Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana_B spune:
Happy Mother's Day fetelor
daca sarbatoriti
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Siminaf spune:
Noi sarbatorim un numar de ani de cind..... ne-am nenorocit! Ce Mother's Day! Asta prilej de sarbatoare! Sau nu?!.....
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Hello americance!!!
O mare rugaminte la voi!!!!
Am gasit pe un site si anume amazon, un pat pentru juniorul din dotare, care mi-a taiat respiratia...
http://www.amazon.com/Little-Tikes-Thomas-Friends-Toddler/dp/B00022W6DA/ref=pd_sbs_ba_1/002-8324296-4221642
Intrebarea mea este daca poate cineva sa-l comande si trimita in Toronto, Canada la fratele meu, sau daca e o posibilitate direct la mine e super. Amazon nu face livrari in Europa si se pare mai nou ca nici in Canada. Sau daca aveti voi alte alternative , sugestii please help....Firfireii necesari ii voi trimite prin: paypal,western union, sau alte forme ....
multumesc
Dantje & Martijn
Uite aici livreaza in Olanda:
http://www.littletikes.co.uk/products/Furniture/7426.html
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Noi sarbatorim un numar de ani de cind..... ne-am nenorocit! Ce Mother's Day! Asta prilej de sarbatoare! Sau nu?!.....
Nenorocit adica casatorit?
Multi inainte
Oana_B
I love pink!
CamiM spune:
Happy Mother's Day!! tuturor mamicilor iar celor care isi asteapta ingerasii fie ca la anul sa va sarbatorim la mamici!!
Simina pai atunci aniversare fericita si la cat mai multe!!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
ML spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Happy Mother's Day fetelor
daca sarbatoriti
Oana_B
I love pink!
Si voua la fel, acum la spartul targului.
Dimineata m-au trezit amandoi (copiii) cu noaptea in cap intrebandu-ma unde le sunt "felicitarile". Baiatul facuse niste litere in legea lui pe o hartiuta mototolita si ruptugoasa(un H, un B, un P si multe alte liniute). Cand ma uit pe spate... reteta mea de galuste cu prune rupta in juma!
De fapt vreau sa-mi cam iau "ramas bun" de la toate si sa va multumesc pt. sfaturi (unt, deodorant, marocco, poze, fustite de brad, perdele si ... izmene ). Sa va gasesc cu bine, cu bebei si copilasi sanatosi! Sper sa ne "revedem" prin toamna (sau cam asa) din NC.
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
Siminaf spune:
Multumesc mult! Da, asa este, adica ne-am casatorit acum 7 ani! Cu primul sot a durat 8 ani pina sa ne despartim. Sper ca acum sa trecem peste cifra asta "fatidica".
ML, dar unde dispari citeva luni? De ce ne parasesti?
Oana_B spune:
Cred ca se muta si n-o sa aiba net.
Mutare placuta si acomodare usoara in noul loc. Tiii, nu-mi vine sa cred ca lasi tu caldurica din Florida:)))))
Oana_B
I love pink!
Andrada spune:
Anamaria (ocebine) ce clasa e Alex(michael)?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
cenia spune:
Saluti
Sper ca ati sarbatorit ziua mamei frumos. Noi am sarbatorit foarte dragut la biserica au facut copii floricele cu pozele lor, felicitari facute de ei.Al meu doar a stat si s-a uitat la ei cum lucreaza ca el nu are virsta potrivita dar a fost dragut ca mi-a dat floarea si zicea: "ute ce-am puput!" = "uite ce-am facut!" imi venea sa il maninc!
fetelor am fost in Portland! super fain si am prins o vreme frumoasa la sfirsit cam frig fata de Arizona dar super!
Daca vreti sa stiti mai multe despre cum poti obtine carnet de conducere daca esti ilegal aici va pot spune pe privat.
Asadar ne-am intors din vacanta si ma gindesc la Portland ca la Brasov: frumos, fain dar frig mai bine e acasa! Am mers cu masina si am vizionat multe si m-a impresionat Arizona cu muntii ei fantastici si California e super faina, dar am trecut rapid nu am stat. Abia astept sa revad California!
In septembrie mergem la San Diego ne-au invitat niste rude cu ei in vacanta.
Planuri de vacanta nu aveti?Sau doar work work work?
Am inceput si eu serviciul si deja m-au apucat durerile de spate. Sincer, numai cind ma gindeam la servici parca ma durea spatele.
As vrea sa imi spuneti un leac american pentru dureri de spate daca stiti cumva.
Pina acum incercat ben gay si pastile ibuprofen en-gros.
Merci