieata tot ce ati scris si intr-un fel m-am bucurat.Este bine ca Ancar vine dupa 15 August.
La noi in ultima vreme s-au schimbat vestile pt voi.Plecam la mare pe 1August pt ca sa avem o luna timp sa supraveghem magazinul.As vrea sa merg la Bucuresti la Ancar cat mai repede dar nu stiu prea bine cand.Dan e pus in priza si nu am curaj sa-i spun nimic.Poate peste 2 saptamani daca nu pleaca in concediu,daca nu ajungem acum o sa merg la el pe 15 August.Sper ca la 1 Iulie sa ajung la el.O sa-mi fac analizele aici...
Astazi sunt plecata iarasi la firma...este infernal va spun!Sa mergi la servici pana la ora 16.00 si apoi sa vii acasa si copilul sa te ia de odihnit...aseara eram terminata!
Va doresc numai bine la toate.
Va pup,
Gabi.