Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, Alex este in clasa I...de ce?

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu mai stiam cine era cel care a skip o clasa...el e nu?
Cum ii merge cu scoala?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Nicholas este cel care a sarit...este in clasa IV acum...ii merge foarte bine...(sa bat in lemn). Multumesc.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Din "Fiecare cu ce-l doare": de ziua mamei am avut placuta surpriza sa gasesc la Whole Foods chiparoase (tuberose.). Sunt florile mele preferate, flori care nu mi-au mai incantat ochiul de 5 ani cand am mers in Hawaii si am fost asteptata in aeroport cu lei din orhidee si chiparoase. De atunci nu mi-a mai fost dat sa le vad. Iar duminica avusei norocul sa ma bucur de ele. Un buchet enorm, cu 10 fire.
Si credeti-ma ca ma bucur ca un copil de fiecare data cand cobor in dining room si ma imbat cu mirosul lor. De mult nu m-a mai bucurat un lucru atat de mult ca aceste flori. Cred ca daca mi le-ar fi adus sotul cadou-surpriza m-as fi indragostit de el a doua oara.
Azi am facut plinul la masina si ma ajunse la $50. Luai cu 3,51/gal (premium). Si cand ma gandesc ca un plin ma ajungea la $35-40, uite acum ce saritura...

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Si mie imi plac chiparoasele tare-tare mult...citeodata alerg o droaie de "blockuri" pina la un magazin (Dean&Deluca) sa ma delectez cu mirosul lor...(si sa nu fiu mincinoasa, ma duc sa-mi iau si sushi de la ei).

De Mother's Day am primit felicitari facute de mina de copii, si un poster la care au lucrat amindoi vinerea (cind este "boys' night" la mine acasa - sotul ramine cu ei iar eu si mama mergem in oras)...in plus sotul mi-a luat o ramurea de orhidee. Nimic nu ma bucura mai mult decit ceea ce realizeaza ei cu minutele proprii. Arhivez totul (o sa ajunga casa mea un fel de Collyer Mansion, dar nu-i bai) sa le ramina lor cind vor fi mari...pina si unele caiete de la scoala le pastrez. Am si carnetele unde notez "perlele"...in fiecare geanta salasuieste cite unul (sa fiu pregatita in orice moment)...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ma inhibi total anamaria ce organizata esti...
Si tu la fel ruxi cu programul tau bine pus al punct,
Simt ca-s "all over"
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele vin si eu cu o rugaminte. Parca s-a mai discutat despre dentist pt copii mici, daca nu hai sa discutam acum. Ericutzu meu face 3 ani luna viitoare si trebuie sa-l pun pe asigurarea mea medicala. As vrea sa-i gasesc un dentist care sa trateze pacientii asa mici de varsta cu laser, am auzit ca tratamentul este fara durere si copii sunt cooperanti daca nu-i doare. Pe cine am intrebat
(inclusiv doctorul meu), mi-au spus ca ei folosesc metoda prin adormire, iar eu nu vreau sa-mi droghez copilul, ca pana la urma un drog este ceea ce il pun sa respire prin masca.
Ce alte idei mai aveti? Stiti cumva vreun link cu ajutorul caruia as putea sa-i gasesc dentist fiului meu? Acum nu avem probleme, dar nu vreau sa ma trezesc "neacoperita".

Va multumesc mult,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar ce vrei sa i faci la 3 ani la dinti?? Cu laser... Nici nu are dinti definitivi inca.

Raluca merge la fiecare 6 luni la control, ii curata dintii (cu un soi de periuta) si i face x rays sa vada cum vin dintii cei noi. Cam atat.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Corina, am zis ca nu avem probleme deocamdata, dar daca apar probleme, doamne-fereste, dentistul pe care-l aleg acum e pt 1 an de zile, asa ca mai bine ma interesez putin. Tu nu ai auzit de copii cu carii pe dintii temporari? Mai bine sa stiu un medic bun si sa nu am nevoie de el, decat invers.

P.S. Xray la fiecare 6 luni? Nu-i prea mult pt un copil?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ba am auzit de carii pe dintii de bb. Raluca are una f mica care o sa se duca cu tot cu dinte, doctorul mi a zis ca nu are rost sa o mai curete.

Ptr celelalte carii (mari) de ce sa folosesti laser? De ce nu traditional? De ce laser? Dar nu cred ca o sa astepti tu sa se faca mari, nu?

Si daca acum nu are carii, intr un an sigur nu o sa dezvolte ditamai gauroaiele. Si alea mici le curata dentistul una doua, nu?
Oricum asa ceva, laser, nu am auzit pana acum sa folosesti la copil 3 ani.

X ray mi a zis ca i ok la 6 luni. Sa vada cum vin dintii cei noi. Sa faca ceva din timp in cazul in care vin incalecati sau de sus din gingie.
Oricum pana acum suntem ok. 8 dinti noi crescuti bine.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput