Mamici de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

eu intr-o sesiune am citit "Shogun" in doua zile; si urmaream cu sfintenie telejurnalul... ce vremuri

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, bine ca nu e ceva mai grav! Acuma ma gandeam ca eu nu folosesc nici pentru burtica produse speciale pentru gravide si poate nu fac tocmai bine. Dar uite ca pana acum nu s-a intamplat nimic. Nici cu cremuitul burtii nu-s eu prea harnica, dar pana acum n-au aparut vergeturi. (Decat in vis! Am avut un cosmar urat de tot in care aveam o burta uriasa toata distrusa de dungi vinetii!) Mai au ele timp, ca abia incheiem 6 luni...

Anto, esti mortala!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Fetelor, uneori, cand mai navighez pe forum si citesc restantele (tare bine stau cu ele), ma mai uit pe la pozicile voastre, cu burtici si bebei (astea sunt preferatele mele), si eventual de la nunti. Nu stiu la ale carora dintre voi m-am uitat si la ale carora nu, da' pot sa spun ca mi-au placut toate. Aveti niste bebelusi dulcei, toate aratati bine cu burtici (ma simt obeza cand va vad ce subtirele sunteti, eu am luat vreo 18 kg, poate mai mult cine le mai tine numaru', am picioarele si mainile umflate, cel putin picioarele sunt ca niste painite), iar ca mirese parca sunteti din reviste!
Va pup pe burtici, iar voi sa-i pupati pe copilasi (cele care au fost mai harnice si nu sunt la primu' copilas) si din partea mea!

+30 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Cred ca am reusit sa pun din nou pozele,dar cine ajuta neuronul meu greu din nou sa scurtez ditamai "carnatul"

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/album/576460762390223360
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Lia, succes la simpozion!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Multumim frumos! N-o sa fie o participare adevarata, in sensul ca nu ma pot duce pana acolo sa-mi sustin personal lucrarea. Dar organizatorii accepta si lucrari expediate prin mail sau posta (ceea ce e un pic ciudat, dar ... norocul meu!) Am ceva care sa-mi mai ocupe un pic timpul. Plus ca-i citesc si bebelinei ce scriu eu la lucrare, o scolesc de pe acum! O sa iasa fata asta toba de carte si ochelarista pe deasupra!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

cum pot sa postez si eu un link la semnatura ca sa-mi puteti vedea si voi pozele?

+30 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

siminoc

te duci la profil personal la semnatura si scrii asa

[ url = "linkul pozelor"] poze de ex sau ce vrei sa apara [/url]

cu mentiunea ca stergi pauzele pe care le-am pus eu

la "linkul pozelor" pui chiar linkul, iar in loc de etxtul pe care l-am pus eu tu chiar scrii ce vrei sa apara, de ex "poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lavinia, ma bucur ca nu e ceva mai grav. Ungere placuta cu cremele scumpe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by oaana

LAVINIA si eu am avut o astfel de alergie dar pe toata burta si pe sani,adica peste tot unde ma dadusem cu crema-o lotiune pt. bebelusi de la Jonshon-dupa ce mi-au trecut bubitele,mi s-a crapat toata pielea ca la purcel,dar m-am dat cu crema de galbenene si mi-a facut foarte bine.
E ciudat cat de sensibila devine pielea cand esti insarcinata.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Poate lotiunile sau uleiurile astea pt copii nu sunt tocmai potrivite pt pielea noastra. Deci o sa crape pielea pe mine... si nu de rusine Eh, asta e, macar sa scap de mancarime Am vazut pozicile cu Iosua, e un scumpel, iepurasul mamii

Siminoc ce spui tu acolo? Eu nu cred ca arati mai rau ca noi. Toate aratam ffff bine cu burtici si sunculite pe ici pe colo si cu mofturici si surplus de alintatura Si ia pune tu niste poze acolea ca cine stie ce frumusete ascunzi tu

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Ioana sa vezi ce-o sa pretuiesc fiecare mangaiere cu cremele mele scumpe, ca asa ma pot scarpina si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ghinetz, cartea este "Cel mai simpatic ghid de sarcina", de Vicki Iovine, editura Humanitas. Spor la dizertatie.

Lia, bravo, bafta si tie la simpozion.

Claucia, important e ca bebelina e bine-sanatoasa. Te inteleg cu ecograful, nici mie nu mi-ar placea sa fiu material didactic. Ce frumos ca ai fost la mare.

Luna, prietena ta pare a fi muuult mai figura decat a mea. Bravo tie ca nu te-ai enervat ca nu se merita.
Oricum, eu dupa ce am discutat cu "a mea" m-am simtit mult mai bine, cred ca si acum as fi mocnit daca nu vorbeam.

Oana, Siminoc, v-a explicat Aylin cum sa fceti cu pozele; in plus gasiti un subiect pe tema asta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222&whichpage=1 .

Lavinia, bine ca nu e ceva mai complicat. Eu in locul tau i-as spune sotului ca dr a recomandat sa ma dea el cu crema pe burtica .

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput