cum scap de permanent???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

julie,parul meu era drept si eu i.am tras carlionti..permanentisi partea care fusese vopsita cu vreun an inainte s.a distrus iremediabil
florin..si adela....sunteti plini de umor..negru
lilach..acu vreo 2 luni am avut proasta inspiratie..si pt palmyrah..eu vreau ceva sa.mi regenereze pleata si sa nu se ma incurce asa monstruos ca raman cheala..una ca virgulacade teribil,alta ca la pieptanat mai iese cate o mana de fiecare data.

totusi..cred ca ma tund
multam fain de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Imi pare rau, dar probabil ca nu este alta solutie.Stiu ce simti...la taierea parului.[ma refer sufleteste]

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mamico, sa vezi intamplare la coafor acu' fo' 3 ani: aveam par lung lung pana aproape de mijloc si mi s-a pus pata pe el sa-l tai si firesc m-am dus la coafor. Coafeza m-a intrebat de 3 ori daca sunt sigura de decizie si pt ca sustineam sus si tare a chemat-o pe casierita, am aflat ca fata aia era disperata ca nu stia ce sa mai faca cu parul, ca vroia sa il regenereze, isi schimba culorile saptamanal ba mai era si incretita. Coafeza a vrut sa ii arate ca nu e mare scofala daca te tunzi ca oricum creste. M-am tuns si dupa o luna m-am dus la taiat varfuri tocite, ei bine casierita era rasa in cap. Io nu zic acu sa faci ca aia, dar nici sa pui toate produsele in cap ca mai rau faci. Chestia aia de intinde parul il arde in timp si phoenul il arde . Eu n-am folosit phoen de vreo 13 ani, nici gel, nici fixativ, vopseaua se rezuma la cateva suvite roscate apropiate de culoarea mea naturala, ma spal cu pantene mov din ala pentru volum, balsamul dupa samponare obligatoriu si la coafor mi se spune invariabil "friendly and healthy hair". Hai ca isi revine el pana la urma.
icei,
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Ancuta dulce sper ca nu te-ai suparat.

Stai ca mi-a mai venit o idee (pe bune acuma): pune-ti parul pe bigu mari. Ei?

Adela

Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Mamica dulce ,imi pare rau de parul tau frumos
Sa stii ca si eu am patit-o acum 2 ani ,aveam un par frumos si foarte lung (mai jos de talie ) si imi veni o idee geniala ,pe parul vopsit negru suvite blonde (ei na... sa fiu si eu in pas cu moda)
Din doua vopsiri mi-a iesit ceea ce am vrut ,suvitele grii
Cind ma spalam pe cap era durere spuneai ca e guma .
Asa ca m-am hotarit sa ma tund ,sper sa fii si tu la fel de hotarita in ceea ce vei face .
Poati face niste tratamente si poate se mai regenereaza firul de par
Eu iti urez multa bafta!
toate cele bune!

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu ti.as recomanda sä tai jumätatea care a fost vopsitä si apoi sä-ti lasi pärul sä se regenereze...dupä fiecare späläturä, dä cu un balsam de pär pt permanent.
Dar in nici un caz nu ti-as recomanda sä te "blondesti" la asa scurt timp dupä aventura asta...decolorantul nu face decit sä-ti ardä pärul si nici nu stii cum reactioneazä dupä permanentul ästa!!!
Eu mi-am fäcut numai o datä permanent, dar l-am ales pe cel mai slab si pe bigudiuri mari pt cä vroiam sä am bucle naturale, deci nu stil oaie...am plätit cam mult ( 180 DM ), dar am fost multumitä. Nu mi-a ars pärul si nici nu am avut virfuri tocite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, ce coincidenta. Si eu ma spal tot cu pantene mov de volum dar care are si balsam, deci 2 in 1.
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mie nu prea imi plac produsele 2 in 1, mi se pare ca sunt mai eficiente daca fiecare e separata.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Incearca un tratament(masca nutritiva) cu Kerastaze -de la L'oreal pt par sec. Daca n-o gasesti in magazine cauta pe la saloanele de specialitate. Si eu am parul lung si usor ondulat si folosesc si samponul si masca cu kerastaze si sint f incintata de rezultat.
Pe linga asta ar trebui sa-ti tunzi si virfurile tocite iar un leac babesc de care am auzit dar nu l-am incercat ca n-am avut nevoie cica sa faci o maioneza obisnuita eventual cu ulei de masline si sa-ti impachetez parul cu ea lasind-o sa actioneze 15-30 min(nu mai stiu exact cit).
pa pa

Mergi la inceput