Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
X-ray spune:
ioana si aylin tinem pumnii pt vesti beton de la nenea dr.
lavinia ma bucur ca te-ai linistit.eu folosesc sanosan antivergeturi ,e f grasa dar pt pielea mea e ideala.si asa mi-au aparut niste vergeturi pe sani,mici dar exista...dar fiind pt gravide chiar m-am simtit bine cu ea.
lia te felicit pt inceperea operei de creatie,eu ma "screm" de 3 sapt sa ma apuc de invatat dar degeaba.mi-e rusine de mine efectiv..
luna trebuie sa ne arati poze...abia astept sa te vad
.eu zic sa vedeti partea buna a lucrurilor te-ai lamurit ce prietena ai.mie mi s-a parut tare deplasata.
eu si cu sotul am facut un pact : nu ne mai luam nici un animal dupa ce pleaca din viata noastra cei doi. amandoi ii avem dinainte.imi pare rau de pisicuta ta.eu si fratele meu am avut o pisicuta din anul 2 de faculta.a facut valcea-arad cu trenul sau microbuzul mai des deact multi oameni
.era studenta ca si noi,daca mancam oua prajite aia manca si ea.cel mai greu a fost cand nu am putut sa o aduc la mine,sotul e alergic.asa ca a ramas la fratele meu.acum are 7 ani e in italia unde e si mama si e cetatean european cu acte in regula si a mers si cu avionul ca in rest calatorise cu orice....mie tare dor de ea...of of ce te atasezi si de animale...
anto te ador cand esti cu moralul la cote inalte!pupici lui victor cel cu ochi frumosi
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Alina, mersi, pupici si tie.
Ma bucur ca e bine catelusa ta, am uitat sa-ti spun. Te inteleg, si eu am avut animale care au avut nevoie de dr, stiu cum e.
Anto
29 si
Victor (8 octombrie 2005)
groxy spune:
Salutare
-utelor!Stie careva dintre voi daca banii pe concediul prenatal si postnatal se impoziteaza?Stiu ca trebuie sa ne plateasca 85%din salariu si de asemenea, ca acesti bani din perioada asta nu se impoziteaza.As vrea sa aflu totusi nr Legii sa al O.U.respective ca sa le dau in cap astora de la mine de la servici care se fac mereu ca uita legile.Poate unele dintre voi stiu de la primul copilas.Nu as vrea sa ma trezesc ca imi dau mai putin ca asa vor ei:pe mine sa ma plateasca cat spune legea ,ca de nu,fac urat
.Merci mult!
A, si ce era mai important:BB-lusul vostru misca mereu?-ca pe mine m-a zapacit,nu are stare de loc mai frate
si mi-e ca iese prea agitata BB-lina mea.
Roxy 23 saptamani+
IRIS ANAMARIA
karligutza spune:
mami oaana super DECALOGUL CASNICIEI FERICITE !!!! merita inramat si la noi pe perete... stii care regula nu o respect eu? aia cu gura mare...! 
![]()
![]()
mami Lorina imi ramai datoare cu o plimbare cand ajung si eu prin Iasi-ul studentiei mele... ca tare mi-e dor de el! ce pacat ca nu pot veni in perioada teilor infloriti din COPOU!
In rest, sa te faci bine, iar dupa saptamana critica sa descoperiti intr-adevar ca e vorba doar de iritatia de la cremuta.. ti-am zis-o si p-asta cu cremuta, ai vazut? nu ma pricep, da' le nimeresc, asa-i? oi fi cumva vreo baba? 
karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by groxy
Salutare-utelor!Stie careva dintre voi daca banii pe concediul prenatal si postnatal se impoziteaza?Stiu ca trebuie sa ne plateasca 85%din salariu si de asemenea, ca acesti bani din perioada asta nu se impoziteaza.As vrea sa aflu totusi nr Legii sa al O.U.respective ca sa le dau in cap astora de la mine de la servici care se fac mereu ca uita legile.Poate unele dintre voi stiu de la primul copilas.Nu as vrea sa ma trezesc ca imi dau mai putin ca asa vor ei:pe mine sa ma plateasca cat spune legea ,ca de nu,fac urat
.Merci mult!
A, si ce era mai important:BB-lusul vostru misca mereu?-ca pe mine m-a zapacit,nu are stare de loc mai fratesi mi-e ca iese prea agitata BB-lina mea.
Roxy 23 saptamani+IRIS ANAMARIA
Si pe mine ma intereseaza povestea aceea cu prenatalul! Nu de alta, dar se pare ca pe la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie va trebui sa intru si eu in prenatal, fiinda mi se termina cele 90 de zile regulamentare de medical si parca nu m-as mai duce la comisie pentru o prelungire. De fapt, nici nu stiu cum e mai bine... Ce ma sfatuiti? Sa incerc sa mai iau 30 de zile de medical (asta ar insemna sa am si luna iunie acoperita) sau sa intru direct in prenatal? DPN-ul meu e, teoretic, 31 iulie.
Lia
S26
Miruna Demetra
karligutza spune:
mami groxy daca acum n-are stare stai sa vezi peste cateva saptamani... la mine se simt miscarile acestea frecvente abia de vreo 2 saptamani... chiar zilele acestea este foarte activa... se misca mai mereu! iar eu innebunesc de placere! 

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
groxy spune:
Liadorian ,tu poti sa intri fara probleme in concediu prenatal.Stii ca in total -prenatal +postnatal sunt 126 zile-din care esti obligata sa iti iei dupa nastere 42 zile ,deci inainte raman 84 zile.Stiu ca prenatalul nu e obligatoriu sa ti-l iei pe tot ,dar am auzit ca ce iti ramane din el se adauga dupa nastere si iti amana data de introducere a dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului.Asta am auzit ,dar nu sunt sigura ,pentru ca m-ar interesa si pe mine.
Karligutza ,se poate misca si mai mult de atat?E super si mie imi place senzatia dar cate o data mie frica ca se misca asa mult ca nu ii convine ceva ca,ca nu se simte bine
,ca se strange cu cordonul,ca nu are loc.OFF cate griji imi fac pana oi vedea-o la mine in brate pe galusca.
Roxy 23 saptamani+
IRIS ANAMARIA
aylin_tarcan spune:
feteleee, am venit!!! cand eu ieseam intra ioana. asa ca pe ea o asteptam mai tarzior.
vreau sa va spun ca doctorita e super marfa, s-a uitat pe tot dosaroiul meu, m-a lasat sa ii povestesc antecedentele....totul bine si frumos. consult, eco, tensiune.
pt magneziu si potasiu (care previn crampele musculare) mi-a zis sa iau aspacardin (pt interesate pot oferi detalii). contractiile nu sunt periculoase atata timp cat nu doare. durerea de jos de tot e normala, si o sa se inteteasca. cam astea erau ofurile mele.
vreau pe aceasta cale sa ii multumesc (suna beton) ioanei pentru recomandarea facuta si pentru faptul ca am ajuns la doctorita ei. 
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by groxy
Salutare-utelor!Stie careva dintre voi daca banii pe concediul prenatal si postnatal se impoziteaza?Stiu ca trebuie sa ne plateasca 85%din salariu si de asemenea, ca acesti bani din perioada asta nu se impoziteaza.As vrea sa aflu totusi nr Legii sa al O.U.respective ca sa le dau in cap astora de la mine de la servici care se fac mereu ca uita legile.Poate unele dintre voi stiu de la primul copilas.Nu as vrea sa ma trezesc ca imi dau mai putin ca asa vor ei:pe mine sa ma plateasca cat spune legea ,ca de nu,fac urat
.Merci mult!
A, si ce era mai important:BB-lusul vostru misca mereu?-ca pe mine m-a zapacit,nu are stare de loc mai fratesi mi-e ca iese prea agitata BB-lina mea.
Roxy 23 saptamani+IRIS ANAMARIA
eu stiam ca prenatalul si postnatalul sunt concedii de sarcina si lauzie care sunt platite 100%. si intr-adevar, sunt 126 zile calendaristice in total, din care esti obligata sa iei 42 postnatal.
Aylin,
24+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Aylin, te-ai intors debordand de energie, asta nu poate insmna decat un lucru: e de foooarte bine!
Mai fetelor, am avut eu de dimineata un feeling ca azi e o zi buna pentru toata lumea! Cat despre detaliile despre aspacardin, sunt interesata! N-ar fi mai bine sa le postezi pe topicul celalalt, despre contractiile nedureroase. (Stii tu, pentru cunoscatoare...
)
Lia
S26
Miruna Demetra