Sapun de Casa
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
Bravooooo, Anamaria!!!!
Da' ce-o sa faci mai cu atata sapun? :-)) Oare tine mai mult timp?
As face si eu, mi se pare interesant :-)) Da' de unde sa iau untura?
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ocebine spune:
Sapunul tine ani de zile (la loc uscat)...oricum noi sintem 6 in familie si se duce sapunul imediat...
Levantica e pe lista...mai vreau ceva de portocal (am avut o data primit cadou un set de geluri de dus si creme cu aroma de grapefruit-imi venea sa ma ling)...
Untura cred ca gasesti pe la macelarii sau la tzara...noi am avut untura ramasa de acum 2 ani cind am luat porc de Craciun
Am mai gasit retete si pentru sapunuri lichide (gen spalat pe miini) si de crema de corp (aici nu stiu daca ma inham)...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
lulu_boches spune:
quote:FOLOSIM SAPUN DE CASA SI NE CLATIM IN CAP CU OTET....
Originally posted by anda141
....si prindeau rufele un miors urat.....nu as mai folosi asa ceva. Atunci ne vaitam ca nu exista ceva mai bun si acum ne chinuim tot cu el??
Sa il ajutam pe Alexandru
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
claudela spune:
Este foarte bun sapunul de casa. Batranii nostri se spalau pe cap cu sapun de casa si au si acum un par foarte des, fara probleme.Pe cand noi avem fel si fel de probleme din cauza produselor de spalat din comert!!!
Porumbita spune:
ocebine pune si tu aici retele pt crema de corp/sapun lichid...
si sa ne spui cum spala sapunul
denizel spune:
Anamaria, hai ca mor de curiozitate :-)
Probabil ca americanii tai :-) au avut vreme sa testeze sapunul de casa.
Zi-mi mai si mie ce parere au avut de el? Ca sa vezi ce ma preocupa pe mine :-))
Te-am intrebat, fiindca am facut si io rost de o bucata din aia cu pelin si nu pot sa il folosesc. Adica, ramane un miros destul aiurea pe piele (l-am folosit numai pentru maini). La voi cum e? Cum e in comparatie cu gelurile din comert, alea care miros yummy? :-)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.