Mamici de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Lavinia, asteptam vesti bune despre burtica ta.
Karligutza, nici eu nu ma impacientez daca medicul zice ca e totul ok. Merg 100% pe mana ei si ce zice aia fac. Daca zice ca e bine...stau linistita. Maine merg la contrl. Sunt nerabdatoare. Si emotiona
Pentru intalnirea din Iasi, Pinocchio mi se pare o locatie f buna. Pe mine ma avantajeaza ca stau oarecum aproape. Fac o plimbare pana acolo. Iar pizza chiar e f buna.
Am chef sa manac ceva buuuun....Nu va cer sa-mi recomandati ceva anume ca poate facem pofta la alte burtici, dar pe bune ca nu stiu spre ce sa ma hotarasc.
Oana
27+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Antoanela23 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Aici inca nu e ora 12
.
Ieri am iesit si eu in curte, am stat la aer pe sezlong, mmm ce bine a fost. Iar Victor a dormit aproape 4 ore dupa-amiaza, asta da rasfat...pt noi. Reversul medaliei a fost ca in somn a facut kk moale si muuult, a umplut patul, cearceaful, protectia de saltea, jucariile din pat, s-a distrat sotul curatand. Dar una peste alta a fost o zi placuta.
Greierash, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familie.
Ioana,
. Voi oricum imi tineti da urat, dar musafirii sunt bineveniti
.
Bafta la doctorel. Sa porti cu placere pantalonii.
Aylin, bafta si tie, sper sa-ti placa noua dr.
Lorina, nu-ti face griji cu bubitele, asa e pielea gravidutelor, mai sensibila.
Siminoc, felicitari pt schimbarea saptamanii.
Jadi, ti-ai recuperat odorul? Am primit si eu ghidul simpatic despre sarcina, e f haioasa si realista.
Pup toate fetele si va urez o zi buna,
Anto
29 si
Victor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Azi e fara cafea? Nu-i bai, merge si fara!
peseu: doamna hook sper ca va pregatiti de gimnastica!Deni &
Vlad & Tudor
da, maie jadi
si stii de ce spun asta? ca am citit undeva pe forum de dimineata ca bagajul pentru travaliu trebuie sa contina si o pereche de chiloti curati! (auzi, curati.. de parca se gandea cineva sa vina cu chilotii nespalati la schimb!
) pentru ca dupa nastere sa ti-i traga infirmiera pe c*r!deci am facut o usoara asociere cu 'spalatul' si 'curatul' si iti garantez ca am 3 perechi de colanti pregatiti numai sa facem gimnastica (plus tricouri si alte alea
karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica
siminoc spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
siminoc, eu imi pazesc tare bine burtica! nu gatesc mai deloc, deci si riscuri zero!
brazuca sigur gasesti. oricum ei se mai lasa. eu am luat prima data M si pana la urma am ajuns la XS.
Aylin,24+
pozici
atat de mari suntem
sotul meu s-ar multumi cu cartofi prajiti, ochiuri, omleta si alte "gustari" ca in camin pe vremea studentiei. dar cand stiu cat munceste si-i vad ochisorii obositi seara, numa' la gatit nu-mi vine sa-l pun. oricum, ma ajuta la treburile casei destul de mult.
si, in plus (sau chiar in primul rand), e mai bine sa mananc si eu gatit si variat. atunci chiar mi se facuse mie de varza.
+30 cu
Miruna
ghinetz spune:
quote:
Am primit si eu ghidul simpatic despre sarcina, e f haioasa si realista.
Imi spune si mie cineva despre ce e vorba si de unde se poate achizitiona? Ca eu am trecut pe beletristica si nu mi-ar strica sa revin la chestii mai "pamantesti" (O paranteza: am citi o carte asa frumoasa.... O iubeam - Anna Gavalda. Recomand tuturor. Merge direct la inima sensibila)Si ca sa nu ma simt vinovata ca nu citesc ce trebuie pentru disertatie, macar sa ma consolez ca citesc pentru bb. E drept ca mereu fac asa cand sunt stresata de un examen, ma preocupa alte chestii, total fara legatura cu ce trebuie. Cu putin inainte de examenul la facultate ma apucasem sa citesc Patapievici. Celor din jur nu le venea sa creada...
Oana
27+
si Stefan-Vladimir
4ani+poze
Luna1 spune:
Salutare fetele. Ce mai faceti?
Am citit din urma si vreau sa-i spun Alinei ca mi-au dat lacrimile cand am citit ce a patit catelusa ei, eu d'aia nu mai vreau animale caci dupa ce am patit cu Kitty (pisicutza mea care a disparut dupa 7 ani de cand o aveam, o birmaneza superba, am crezut ca mor si fac atac de cord cat am cautat-o) nu mai imi trebuie suferinta, poate doar sa-mi iau vreo broasca testoasa care sa traiasca mai mult ca mine si scap de griji. Am pesti si asa m-am atasat de aia deja desi nu pot spune ca sufar la fel cand mai moare cate unul.
Aylin poze cu bidineaua pun mai tarziu, a iesit tare frumos (zic eu modesta) desi sotul s-a holbat vreo ora acu zice ca-s sexoasa. Sunt blonda de la suvite, a fost un soc pt el. I-am zis ca am crezut ca vrea o blonda si d'aia.![]()
Mada cadoul tau are cumva patru roti?![]()
Am lasat la sfarsit vestile despre mine. In primul rand Cosmin e bine, au disparut petele. Diseara ii dau capsuni sa vad daca apar la loc sa stiu de ce ma feresc. In al doilea rand am inceput deja sa ma amuz de ce se intampla in ultima periada in viata mea caci deja e de domeniul fantasticului.
Mai intai ma suna naturalul ca vrea cupilu' la raport (a incetat, ma intreb ce coace), apoi ma cert cu sotul (ne-a trecut gata), iar acum situatie oarecum asemanatoare cu a lui Anto: in februarie ziua celei pe care o consideram prietena mea cea mai buna din Romania. Vorbim si cum mereu se plangea ca ii e dor de mine dar momentan are cheltuieli mari am zis cu sotul hai sa-i facem cadou de ziua ei un bilet sa vina la noi in vizita. Ok , se bucura, platesc, trebuia sa ajunga sambata. Ma suna sapt trecuta ca pentru ca mai are si alti prieteni in Londra care cand au auzit ca vine au tabarat sa vina si acolo spera ca nu ma supar. Zic nu ma supar, ce naiba, oricum planuiam sa o duc si la prieteni sau sa-i zic sa mearga intr-o zi. In fine, ea nu vroia doar o vizita scurta, ci sa ramana pana aseara. Zic ok, desi va dati seama ca sotul meu s-a crucit "cum adica tu ii cumperi bilet sa vina la tine si ea merge la prietenii ceilalti?". Aseara ma suna ca mai ramane o noapte. In conditiile in care maine pleaca.
Deci practic din trei zile petrece cu mine una, pe cheltuiala mea, dupa ce nu mai putea de dorul meu...
Dar deja aseara cand a sunat randeam cu sotul, am zis ca numai in filmele SF se poate intampla.
In fine, va dati seama ca nu am de gand sa ma cert, chiar am ajuns la concluzia ca poate nu toata lumea are bunul meu simt (ce modesta sunt
) si sistemul meu de valori. Dar va dati seama ca mi-am invatat lectia.
Sper ca nu v-am plictisit, va pup pe toate.
Luna
24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
siminoc spune:
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by siminoc
Buna dimineata burtici!
Noi astazi implinim 30 sapt si intram in cea de-a 31a!
Ma duc sa citesc ceea ce am ratat in week-end si apoi ma intorc! S-ar putea sa dureze ceva (pana pe la amiaza), mai tr sa si muncesc!
gravi]+30 cuMiruna
mami siminoc felicitari! si noi tot asa ca tine. Azi intram in saptamana 31. Deja mi-am schimbat semnatura si sunt tare mandra! Printesica creste mare si se balaceste mereu in burtica!Abia astept sa vedem ce ne mai spune dl.doctor pe 11 mai cand mergem la control. Poate ne prezice o nastere naturala, n-ar fi rau... si cel mai mult imi place ca la cat de putine imi zice, ma pastreaza domnul doctor calma si eu ca o mamica cumintica ce sunt
nu-mi fac griji daca nici el nu-si face. Din punctul asta de vedere sunt foarte multumita de doctorul meu. Nu vorbeste in plus ca sa am eu la ce ma gandi.
Super doctor!
sper sa fie super si la momentul nasterii! si sa imi ia durerile cu mana!
karligutza,sapt.31 si
printesa din burtica
si pe mine ma linisteste dr. foarte mult! la un moment dat, o colega, a facut greseala sa-mi spuna ca burta mea are o forma ciudata (pe la 20 de sapt, cred), pt ca se mai zarea putin urma de talie, care n-a disparut complet nici acum. Intrebam pe toata lumea cum e burta mea! Parca eram lovita de paranoia, o versiune fffff grava. Cand am ajuns la urm consultatie, a analizat dr. copilu' la echo. si eu am intr. daca e bine, la care ea a zis ca e ffffffff multumita de ceea ce vede acolo. Dupa asa afirmatie, puteam sa am burta patrata ca tot nu conta. Bebelina e bine si asta e tot ce conteaza!
E f activa si bebelina mea, ceea ce ma bucura foarte mult. E ca si cum ar vorbi cu mine. Eu si tati o mangaiem pe burtica, mai vorbim cu ea, dansam (mai mult singurele, ca tati munceste pana mai tarziu), iar ea draguta da din manute si din piciorute!
+30 cu
Miruna
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Buna dimineata si de la noi,
....
Siminoc, felicitari pt schimbarea saptamanii.
....
Pup toate fetele si va urez o zi buna,
Anto29 si
Victor (8 octombrie 2005)
Merci! Sunt foarte fericita! Consider ca a inceput numaratoarea inversa! Si ca sarbatorim, de maine avem program mai scurt cu 2 ore, asa ca ajungem acasa si tragem un somnic, apoi mai vedem ce facem!
+30 cu
Miruna
karligutza spune:
mami Lorina noi te asteptam sa vii inapoi de la medic, nu care cumva sa ramai pe acolo ca are medicul cu cine-si tine de urat prin spital. Da? Hai fuguta acasa, ca trebuie sa te pregatesti si de intalneala cu fetili din Iasi.
fuguta fuguta!
karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica 
siminoc spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
Am primit si eu ghidul simpatic despre sarcina, e f haioasa si realista.
Imi spune si mie cineva despre ce e vorba si de unde se poate achizitiona? Ca eu am trecut pe beletristica si nu mi-ar strica sa revin la chestii mai "pamantesti" (O paranteza: am citi o carte asa frumoasa.... O iubeam - Anna Gavalda. Recomand tuturor. Merge direct la inima sensibila)Si ca sa nu ma simt vinovata ca nu citesc ce trebuie pentru disertatie, macar sa ma consolez ca citesc pentru bb. E drept ca mereu fac asa cand sunt stresata de un examen, ma preocupa alte chestii, total fara legatura cu ce trebuie. Cu putin inainte de examenul la facultate ma apucasem sa citesc Patapievici. Celor din jur nu le venea sa creada...
Oana27+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
si eu am acelasi obicei, de a citi diverse, ce n-au legatura cu examenele.
cat despre ghid, eu am terminat de citit de curand (mi l-a imprumutat o colega) "Cel mai simpatic ghid de sarcina", de Vicki Iovine. E foarte fain scris. Autoarea, o americanca, e mama a patru copii si da dovada de multa autoironie. E relaxant. Multe chestii le citesti si in alta parte (pe net, etc.), iar altele sunt specifice SUA (nu foarte multe). Dar umorul nu-l gasesti in alta parte. Eu am ras foarte mult citind aceasta carte.
Doar ca nu stiu unde s-ar gasi. E aparuta de vreo trei ani. Nu am idee sa mai existe si alte editii.
+30 cu
Miruna

Abia astept sa vedem ce ne mai spune dl.doctor pe 11 mai cand mergem la control. Poate ne prezice o nastere naturala, n-ar fi rau... si cel mai mult imi place ca la cat de putine imi zice, ma pastreaza domnul doctor calma si eu ca o mamica cumintica ce sunt