Sapun de Casa
Raspunsuri - Pagina 2
lulu_boches spune:
ocebine- sotul tau este roman????????????????
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
denizel spune:
Hihiii, Ocebine, ce subiect dragut ai deschis!
Dorinta asta a ta de a face sapunul bunicii, merita trecuta in Jurnalul de rasfat, deschis de Scarmanus :-)
Si eu abia astept sa vad daca si cum ti-a iesit.
Din cate stiu eu, asta e un sapun care usuca si poate irita pielea, iar daca-ti iese pana la urma calupul galben-verzuliu, foloseste-l cu moderatie :-)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
bagoiu spune:
Mey, io ma spalam pe cap cu sapunul asta in copilarie. Si am si acum parul f des, deci nu mi-a cazut, nu mi s-a uscat..))))
denizel spune:
Da, mai, stiu, multa lume zicea ca sapunul de casa face bine la par :-)
Eu, de ex, cand l-am incercat, era sa raman fara par :-)) Nu fiindca mi s-a uscat, mi-a cazut tot in chiuveta sau alte alea :-)), da' nu puteam sa mi-l mai descurc (fiindca am parul ondulat, mi se facusera in cap neste caltzi...valeleeeu...:-)))
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ocebine spune:
Fetelor, am facut sapun simbata...l-am pus afara la uscat...miroase super de la pelin, nu a iesit galben ci un vernil foarte deschis. Din 4 lb. de untura mi-au iesit cam 20 de bucati de sapun (dimensiune normala). Cam pe unde am citit cica trebuie sa astept cam 3-4 saptamini pina e uscat si poate fii folosit. Trebuie sa zic ca m-a incintat teribil procesul si simbata viitoare vreau sa "produc" sapun cu multa menta...
Sotzul din dotare nu este roman...pentru cine intreba.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Mik spune:
Ce bine imi pare ca ai reusit !
Sa ne spui urmarea : adica cum spala si ce varietati ai mai facut !
1lb = 500g ?
Gabbriela spune:
1 pound = 0.45359237 kilograms
quote:
Originally posted by Mik
Ce bine imi pare ca ai reusit !
Sa ne spui urmarea : adica cum spala si ce varietati ai mai facut !
1lb = 500g ?
Mik.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
valentinag spune:
Super AnaMaria!Chiar vernil trebuia sa iasa,de la pelin!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Fetelor, am facut sapun simbata... Trebuie sa zic ca m-a incintat teribil procesul si simbata viitoare vreau sa "produc" sapun cu multa menta...
"After all is said & done, more is said than done."
WOW! Super! Sper ca urmeaza si levantica, nuuuuuu????
Qi
ache spune:
hai sa-mi bag nasul si la retete de sapun
eu am cumparat din liban sapunuri de casa facute cu ulei de masline in loc de untura si tot felul de plante,miere etc etc...apropo ca astea cu menta sunt supeeer...si merg tare bine si pe fata, nu usuca deloc ...da' deloc pielea si miros si bine
daca gasesti lufa naturala poti sa o incorporezi in sapun
anca