Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana , gata, maine pleaca, mai are un pic in seara asta si imi revendic locul la calculator.

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, si eu tot ca tine, incercam sa-mi programez morfo si controalele la 2 saptamini distanta ca sa profit de ambele ecografii, dar dr vad ca insista sa vada imediat rezultatele de la eco morfo. Eu merg pe 31, nu ne mai intilnim la cabinet, dar poate ne vedem la o prajitura.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

frumoase poze mioara!
pe burtica!

Simona+30 cu Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare! back to work!

Va pup pe toate ma duc sa citesc din urma.

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata burtici!

Tare frumoase pozele Cristinei si ale Mioarei!
Mioara, mi s-a facut si mie dor de Ungaria si de Szeged cand am vazut pozele tale! iar piscina aia acoperita arata super! ce misto ca tu si sora ta sunteti gravi in acelasi timp!! si eu am nimerit la fel cu prietena mea cea mai buna, sora mea cum ii zic, ea e cu 4 sapt. mai mare ca mine in burtik si are o fetita, numai ca e departe, tocmai in Germania! tare mi-ar fi placut sa ne plimbam burticile impreuna, cum esti tu cu sora ta!
Apropos de flori: am terminat si noi cu izolatia, week-endul asta zugravim camera lui bebe si gata cu mizeria! trebuie sa ma apuc sa-mi mut si eu florile afara, sa schimb ghivecele, sa coafez muscatele...abia astept! mai greu e cu caratul ghivecelor si al pamantului, ca nu pot decat cu sotul alaturi!
Samuray-lady, ce varsta frumoasa ai si cu 2 copii! felicitari ca ai trecut pragul! si eu am amintiri frumoase de la 30 ani! vara asta il pun deja pe 2 dupa 3 si ma gandesc cum trece timpul!

Abia astept sa vina 21mai sa ajung si eu la eco la Herghe! cu un mic stres, asa, ca poate imi spune ceva ce n-a vazut dr mea, Doamne-fereste! pe 10 mai merg iar la dr mea sa-mi masoare iar colul, ca trebuie sa avem grija, daca s-a scurtat de la 3 la 2,6-2,8...

Aaaaa, si azi : am implinit si noi 30 saptamani! am intrat pe ultima suta de metri!
tuturor!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, vreau vreau vreau....hai la prajitura!

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andicu la (+10) mai mare!!!!!!!!

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andicu, mai e putin!!! vreau si eu acolo unde esti tu, ca eu sunt pitica rau!

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

S-a trezit si rata .
Ce matinale sunteti si mie mi-e o leneee.

Va urez o zi buna, pup toate fetele,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Asaaaaa... acu' ca am citit din urma sa revin... nu am retinut nimic.

In primul rand LA MULTI ANI! pt Lary imi cer scuze de intarziere dar ieri n-am intrat deloc pe site. Azi este si ziua fratiorului meu (sunt 9 ani si 2 zile diferenta intre noi) si tare l-as mai pupa dar e in USA si se intoarce in Ro peste o luna si la mine vine cam peste... vreo doua.

Mada sa-ti traisca cadoul cu 4 roti, pot sa intreb ce e?

Anto cum te mai simti?

Referitor la prietena mea va spun sincer ca sunt foarte fericita si m-am purtat ca o doamna, am lasat-o in pace m-am simtit bine, i-am zis doar ca daca ea are constiinta impacata si s-a simtit bine asta conteaza. Binenteles ca mi-a explicat ca e vina sotului, ca a anuntat pe toata lumea ca vine ea la Londra si ca nu mai avea cum sa evite....bla, bla, bla. Oricum cat ma stresasem inainte sa vina asa m-am relaxat dupa si am realizat ca viata se schimba, lumea se schimba, nu te poti astepta sa ramai prezenta in sufletul prietenilor o viata intreaga. In fine gata cu filozofarile.

N-am apucat sa pun poze cu pamatuful de par insa azi am revenit la serviciu si sefu a ramas socat, mi-a zis ca sunt super frumoasa. Va dati seama ce bine m-am simtit? Iar el e un barbat care niciodata nu face complimente personale, decat ce tine de munca, feedback. Mi-a crescut inima. Promit sa pun poze diseara.

In rest va pup pe toate, toate si mi-a fost dor de voi.

Alina, Anya, Aylin,Simo ce mai faceti? Simo ai pus poze cu lucrurile pt bebe? La fel brazuca si cine a mai cumparat, nu ne aratati si noua ce ati luat?

Aaaaaa, doamna Jadi si doamna Karligutza ce mai faceti?

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput