Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 9
ML spune:
Simina, Oana asa-i, plecam din FL si pana terminam casa nu avem Net.
P.S. Oana, numai iarna de aici si soarele le voi regreta. Multumesc. Sa va "revad" cu bine pe toate!
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
Siminaf spune:
Drum bun si mult succes si sa va mearga toate asa cum va doriti voi!
Te asteptam cind vei fi gata..... pentru noi.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ma inhibi total anamaria ce organizata esti...
Si tu la fel euxi cu progrmul tau bine pus al punct,
Simt ca-s "all over"
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ma faci sa rid...eu si organizarea...de ce crezi am o gramada de carnetele???? Ca nu le gasesc...asa ca imi pun unul in fiecare geanta
Imi place sa string lucrurile lor pentru faptul ce eu plecind din tara nu prea am lucruri aici care sa-mi aduca aminte de copilaria mea...citeva poze si un ursuletz portocaliu (Topsi).
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
ocebine spune:
A gasit cineva ciresi amare p-aici prin zona? Si cum le spune?
Duminica duc copiii la tuns oi
Anamaria
Andrada spune:
sour cherries parca te duci la ferme d-alea care le pick-up.
Te urmaresc demult anamaria, nici o scuza, le ai pe toate in ordine.
Eu cred ca incep sa-l duc la piscina pe Marcu, trebuie sa-i gasesc o ocupatie...
Si Marcu are 3 carii la dintii de lapte, am ales sa nu le fac nimic (doctorul voia sa il adoarma in 2 sesiuni) haha, nici vorba.
Poate daca l-ar deranja.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Puneti de un alain delon (parca asa i zice)?!
Alea s acre Andrada! Da' exista amare?
Si eu o duc pe Ralu la jazz dance si cica ne tr pantofi speciali
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
sour cherries parca te duci la ferme d-alea care le pick-up.
Te urmaresc demult anamaria, nici o scuza, le ai pe toate in ordine.
Eu cred ca incep sa-l duc la piscina pe Marcu, trebuie sa-i gasesc o ocupatie...
Si Marcu are 3 carii la dintii de lapte, am ales sa nu le fac nimic (doctorul voia sa il adoarma in 2 sesiuni) haha, nici vorba.
Poate daca l-ar deranja.
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Sour cherry sint visine...stiu o ferma in NJ (Battleview Orchards) de unde iau in fiecare an...io vorbesc de alea micute, negre si amarui.
Nu trebuie sa adoarma copilul la carie...noi mergem cica la behavioral dentist...si ii ia cu lugu-lugu si lala-lala si uita ca sint la dentist. Alex a avut 2 carii si l-a facut "pe viu" dar nici nu si-a dat seama...la sfirsit a luat si cadou...acuma e incintat sa mearga la dentist.
Anamaria
Andrada spune:
Hai ca ma uit si eu sa vad daca am vreun dentist pediatru d-asta cu lugu-lugu, merci de point,
A
ancadm spune:
Salut!
Vad ca vorbiti de dentisti asa ca am sa va zic cum a mers si la noi cu dentistul. Andreea a facut acum, la 6 ani, doua carii la doua masele si pentru ca ei dintii i-au iesit foarte tirziu, la 1 an, dentistul a zis ca e bine sa le plombeze ca nu o sa se schimbe decit pe la 8 ani maselele alea. Plombele le-a pus in doua sesiuni si pe linga anestezia locala i-au dat niste laughing gas. Medicul a fost extrem de dragutz si in tot timpul ala i-a povestit cite in luna si in stele asa ca Andreea a mers fara nici o grija la cea de a doua plomba. Acum, eu am avut mari probleme cu dintii de lapte si imi amintesc ca eram mereu umflata cind pe dreapta, cind pe stinga, asa ca decit sa o doara maselele si sa o indop cu tylenol ma gindesc ca mai bine a fost sa ii plombez maselele.
Cit despre radiografii, Andreea le face o data pe an si dozele de radiatii sunt extrem de mici.
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2828070380087737923vwUyzZ
pui de romanash!!! ihi...
Azi la gradi a fost tema de costume nationale...si sunt tare mandra ca eu si nasa lui DAvid am cusut iia ...si ne-am descurcat sa o facem sa semene a ceva romanesc...hihi...
Acum pe viitor...
Oare gasim aici in US costume nationale romanesti pt copii??? Eu pe net nu am gasit...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David