Sezatoarea canadiana (61)
Raspunsuri - Pagina 29
Ira spune:
Hello !
Laurajr, sanatate celui mic, Gabi, bravo pt scoala fetii, la multi ani tuturor sarbatoritilor, deportare soacrelor, moarte serpilor si sanatate din belsug tuturor !
Eu o sa dispar vreo cateva zile in Nova Scotia si New Brunswick (oare cum o fi vremea p-acolo ?), dar nu inainte sa va rog ca in cazul in care cumva organizati vreo intalnire un Boucherville parc (Bravo Dana pt idee !) sa-i faceti repetitie si cand m-oi intoarce eu ! Cred ca n-o sa am acces la net, sau cel mult o sa dau de vreunu' cu manivela prin provinciile alea. Cica nici autostrazi nu au. Bine ca o sa fac baie in Atlantic (maxim cu degetele de la picioare, promit solemn) si plaja...cu geaca Kanuk inchisa pana la gat. Nu mi-am facut inca bagajele si sunt super stressata ca nu stiu ce sa-mi pun. Sper ca de data asta sa nu am nevoie de cardul de rezident ca sa raman prin aeroporturi si gari cu interdictie de intrare in Canada, ca asta vara, cand am vizitat Londra fara voia measi-am dormit pe banci.
Aveti grija de voi si numai soare va doresc !
Irina
Podeanu spune:
Wow, se intregeste gasca, bine ai revenit Camelia si sa-ti traiasca baietelul.
Roxana, intotdeauna te doare un pic cind il pune dar cu Advil trece.Si deci al meu mi-a luat mai mult....Nu conteaza daca ai platit cash, banuiesc ca ti-a dat chitanta, nu???
Irina sa faci poze sa ne arati si noua.In New Brunswick am auzit ca e f frumos.Sa ne "plimbam" si noi cu tine... dar de Sofia cine are grija in acest timp?
Stiti ca va povesteam de colega care a cistigat concursul..azi a zburat spre Bahamas.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Ktrinel spune:
va rog sa imi spuneti si mie daca voi ati spalat adidasii la masina aici...am din aia frontala si nu stiu daca sa ma risc sau nu...pe ce program i-ati pus? nu au prea multa piele in ei, mai mult sintetic, din aia usori...
ira, mini-vancanta-lucratoarea placuta...asteptam poze . am auzit ca e superb prin locurile alea.
pitilache, vroiam sa iti fac o vizita pe insula acolo...dar daca ai zis de sarpe...sau ai zis intentionat ? pupici la isabella.
mai multe nu sunt capabila sa va zic , ca trec printr-o faza nasoala...dar va citesc.
pe curand
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
pitilache spune:
Dana, da, mi-a dat chitanta! Mi-a mai facut si o analiza (pept-ul nou) si pe aia am platit-o cu Visa si steriletul cash. Nu prea am inteles de ce, dar ma rog. Analiza mergea sa fie facuta la un laborator probabil si banii de sterilet ramaneau la cabinetul medicului.
Ktrinel esti binevenita oricand, ii dam noi de furca sarpelui ala. Se pare ca sunt inofesivi, dar am eu oroare de ei, probabil ca si acum rade vecina de mine, ca sa nu mai zic de ala de la primarie... Fac sie u haz de necaz, dar ma bucur ca nu am avut ocazia sa-l vad totusi, cred ca lesinam pe acolo. Cu pasa rea, trece, fruntea sus! Pupici si de la noi Juliei!
Ira vezi ca este un loc cu apa calda in NB. Poate dai de el si faci baie. Uite www.tourismnewbrunswick.ca/eauchaude/" target="_blank">aici despre el.
Va pup,
Roxana
Ira spune:
Roxana, merci pt info, ma uit, programul nostru e prestabilit, o sa vedem daca putem trece pe acolo.
Dana, Sofia ramane cu taticul ei, cu cine ? Acum ne gandim daca sa favcem vreo nebunie si sa vina si ei 2 in weekend, ca mai vine o gasca de prieteni de-ai nostri montrealezi, insa nu stim daca-i da liber de la job, ca ar trebui sa aiba si vineri si luni liber. Si e cam lung drumul, se fac 12 ore cu masina, insa Sofia e f cuminte la drum lung, plus ca ne canta non stop, ne tinem tot timpul sa nu adormim la volan de cantatul ei dulce.
Chestia e ca ar fi trebuit sa semnez pt. casa la notar sambata insa aveam deja contractul cu turneul, deci eu nu voi fi acolo. Am vorbit cu notarul si ma primeste maine, dar voi semna singura in avams, sper sa nu apara probleme. In mod normal de maine mi's propritara, dar numai eu, ca Sibin va fi din we. Am vizitat casa duminica trecuta si astia nu reparasera tot ce promisesera, a mai ramas o barna in subsol, sau nu stiu cum sa-i zic, un fel de lemn gros pe o latura la subsol, care trebuie "ascuns" ca nu e estetic.
zilele astea am recuperat la ore de la scoala de mi-a venit rau, ca nu gasisera suplinitor pt. toate zilele, plus ca din cauza asta voi pierde o saptamana de vacanta din vacanta mare, ca sa-mi recuperez orele.
Ktrinel, sper ca esti bine si ca faza nasoala sa treaca repede.
Fug la scoala.
pitilache spune:
Ira inca o data felicitari pentru casa dna. proprietar! S-o stapanaiti si s-o platiti sanatosi!
Drum bun,
Roxana