Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

ocebine, ai fost in California-Lake Tahoe-Heavenly in virf cu gondola?

Nope...de ce?

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

fiindca unele din pozele tale seamna perfect cu peisajul de acolo.
ei hai ca nu am pace, si totusi unde ai fost cu gondola pe multe in california pe 24 februarie? ca imi pierd mintile, nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anamaria, unde ai album, sa vad si eu poze, ca-s maniaca cu pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna dimineata fetelor!
Am si io niste intrebari inainte de mutare...
Ce poa' sa faca o profesoara de matematica in Illinois? Se pot echivala studii/diploma? sau e ca in Ontario??? Aici nu mi-am echivalat, insa lucrez la un centru de recalificare pentru adulti unde predau engleza, matematica si computers.
As vrea sa va mai rog sa imi dati si mie niste site-uri pe unde sa umblu dupa joburi. Din cele pe care le stiti voi mai de folos.
Saru' mana,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

fiindca unele din pozele tale seamna perfect cu peisajul de acolo.
ei hai ca nu am pace, si totusi unde ai fost cu gondola pe multe in california pe 24 februarie? ca imi pierd mintile, nu alta.

Am fost pe munte cu gondola...dar in Palm Springs...Am fost acolo de doua ori si imi place tare mult zona.

Simina uite aici albumul meu http://community.webshots.com/user/ocebine

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Mindy

Fetelor, din nou eu:)))

de data asta cu alta problema..

Sotul meu a avut un interviu (conferinta telefonica)pt un job in Charleston, SC.
Practic e ca si luat jobul i-au facut deja oferta, mai ramine sa accepte el ..

Sint un pic speriata de mutat acolo, sper sa fie ceva comunitati de romani. De ce zic ma sperie, am auzit ca uraganele sint i floare pe acolo.
Oricum vrem sa mergem la fata locului sa vedem cum sta treaba inainte de a da accept la job dar parca am o stringere de inima.
E cineva din SC sau aveti cunostinte acolo?
O casa faina pe acolo ar fi cam intre 200-215 mii, convenabil pt noi (motivul pt care vrem sa ne mutam este ca nu ne permitem sa cumparam casa in Virginia, zona DC)
Am vaut poze pe net cu zona si clipulete dar parca daca nu vezi fizic e total altceva.

De aceea daca a fost cineva pe acolo mi-ar fi de ajutor niste impresii despre cum arata Charleston (SC) si daca e de trait pe acolo.

Multumesc!

Eu am avut legaturi cu SC, prin natura serviciului. Mai putin despre Charleston, unde am fost doar in trecere. E un oras absolut superb. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu clima.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

Buna dimineata fetelor!
Ce poa' sa faca o profesoara de matematica in Illinois? Se pot echivala studii/diploma? sau e ca in Ontario??? Aici nu mi-am echivalat, insa lucrez la un centru de recalificare pentru adulti unde predau engleza, matematica si computers.
As vrea sa va mai rog sa imi dati si mie niste site-uri pe unde sa umblu dupa joburi. Din cele pe care le stiti voi mai de folos.
Saru' mana,
Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Poti sa te interesezi la Illinois State Board of Education.
Job poti cauta in ziarele locale (varianta online o poti studia de pe acum) sau te poti inscrie la vreo agentie care sa te ajute.
Poti sa depui aplicatii si in locuri care nu au neaparat anunt.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

Buna dimineata fetelor!
Saru' mana,
Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Nu stiu multe amanunte, dar stiu ca poti sa predai daca iti dai niste examene, in urma carora devii certificata. Am o fosta colega de facultate care si-a dat examenele astea, doar ca pe alt domeniu, fara sa faca nici un fel de alta facultate aici. Dar mai stiu ca cerintele specifice variaza de la stat la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mi-am adus aminte ca tipei respective i-au cerut o adeverinta cum ca a facut cel putin 30 de credite la facultate in Ro. Si au probleme pt. ca la noi in Ro nu se facea pe vremea noastra pe "credite" facultatea. Dar incearca sa obtina asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare,

Ma bag si eu la voi pe subiect putin :) sa va anunt ca am castigat loteria vizelor si la anul s-ar putea sa ajungem si noi pe taramuri mai calduroase! (California)
Am atatea intrebari sa va pun, o sa incerc sa citesc din urma poate ma mai lamuresc cu unele, dar mi-ar fi tare folositor daca as gasi pe cineva care a urmat acelasi drum: Canada to US, poate imi ofera niste sfaturi.

Mamamariana, vad ca si tu vrei sa te muti, cum faci, iti iei ceva mobila, etc de aici? Cum le transporti?

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput