Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Fetelor dragutelor, ma scuzati ca dau asa buzna peste voi.

As avea o rugaminte... s-a vorbit aici despre loteria vizelor?..
sint intre voi fete(familii) care au venit recent in US cu acest tip de viza?
Tocmai m-a anuntat o prietena din Ro ca prietenul ei a primit plicul de la ambasada, deci v-a fi programat pt inteviu curind.
Ei inca nu sint casatoriti, credeti ca ea va obtine viza sau va trebui sa faca dovada relatiei (poze etc)? Ei ar trebuis a se casatoreasca inaintea depunerii dosarului?
Trebuie ca sa aiba pe cineva in US ca sa le faca sponsorizare?

poate cineva din voi care a trecut prin asta sa imi relateze in mare cam care sint pasii de urmat ca sa decurga totul bine. Ei amindoi sint asa de agitati/bulversati .. as vrea sa ii ajut si eu cu un sfat. intre timp citim pe situl de la ambasada dar orice sfaturi relatari din experianta voastra ar fi de mare mare ajutor.

va multumesc mult !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu n-am venit cu tipul asta de viza, dar pana iti raspunde altcineva iti spun si eu ca e cazul sa se casatoreasca pana depune dosarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by josefine

ocebine, de unde ti-ai luat rochita verde-galben-roz din albumul cu wedding? e foarte faina:)

Josefine, rochita este creatie www.betseyjohnson.com" target="_blank">Betsey Johnson...daca mi-aminte era colectia de primavara 2005.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mindy, noi am venit acum o luna cu loteria vizelor. Noi suntem casatoriti de multi ani si nu prea stiu exact cum ar trebui sa faca prietenii tai dar te intrum la www.paginaloteristilor.com acolo poti gasi raspuns la orice intrebare.
Vor trebui sa se casatoreasca inainte de a merge la ambasada, iar acolo sa duca dovezi ale relatiei lor (poze, scrisori, mailuri ...)
Bafta!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Anamaria ce rochii frumoase vazui la linkul pus de tine.... m-au fermecat , m-ai facut sa-mi doresc o rochie desi eu le ocolesc ca virgula consider ca nu se potrivesc corpului meu , iar acum e prima data cind imi pare rau ca nu pot purta asa frumuseti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Uite aici cam tot ce vrei sa afli despre loteria vizelor:

www.paginaloteristilor.ro/forum/" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sa zic si eu povestea mea. L-am cunoscut pe sotul meu cu 3luni inainte sa primesc plicul cu faptul ca am castigat loteria (mai 2003) actele cerute de ei, m-au programat la interviu (ianuarie 2004) si am luat viza. Nu am spus la nimeni nimic, nici macar ca eram logoditi. Dup ace am luat viza, ne-am casatorit si am sunat la ambasada sa anunt schimbarea de statut sis a cer reprogramare pt o noua viza. In 2 saptamani am fost programati amandoi. Eram 3 cupluri in aceeasi situatie. Am rpmit viza doar 2 cupluri. Ce vor ei: dovezi de existenta a relatiei inainte de data cand a primit plicul ca a castigat loteria. Dupa acea data, nu-i intereseaza, se stie ca sunt anunturi de casatorie pt sponsorizare. Perechea care nu a primit viza era casatorita ca si noi, aveau o groaza de dovezi ale relatiei (bilete de avion pt vacante facute impreuna, poze de la nunta, mute…), dar toate erau datate dupa data de primire a primului plic, deci nu au valorit nimic. Noi aveam factura de telefon pt cele 3 luni, cateva fotografii si emailuri (toate datate inainte de mai 2003). Nici nu s-au uitat la pozele de nunta sau altele. Interviul a fost tinut separate, intai eu si apoi el. Cand eu am fost intervievata, sotul meu a fost trimis intr-o alta incapere sa nu auda ce sunt intrebata. Apoi i s-au pus aceleasi intrebari. Majoritatea intrebarilor au fost destul de personale, lucruri pe care nu aveai de unde sa le stii daca relatia nu e pe bune. Deci eu zic ca nu trebuie sa se casatoreasca in secunda urmatoare, o pot face pe parcurs. (vezi cazul meu). Cel mai bine e insa cu cat mai repede, cu atat mai bine. Ideale sunt dovezile relatiei de pana acum. Sa caute orice detaliu care poate dovedi relatia lor de pana acum (facturi de telefoane retroactive, bilete de avion, poze datate (din cele digitale care au data imprimata pe poza), emailuri, orice).
Insa ce e cel mai important, sa trimita cat mai repede actele cerute, ca timpul e dusmanul nr unu. Anul trecut, un prieten a pierdut viza, pt ca fiind prea multi, nu a apucat sa fie chemat la interviu pana in septembrie. De ex, eu am primit plicul in mai 2003 dar am primit viza in ianuarie 2004. Procesul in cazul meu trebuia sa se incheie pana in septembrie 2004.

Bafta multa!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt info si pt situl loteristilor.

Carmen- merci mult ca ti-ai facut timp sa imi povestesti din experienta ta, foarte mult ajuta.

Sinteti tare dragute toate!

Mergi la inceput

Fetelor, din nou eu:)))

de data asta cu alta problema..

Sotul meu a avut un interviu (conferinta telefonica)pt un job in Charleston, SC.
Practic e ca si luat jobul i-au facut deja oferta, mai ramine sa accepte el ..

Sint un pic speriata de mutat acolo, sper sa fie ceva comunitati de romani. De ce zic ma sperie, am auzit ca uraganele sint i floare pe acolo.
Oricum vrem sa mergem la fata locului sa vedem cum sta treaba inainte de a da accept la job dar parca am o stringere de inima.
E cineva din SC sau aveti cunostinte acolo?
O casa faina pe acolo ar fi cam intre 200-215 mii, convenabil pt noi (motivul pt care vrem sa ne mutam este ca nu ne permitem sa cumparam casa in Virginia, zona DC)
Am vaut poze pe net cu zona si clipulete dar parca daca nu vezi fizic e total altceva.

De aceea daca a fost cineva pe acolo mi-ar fi de ajutor niste impresii despre cum arata Charleston (SC) si daca e de trait pe acolo.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ocebine, ai fost in California-Lake Tahoe-Heavenly in virf cu gondola?

Mergi la inceput