Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, stai putin, acum am tastat numele scolii si al strazii. Tu te referi la cea care apartine de Commission scolaire de Montréal sau de cea care apartine de Commission scolaire Marguerite-Bourgeoys? Eu am vizitat-o pe prima si tot linga prima e si Jean-Mance. Am ajuns la concluzia ca sint doua scoli cu acelasi nume, dar in orasele diferite pentru ca cea pe care o stiu eu e pe rue Aragon (si dupa aceea am cautat-o si scoala despre care cereai tu detalii, tastind numele strazilor dat de tine).

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Merci de sfaturi, mesdames !
Ana, ma bucur ca ramaneti aici. Townhouse in west island exista la preturi mici, doar ca sunt cam vechi, la 30 ani. Dar avand in vedere ca prietenii nostri si-au cumparat o casa la 150 de ani, casa de epoca - trsaditional canadiana - in perfecta stare, nu vad de ce ne-am crampona de anii astia.

Nelia, astazi la 16h mergem sa vizitam casa, vizita finala inaintea notarului. O sa-ti trimit poze, daca gasesc timp si nu uit aparatul.

Doamne ce bine e sa dormi si sa te trezesti si sa dormi iar, cu gandul la o duminica trandava, numai in pat. Deja mi se inchid iar ochii, ameteala dulce, racoare, placere. Fac cfeaua numai cand m-oi trezi a 3-a oara, yes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ce insemneaza wonderland din To ? Sibinu' meu are reducere de la job.

Doamne ce m-a enervat Sibin, m-a facut sa radf in timp ce aveam o masca de miere si lapte pe fata si mi-a crapat fata in toate directiile, ce draci am. O mai primisem si din Ro, de la Oriflame.

Fetili, eu joi la 5 dimineata plec in turneu in New Brunswick cu colegii mei, n-o sa vorbesc limba romana decat in somn si la mobil timp de 10 zilw. Sunt asa di emotionata, o sa vad Halifaxu' si Monctonu si oceanul atlantic de pe coasta lui vestica - cu detur Gaspesie. Am inchiriat un van si un trailer pt. sistemul de sunet si o sa conducem pe rand, mai ales eu. Facem 12 ore pana acolo, yéééééééé !!!!

Nu mi-am facut inca bagajele, stau si lenevesc in pat cu gandul la alergaturile care ma asteapta. Bine ca a venit vara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ira, brava pt turneu. Wonderland e un parc de distractii
http://www1.cedarfair.com/canadaswonderland/index.cfm

in care intri la 10 dimineata si pana la 10 noaptea tot explorezi. Suuuper ! Eu anul trecut eram in 6 luni cand m-am dat intr-o gramada de chestii dar cele mai tari senzatii le-am pastrat pt vara asta( adik fara burtica).Au de toate pt toti.

Eu am avut parte de un we de cosmar, david a facut febra, sambata dimineata avea 40 de grade si asa ca am stat 9 ore la urgente..cica e un virus luat pe cale respiratorie. Acum s-a mai linistit, pe restul i-am trimis la Niagara si eu stau cu el acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Laurajr, sper ca David e mai bine acum. Cum de ai stat 9 ore la urgenta? E ridicol asa ceva. Si eu am alergat lunea trecuta de la un walk-in clinic la altul cu Andrei ptr ca a facut febra, a vomitat si i-a mers burta...si am ajuns pana la urma la un medic de ii statea mai bine la macelarie ca era sa ne bata si pe mine si pe Andrei ptr ca nu mai avea rabdare copilul.

O zi buna la toate fetele.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Sofronica, chiar ma intrebam daca ai mai fost cu baiatul la alergolog.
La 8 dim eram la triaj la urgente, la 8.20 am intrat la ff urgente sa zic asa, la 8.45 a facut David in pampers si am cerut un loc sa-l schimb, la 9.40 abia a venit sa-l vada cineva ( la plecare de acasa avea 40 temperatura, noroc ca i-am dat un supozitor preventiv) si asa pana la 4.30 s-au perindat sa-i mai ia o temperatura, o proba de urina, niste raze x .Asta la super urgente...

Si ajung acasa, nemancata, stat in picioare, leganat, alinat si alintat copilul 9 ore ( ca la urgente nu te duci ca la spa) si as fi vrut sa ma recreez si eu, adica sa ies doar cu sotul 30 minute sa ma relaxez macar mental.
La care soacra mea a sarit ca arsa, ca datoria mamei e sa stea cu copilul care e bolnav . De parca statuse ea cu el la urgente, de parca noaptea ar sta cu el si l-ar l;egana cand plange.Sincer, mi-a venit sa-i zic vreo 2 , dar m-am abtinut, ca asa sunt eu, Fraiera!!!

Din fericire cu dermatita e mai bine acum, se mai scarpina dar e pe calea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Laurajr, nu am ajuns la alergolog ptr ca la mine au fost miscari puternice in casa. A plecat tata :( , a venit soacra, Andrei a refuzat sa manance de suparare ca a plecat tata si pe urma a dat in cealalata boroboata si uite asa tot intr-o veselie. Acum se arata niste zile mai linistite dar sa nu zicem hop...cat despre soacra-ta...ea a venit aici sa va ajute sau "la bai" ? Ar fi trebuit sa te trimita ea sa te odihnesti dupa toata faza cu urgenta...
Sa va faceti bine si gandeste-te ca imediat vine mama ( daca bine retin) :)

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani mamicilor! Seba a veni cu o felicitare de la scoala in care scria ca face cate in luna si-n stele de ziua mamei si bine-nteles ca azi a uitat de lista... hi hi hi ... intentia conteaza nu-i asa?

In alta ordine, sunt linistita ca am gasit un cadou dragut pentru nasii Isabellei la Pier 1 Imports, aveau oarece reduceri si ne-am putut lipii de un vas mare din bambus care se pune pe jos si niste flori mari uscate, arata bine. Mai vedem daca mai adaugam ceva pe langa.

Mai aveam o intrebare la voi, este cineva cu sterilet? Poate sa-mi dea vreun sfat? Cum va simtit cu el? Costa ceva punerea lui?

Va pup si va doresc o saptamana excelenta!
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Laurajr - multa sanatate lui David! si multa putere tie

Lorelai

http://community.webshots.com/user/lorelaim

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

'Neata buna!
Roxana, vite-vite, avut model vechi, de-ala pe baza de firicele care se misca, asa ceva, pus cind parasit Ro, scos dupa un an pe motive de cap dus cu strechea, altfel eram bine merci. Da' mi se parea mie ca ma gidila... Clar ca-mi fila de pe-atunci, medicul m-a rugat frumos sa-l las in traba lui de sterilet, ca sta bine si n-am nici pe dracu', da' n-a avut cu cine sa se inteleaga. Vestea buna e ca prietenele cu Mirena (pe baza de hormoni) sint super multumite, eu sint singura nebuna care persisa cu pilula.
Doamnelor, o saptamina fara nervi si cu soare (ca m-am plimbat ieri pe mal de riu si mi-au inghetat toate extremitatile). Wow! Mi-am adus aminte ca next e weekend lung si m-am luminat brusc! Acu' ma apuc sa produc ocupatii demne de un weekend luuuuuuung.
Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput