Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciad spune:

fetelor,imi cer scuze, stiu ca vorbeati despre alt subiect, dar sint in big need sa aflu o informatie..locuiesc in chicago si am o mare nedumerire legata de calatoria pe care urmeaza sa o fac in tara saptamina viitoare impreuna cu baietelul meu in virsta de 2 ani.. am inteles ca sotul trebuie sa completeze o declaratie cum ca este de acord sa calatoresc cu baietelul si mai ales ptr a putea iesi din romania cu el la intoarcere..daca a trecut cineva printr-o situatie similara, rog mult sa-mi spuna unde se face aceasta declaratie, daca tb facuta in engleza si in romaneste si cine o legalizeaza.. trebuie mers la consulat??.. mentionez ca sintem toti rezidenti americani cu centatenie romana.. va multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ce scrie in pasaportul tau la domiciliu? Daca domiciliul RO atunci tr sa faci. Daca i domiciliul SUA, nu trebuie.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu am plecat cu baiatul fara sot in Romania. Nu mi-a cerut nici o hirtie. Se presupune ca daca a acceptat sa ii faci pasaportul (ambii parinti prezenti e regula) e de acord sa il scoti si din tara,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tocmai am scris un mesaj lungut - si nu eram logged in!
Hello ca n-am mai fost demult pe aici.
Discutarati despre masinile de piine - am Sunbeam si o folosesc zilnic. Mi-am luat si una Williams-Sonoma, inca n-am pus-o in functiune.
Corinadana, vorbiram despre Magnet Schools. Tocmai a aparut in Newsweek lista cu cele mai bune licee din US. Pe primele doua locuri sint doua licee Magnet din Dallas (al doilea an la rind). Liceul la care sint arondati copii - daca nu ne mutam pina atunci (cale lunga) e si el pe lista. Eu tot zic ca un copil capabil face treaba oriunde. Dar nici nu strica daca le putem oferi ceva mai bun.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBanana spune:

Buna

Pentru patriciad - aici www.politiadefrontiera.ro gasesti cum trebuie sa arate aceasta declaratie de insotire a minorului (la Conditii de calatorie).
Eu am folosit-o anul trecut. Sincer nu stiu daca se intampla ceva daca nu o aveam, dar tinand cont ca e usor de facut eu zic ca nu merita riscul.
Am avut si o varianta in engleza, dar nu am folosit-o.
Declaratia a fost autentificata de un notar public, iar apoi am dus-o la secretarul de stat si s-a pus apostila de la Haga pe ea. 3$.
Atat.

Drum bun

Mergi la inceput

Ramona de acord cu tine! Un copil capabil + profesor BUN = reusita.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciad spune:

multumesc mult pentru raspunsuri.. mi-a crapat capul ieri incercind sa compun acea declaratie..cel mai rau este ca am intrat in criza de timp- luni plecam si nu stiu daca mai este timp pentru apostila.. dureaza sa fie apostilate acele acte?.. ma gindesc sa plec cu varianta in lb engleza, legalizata doar la notar, pentru iesirea din SUA si apoi sa-mi trimita sotul, varianta in romaneste apostilata..

Mergi la inceput

Ptr iesiere din SUA nu ti tr nimic!

La chicago nu e Consulat? Ei au formulare speciale. Faci poze, platesti fee ul si NU ai nevoie de apostila!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBanana spune:

Eu locuiesc in metro Atlanta si aici a durat 5 minute sa mi se puna apostila pe declaratie. Mai mult a durat statul pe internet sa aflu exact unde e sediul (adica cam o jumatate de ora ;)).
La fel cred ca este peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ocebine, de unde ti-ai luat rochita verde-galben-roz din albumul cu wedding? e foarte faina:)

Mergi la inceput