cum scap de permanent???

cum scap de permanent??? | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

sper din suflet ca se gasesc fete pricepute in ..podoaba capilara printre noi,sa.mi dea un sfat competent ca NU MAI REZIST!!!!
m:a pus sa.mi schmb look.ulsi acum sunt pe punctul sa il schimb chiar de tot cu un ras in cap.
pe scurt..multi ani am avut tot curcubeul in cap,dar de vreo 2 ani jumate m.am facut cioara iar(culoarea mea naturala este negru taciune)si astfel in acest rastimp mi.a crescut parul pana la talie,jumatate natural,jumatate vopsit negru(dar nu se observa nici o diferenta)
si acum vreo doua luni ,cum nu ma lasa sotul sa ma fac blondaam zis ..sa ma ondulez...asa am facut si.mi blestem zileleca din frumosul meu par s.a ales praful..partea care era vopsita(de mai mult de un an nu mai bagasem nici o vopsea,era sanatos ca si cel natural)..ei bine partea asta este ..MATUROI!!!,nu ma pot pieptana decat la dus cu jumate de tub de balsam si scot atata par de mi se face rau,plus ca atunci cand ma pieptan arat ca TIna Turner in zilele ei proaste si trebuie sa.l tin impletit..nu mai zic ca e si jumate ca lungime acum,adica pana mai jos de umeri.

stie cineva vreo solutie in afara de foarfec???
pliiiiiizzzz......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nope...aia e singura
ici,
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Cind ti-ai pus permanent?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Il tunzi, mai creste, mai tai din el, samd....pana la urma scapi de el. Mamico, vezi ca exista balsam pentru netezirea parului.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

multam fetele...m.ati racorit cu solutiile voastre..ma gandeam eu ca tot asta trebuie sa fac..dar..poate-poate
gata...tund maturoiul si cu jumatea buna trag un blond cum vrea sufletul meu...si apoi ma rad..hihihihi
ca o paranteza,printr.a unspea am mai comis.o odata,tot cu cosita pan'la brau eram si mi.am tras chelieasa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mamicuta dulce da' cine ti-a facut maturoiu'???
Ca la un par asa frumos ca al tau ar fi trebuit sa iasa doar niste onduleuri lejere de toata frumusetea....
Ti-a ars parul coafeza???Da-i bataie si pune-o sa te aranjeze pe gratis!
Cristina si Mihnea

PS am auzit ca ar fi niste "masinutze" de indreptat parul...cel putin asa se lauda Mihaela Radulescu intr-o emisiune...
Acu' nu ma pricep daca il indreapta pe cel cretz naturel sau pe cel incretzit de solutia de permanent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Se poate indrepta (temporar) cu un aparat special si cel incretit cu solutie de permanent - cred ca gasesti la mai toate saloanele. Dar se increteste la loc destul de repede, cel mai tarziu la primul spalat. Tot foarfeca ramane de baza. Ai grija cu blondul peste permanent! Sa-ti faci niste tratamente - masti naturale sa se mai invioreze un pic dupa "maltratare". Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

De ce te-am intrebat cind ti-ai pus permanent?!
Pentru ca imi aduc aminte pe vremea cind imi puneam si eu in Romania si ieseam de la coafor- direct acasa- capul sub dus- uscat liber fara uscator-asa de citeva ori in citeva zile.Se intindea destul de mult. Nici eu nu suportam ca iesea prea cret.
Este si asta o posibilitate si nu uita ca in ziua de azi exista multe creme si conditioner si masti pt. par.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Crema Epilanta ?

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Permanent drept se face la voi acolo? Aici e in mare voga. La coafor iese beton, se poate face insa si acasa (io am operat asa ceva) si iese ok. Eu insa l-am facut pe par doar vopsit, nu incretit, in cazul tau poate ar fi mai bine sa mergi la salon, aia pe langa solutie folosesc si fierul si iau incet, metodic, suvita cu suvita. Bani sa ai. Am vazut aici negrese cu par frumos, lung, drept si lucios, care incepea insa sa se increteasca la radacina...
Deci: inca nu e totul pierdut si nu apela inca la foarfeca sau ce ti-au sugerat fetele mai sus.

Mergi la inceput