Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Legat de dentist, eu l-am dus pe Codrin(5 ani) la un doctor pentru ca avea un gauroi intr-o masea, il durea la rece/cald, deci era si nervul atins. I-a facut anestezie si l-a rezolvat intr-o sedinta. E un tip tare bland si are o mana usoara. I-a mai descoperit apoi 2 carii la alte masele, care i le-a rezolvat pe viu, l-a durut putin dar a fost curajos.

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Superbe poze, superba ie! Superb copil! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sanzi, am vazut romanashul, felicitari camasuta arata foarte bine

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Of, si noi ne pregatim sufleteste sa mergem la dentist ca Bianca are ceva cariute si una o doare citeodata ... de fapt s-a plins in 2 seri. Cineva de aici m-a sfatuit sa merg la stomatolog obisnuit si nu pediatric ca cica ar avea mai multa rabdare decit cei care trateaza copii in mod regulat.
Vom reveni cu impresii de la fata locului ....

Sinzi sa-ti traiasca fecioru frumusel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si Raluca tot la dentist ptr adulti merge.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc de aprecieri...hihi...suntem tare mandri de ce ie am facut!!!! (parca eram la claca!!!)

Noi inca nu am fost la dentist aici...am fost amandoi anul trecut in Ro si eram ok...
Pediatrul lui David nu mi-ar fi sugerat sa il duc la un dentist...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by ocebine

A gasit cineva ciresi amare p-aici prin zona? Si cum le spune?

Duminica duc copiii la tuns oi

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Black cherry, cumva? Eu am gasit numai dulceata frantuzeasca buna, buna. Si pe mine ma intereseaza, dar de pus in gradina.
Si experienta cu oile. Povestesti?

Simina, multumesc.

Sanzi sa-ti traiasca baietul! Ce fericit e!

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,ce misto a iesit iia...ati bagat ceva cu Alina,hihihihi...da a iesit super...BRAVO!.... lui Davidutu!!!...Doamne ce a crescut...sper sa ne vedem vineri

ML si drum bun,sa ne"auzim" cu bine cat mai repede!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc Mirela. Stai ca tot n-am plecat (imi tot iau ramas bun si-mi spun ca asa nu mai deschid Netul si DCul si ma pun pe impachetat casa ), pe 30 mai ne urnim.

Uite ca mi-am adus aminte ca vroiam sa va mai intreb ceva, poate, din intamplare cunoasteti...

Care sunt conditiile de depozitare in "storage units"? Sunt goange sau, mai rau, soareci? Intreb pt. ca o sa ne tinem multe dintre lucruri intr-o astfel de "magazie" pt. cateva luni, pana-i gata casa si majoritatea sunt in cutii de plastic cu capac, dar cartile etc. sunt in cutii de carton.

Si altceva... fata intra la gradinita la sfarsitul verii si-s cam speriata (normal, nu? hi,hi). Ce anume regretati ca nu i-ati invatat de acasa sa faca? Hai ca nici nu stiu cum sa va intreb... Un exemplu stupid: nu iti pune in cap caciula altuia ca iei paduchi, nu te sterge pe carpele soioase din sala de mese, spala-te pe maini dupa playground, raspunde cu "yes Ma'am, no Sir"... cam asa.. poate intelegeti ce vreau... cateva "tehnici de supravietuire fara mami". La urma urmei orice sfat imi va prinde bine. Multumesc!

P.S. Eu despre dentist prea multe nu am ce va spune, ca nu i-am dus. Doar am grija sa se spele zilnic pe dinti si astept sa le cada cei de lapte, dupa oi vedea...

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

ML...nu prea am ce sa spun ca regret...oricum caciulile invariabil se vor incurca...lunchul va fii impartit frateste (eu la ora actuala trimit 3 lunchuri pentru Alex ca are prietene mai infometate si-l lasa fara mincare), minutele vor circula de pe sireturi, animalutzul clasei, creta, pervaz si banana...

Cel mai important lucru este sa iti povesteasca tot ce se petrece la scoala...noi avem "interogatoriu" in fiecare seara cu intrebari standard: "Ce a fost cel mai funny lucru azi? Dar cel mai interesant? Cel mai ciudat?", etc...Deja "toarna" ei tot pina sa rasuflu eu.

La dentist eu zic totusi sa-i duci, cariile netratate chiar si la dintii de lapte pot afecta dintii permanenti si se depisteaza si alte potentiale probleme...de exemplu, Alex si Nick au o mica problemuta la partea superioara (in loc sa fie in form de U este in forma de V si necesita aparat dentar mult mai devreme - Nick deja il are)...Preventiv le curata dintii, le face tratament cu flor pentru prevenirea cariilor.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput