Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Da Cata, ma mut si abia astept. Si imi iau mobila cu mine pentru ca abia mi-am cumparat majoritatea lucrurilor. Noi suntem doar de 11 luni in Toronto. Si tu esti tot in Toronto? Daca vrei sa mai vorbim, spune-mi si iti trimit nr. meu de telefon. Sau trimite-mi-l tu pe al tau...
Multumesc mult fetelor pentru informatii. Voi incerca sa imi echivalez diploma pentru ca eu altceva decat profesorat nu prea stiu sa fac. Decat sa stau acasa... ceea ce nu prea vreau.
Va mai intreb imediat ce ajung acasa, ca acu sunt la servici.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by CataD

Salutare,

Ma bag si eu la voi pe subiect putin :) sa va anunt ca am castigat loteria vizelor si la anul s-ar putea sa ajungem si noi pe taramuri mai calduroase! (California)
Am atatea intrebari sa va pun, o sa incerc sa citesc din urma poate ma mai lamuresc cu unele, dar mi-ar fi tare folositor daca as gasi pe cineva care a urmat acelasi drum: Canada to US, poate imi ofera niste sfaturi.

Mamamariana, vad ca si tu vrei sa te muti, cum faci, iti iei ceva mobila, etc de aici? Cum le transporti?

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Daca nu ai lucruri foarte scumpe mai bine cumperi altele in California. Transportul te costa mii de dolari.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu ma intreb de ce va alegeti un stat atat de scump cum e California. Frumos, dar scump tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

A cumparat cineva de la public auction? As vrea daca puteti sa-mi spuneti despre experientele voastre cu asa ceva. Acum vreau sa imi iau si eu prima masinuta si nu stiu incotro s-o apuc sa iau cea mai buna afacere.
Orice sfat e bine primit!
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mamamariana, merci mult, o sa-ti dau nr pe pm.

Noi suntem de 7 ani in Toronto. Pentru noi mutarea o sa insemne o mare durere de cap, avem de toate aici (casa, mobila, servicii).
Singura motivatie sa ne mutam e caldura si de acea am ales California. Plus ca acolo avem o familie de prieteni.

Ramona, m-am gandit si eu ca o sa ne coste cateva mii, dar o sa facem socoteala sa vedem daca ce avem in casa merita, eu zic ca da, multa mobila e relativ noua, plus haine, jucariile Laurei, aparatura, etc.

Un weekend placut,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cata felicitari pentru loterie si mutare usoara:)
Mamamariana mutare usoara

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Cata

felicitari pentru viza si mutare usoara...

eu una nu m-as muta in California, e prea scump si eu una m-am obisnuit cu preturile de pe aici din PA ...daca ar fi sa ma mut la caldura m-as muta intr-una din Caroline....

da uit ca deviai de la subiect. M-am hotarat sa ma inscriu la un MBA...dar mi-e cam teama sa ma intorc la scoala.Acum, eu lucrez ca si consilier de credit pentru un non-profit si mi-ar place sa ma angajez pe o pozitie similara la o banca - salriul ar fi dublu. Doar ca banca cere major in economie, finante etc iar eu terminai filosofia. Asa ca ma tenteaza un MBA ...doar ca mi-e cam frica sa ma re-apuc de scoala ca trecu cam multicel de cand fusei studenta.
Asa ca ca , daca e pe aici cineva cu un MBA poate imi spune si mie cum a fost...
se cere multa matematica sau e mai mult bla, bla...
am vazut ca e un curs de satistica -cat de general e? cum e cursul de contabilitate - trebuie sa va spun ca numai cuvantul "cotabilitate" imi face pielea de gaina...ma descurc destul de bien cu numerel si cu analiza unui buget dar ideea de a calcula totul pana la cent ,brrr...
sunt sigura ca are importanta ce facultate termini, dar cat cantareste facultatea in sine, daca nu tintesti sa lucrezi in top 5? - aici am doua optiuni Katz Graduate School of Buisness care e in top 50 si universitatea necunoscuta care e ok pe plan local,dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by CataD

[b] Singura motivatie sa ne mutam e caldura si de acea am ales California. Plus ca acolo avem o familie de prieteni.

Si unde in California va mutati? Mai in nordul Californiei e putin mai ieftin-zona Sacramento.
Daca e doar caldura, mai sunt si alte state calde. De ex. Texas. Dar ma rog, poate va permiteti, California e frumoasa, si eu as vrea sa stau acolo, doar ca-i mult prea scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

in CA si salarile sunt mai mari, si nivelul de trai e altul.. nu poti spune doar ca e scump si gata...
Cerceteaza zona, pt scoli, pt pret case, pt un job... "zonele mai noi au case mari, pret accesabil, curte mica - posibilitati de lucru mai mici, in general scoli bune.... unde casele sunt mai scumpe si oferte de lucru mai mari sa sti ca nu vei gasi scoli asa de bune"... in ce domeniu lucrezi acuma... incearca sa gasesti ceva sa iti placa...daca vi cu putini bani nici in CA nu e greu sa te stabilesti, daca vi cu zero bani atunci e ff greu sa reusesti, dar nu imposivbil... daca vi cu bani mai multicei adaptarea e super usoara la viata din CA

Mutare placuta si fara probleme...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Fetelor ma scuz ca n-am mai scris, dar numai la 12 noaptea ma culc si nu mai ies din impacheteriseala. Va multumesc mult pt. sfaturile legate de gradinita (f. de folos) si acum pana nu taiem firele -marti- va mai intreb si daca aveti niscai secrete cu folosirea WCului pt. cei mici (le spuneti sa puna hartie igienica pe colac, sa faca mai ridicati sau cum e mai bine pt. varsta asta?)
Daca mai are timp cineva...
De nu, pupaturile mele de ramas bun sa va ajunga virtual si sa va gasesc cu bine, cand o fi sa fie. Spor la toate cele!

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput