Sezatoarea canadiana (61)
Raspunsuri - Pagina 28
casandra spune:
Carmen, felicitari!!!
Ma bucur foarte mult pentru voi.
Stiti cumva vreo clinica, in west island, unde se pot face radiografii?
Dar un pediatru bun pentru copii, anglofon?
Emilly spune:
Laurajr sanatate multa lui David!
Lorelai pe vremea cind luam pilule mine nu mi le-a dat nimeni gratis.Dr.mi-a dat reteta iar eu m-am prezentat la farmacie.Eu luam Yasmine si pretul era parca peste 10$.Eu plateam aproape 4 dolari iar asigurarea restul.
Roxana ce-ti facut cu sarpele?
As vrea si eu coordonatele medicului de la Lakeshore pe pm daca se poate.Merci mult!
pitilache spune:
Emilly inca nu am facut nimic cu sarpele. Am luat niste curse speciale de la Canadian Tire si il astept pe sot sa le puna ca nu mai calc in zona aia, va dati seama. Mama a fost mai curajoasa dar nu vreau s-o las nici pe ea.
Iti trimit coordonatele drei. pe PM.
Va pup,
Roxana
carmen77 spune:
Multumesc, Casandra .
Din pacate nu stiu nici un pediatru, Matei nu are asa ceva , de cate ori am avut o pb am ajuns la urgente. Poate cu bb 2 sa fie mai usor, ca la copii mici mai usor le gasesti pediatru ...
O clinica buna ce am descoperit-o recent e in Pointe Claire, langa Lakeshore, StatCare ii spune, si sunt OK, nu se asteapta mult si sunt profesionisti.
Radiografii stiu sigur ca se fac la Centre Medical de Pierrefonds, pe Gouin, dar nu stiu daca iti trebuie trimitere sau nu...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
gabid spune:
Laurajr...imi pare rau ca ai avut deja divergente cu soacra...lasa ca trec ...si data viitoare poate ca o pui la punct ca doar e casa voastra,nu a ei!Vezi de asta nu o aduc eu nici pe soacra-mea,nici pe maica-mea decat in vizita de max 2 sapt!Stiu ca imi va fi greu dar decat nervi e mai bine asa!Vorbesc eu de pus la punct...ca nici eu nu sunt in stare sa o pun pe soacra-mea la punct nici de la distanta asta!
Astazi am avut interviu la ecole primaire Francois-de- Laval pour maternelle...a fost super!Am reusit sa intram la maternelle regulier!Moni e asa de incantata ca ar vrea sa mearga de maine acolo ...nu mai vrea la garderier ca probabil se plictiseste
Singura problema a fost la partea de motricitate fizica ca a mea cum a fost prematura si cu distrofie musculara pana la 2 ani nu a reusit sa stea intr-un picior si a fost pe jos in urmatoarea secunda.Au acceptat-o si asa schilodita cum e si fara vlaga!
Oricum m-am hotarat sa o dau la inot in vara asta...infirmierul spune ca e foarte bun pt dezvoltare musculara!
Moni la 5 ani si jumatate nu poate sta intr-un picior si mereu se impiedica...
Gabi si domnisoara Moni 5 ani si un pic
cf.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
arinna spune:
Ieri am fost la Superstore si cum nu mancasem nimic mi-am luat n sandvis- tipa a intrebat daca mai vreau ceva la el si i-a zis sotul ca da, legume, ce mai avea pe acolo- dar nu mai avea rosie, s-a dus si-a luat una din mormanul din magazin si asa cum ma asteptam a taiat-o fara sa o spele! Sotul meu a ramas tablou si a rugat-o sa o spele, a luat jumatatea ramasa si a trecut-o un pic pe sub jet si a taiat in continuare.
Nu mai mananc nimic in oras de acum, decat daca la trece prin cuptor sau e spala in fata mea.Cred ca nici nu le impune nimeni sa le spele din moment ce nu a facut-o nici macar in fata noastra.
Si se mai mira de boli si virusuri.
In plus, n-am inteles niciodata aruncatul gentii pe jos langa toaleta publica sau pusa la picioarele mesei.
Asa ca, aveti grija la igiena in oras!
Carmen, felicitari pentru sarcina, prevad un bb la fel de frumos!
Laura, multa sanatate!
Simonna spune:
Hello, hello, ca era sa scriu oui, bonjour, asa m-au luat in primire ai mei colegi cu mesaje si emailuri in dimineata asta, balamuc curat.
Lorelai - Linessa, m-am uitat pe factura si costa $ 16.99. Am avut un esantion de la medic si pe urma am inceput sa le cumpar de la farmacie.
Cine zicea de medic anglofon? Nu e pediatru, e drept, dar cu Atomix e meseriasa, ala mic o iubeste la propriu, abia asteapta sa mearga pe acolo!: dr Jill Cracower, Clinica Cote St. Luc (5742 Cavendish, pe linga mallul cu acelasi nume)(514) 488-9913. Am primit mereu trimiterile de care am avut nevoie, una peste alta sintem multumiti. De altfel, e dr. nostru de familie. Acum vad ca trebuia sa fie in West Iland..., nu mai sterg, poate altcineva are nevoie...
Noi n-avem sarpe, Roxana, avem niste furnici gigantice! (dom'le si copiii vostri zic "furmici"? Ca al nostru zo tine cu "furmici", nu reusim sa-l convingem ca nu se zice asa!) Drept pentru care, pe strada avem "furMICI" si in casa avem "furMARI", ceva de imi vomit si ficatii cind apar: multe, mari si scirboase! Face sa ne vezi, la 2 saptamini, sau dupa fiecare ploaie, cum ne plimbam cu spray-ul pe la toate tocurile ferestrelor si usilor si de jur imprejurul casei... Avem si trap de furnici in salon! Nu-s daca n-as prefera pe post de pet un sarpe! Mi-e rau trei zile dupa prima zi de invazie, dai cu spray pe ele si inca merg, nu ca misca, merg, fug in toata regula!
Pusi acum,
Simonna
nelia spune:
Simonna, eu am gasit in Canadian Tire, o solutie de la Raid, care a fost si inca mai este foarte eficienta. E intr-un recipient mic si rosu, e ca un clei galben, il pui prin locurile pe unde intra (crapaturi, geamuri), dar nu mult, asa o dira... Cica omoara regina si apoi toata colonia. La mine au disparut definitiv in mai putin de o saptamina. In rest, orice am cumparat nu a functionat spray, praf, capcane...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ange spune:
neata gagici.
Simona si eu am furnici dar in curte printre dale.dau cu spray pe ele la greu,le dilesc dar apoi apar altele si tot asa...
Roxana,de cand am citit mesajul tau cu sarpele mor de frica.Serpii sunt animalutele pe care le detest cel mai mult.Ma gandesc ca, la cate hectare de iarba si balarii am eu in jurul casei nu este exclus sa nu am si eu vreun speciment prin zona
Emily,sa saluti Ro si din partea mea.Te invidiez pe bune sa ai o vara frumoasa.
carmen77,felicitari!
pitilache,eu tocmai astept sa-mi vina "musafirii" sa merg sa-mi pun sterilet.numai ca de 2 luni tot astept si nimic ginec.mi-a recomandat Mirena.il are el.ma costa 100 $ cach.bisnitar ginec. meu
Gabi,felicitari pt examen.este scoala privata? de ce a dat examen?
si mie mi-a facut Maia un cadou de ziua mamei.Mi-a bricolat un "certificat de promesse" in care promitea solemn ca-si va manca toate legumele din farfurie.Numai ca aseara cand a vazut legumele in farfurie mi-a spus ca promisiunea incepe de maine
duminica Robert a implinit 4 ani.i-am strans patutul(inca dormea in patut) si i-am aruncat scaunul pt bebe.Acum doarme cu Maia in pat si mananca la masa cu noi.Este tare mandru de el.Se declara "baiat mare"
o zi buna tuturor
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
pitilache spune:
Ange La multi ani pentru Robert! Sa creasca baiat si mai mare!
Simonna frunici nu avem, asta ne-ar mai lipsi. Ne ajunge sarpele asta. Vecina de vis-a-vis a inceput sa rada cand i-am spus a zis ca si ea avut intr-o vara si ca daca il vad s-o strig pe ea ca nu-i frica si-l prinde pentru noi... pana atunci am cumparat de la Candian Tire niste chesti cu un glue foarte puternic, acum a ploua peste ele dar speram sa nu se duca lipiciul ala. Oricum am mai luat un set de back-up.
Am fost si la dra. si mi-a pus steriletul. A fost ok, cand l-a montat m-a durut fff putin si acum am usoare crampe. Mi-a dat sa iau Advil inainte sa atenueze durerea de dupa montare. Este Nova-T ca si al Danei si a fost $160, platiti cash, sper sa-mi recuperez ceva din ei de la asigurare totusi...
Sa-mi tineti pumnii sa scap de sarpele asta repede!
Va pup,
Roxana