***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Bine ai revenit Madi! Am vazut pozele cu Ana Teodora
Multa sanatate in continuare si sa fie Ana mancacioasa si cumintica!!

Intrebari - preturi si ce trusa de epidurala ai avut (daca ti-ai cumparat tu trusa)

Carrie, las' ca bebe asteapta saptamana viitoare ;)

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Madi, bine ati ajuns acasa! Nu-i mai da supliment, e greseala pe care am facut-o si eu, tu tot esti pe calea cea buna ca nu-i dai cu biberonul. Oricum ca sa vina lapticul ia si bea ceai de chimen si anason. la 2l de apa 3-4 lingurite de seminte d-astea amestecate in parti egale. Se beau 2l pe zi. Si mie mi-a intarziat laptele tot asa cateva zile bune, dar dupa o jumatate de zi de baut ceai d-asta mi-a venit si laptele.
E important sa te hidratezi acum, sa mananci usor si sanatos si sa te odihnesti. Lasa totul si cum inchide bebe ochii, intinde=te si tu in pat chiar daca te simti plina de energie. Si o sa vina si lapticul. Bafta multa!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by poohy

Bine ai revenit Madi! Am vazut pozele cu Ana Teodora
Multa sanatate in continuare si sa fie Ana mancacioasa si cumintica!!

Intrebari - preturi si ce trusa de epidurala ai avut (daca ti-ai cumparat tu trusa)

Da, am cumparat eu trusa, de la Municipal, de la farmacie, trusa perifix braun cu naropin, anestezic, 150 Ron

Madi si Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Ileana , ce veste minunata ne-ai dat! Felicitari, mamico si sper sa aveti o perioada scurta de adaptare si Mario sa fie cumintel si mancacios! Asteptam si pozele!!!

Vali, ai un baietel scump foc!!! Si pare asa cuminte si linistit! Ma bucur din suflet ca totul a fost ok si acum sunteti amandoi acasa! Asa o nastere exemplara ca a ta sper sa le dea Domnu tuturor fetelor!

Amely , ce putin a mai ramas! O sa treaca repede zilele astea si o sa iti tii puiul in brate atat de repede!!!

Oooof fetelor, incepe si mie sa-mi creasca dorul sa imi vad printesele! Dar sper sa mai stea macar vreo 3-4 saptamani in burtica, ca sa mai puna pe ele si sa fie mai pregatite pentru exterior!!

Ella , imi pare rau ca ai trecut prin asemenea chinuri! Chiar nu vrei sa ne spui ce s-a intamplat? Nu de alta, dar si din experientele mai putin placute putem invata foarte multe! Plus ca promitem sa nu speriem prea tare si sa fim curajoase!! Oricum sa stii ca a meritat: bebe David este un scump!! Frumusel foc!!!

Mari 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Androix

Madi, bine ati ajuns acasa! Nu-i mai da supliment, e greseala pe care am facut-o si eu, tu tot esti pe calea cea buna ca nu-i dai cu biberonul. Oricum ca sa vina lapticul ia si bea ceai de chimen si anason. la 2l de apa 3-4 lingurite de seminte d-astea amestecate in parti egale. Se beau 2l pe zi. Si mie mi-a intarziat laptele tot asa cateva zile bune, dar dupa o jumatate de zi de baut ceai d-asta mi-a venit si laptele.
E important sa te hidratezi acum, sa mananci usor si sanatos si sa te odihnesti. Lasa totul si cum inchide bebe ochii, intinde=te si tu in pat chiar daca te simti plina de energie. Si o sa vina si lapticul. Bafta multa!
Georgia

Andreea, am baut ceai d-asta de cand am nascut. Vreo 2 litri pe zi. In plus, acum iau si galacotgil...si totusi dupa ce o hranesc la san plange de foame si nu imi vine sa o las asa. sper sa fac laptic mai mult pana la urma. Cam cat trebuie sa o las sa suga ca ea cred ca ar sta non stop cu sfarcul in gura? La spital au spus ca mai mult de 20 de minute nu tb lasata la san ca nu mai suge dupa 20 de minute, ma foloseste pe post de suzeta...asa ca nu stiu cum sa fac.

Madi si Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Inseamna ca problema e alta. Copilul nu trebuie sa stea doar cu sfarcul in gura ci cu tot mamelonul, chiar si din portiunea alba din jur, daca ii incape in gurita. Esti sigura ca suge cat sta la san? In mod normal eu stiam la Filip ca ii mai curgea laptic si pe langa gurita si atunci stiam sigur ca curge si el inghite.
Uite www.abc.net.au/parents/parenting_in_pictures/breastfeeding_techniques.htm" target="_blank">aici un site care are si poze. Eu greseam cand sa-l "conectez" si de-asta nu reuseam. Cel mai important si nasol lucru e ca daca copilul nu suge cum trebuie, adica corect, nici sanul nu mai produce lapte, se pot infunda canalele, e pericol de mastita etc. Sunt toate inlantuite.
Da si pe google cautare dupa "breastfeeding tehniques" si o sa-ti gaseasca multe pagini cu explicatii detalitate. Mult succes!

Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Ella, bine ai revenit! Ai o minune langa tine. Imi pare rau ca ai suferit dupa cezariana. Eu acum 5 ani am intrat de urgenta in operatie si am avut anestezie totala. Cand m-am trezit aveam ceva dureri dar mi-au pus in perfuzie calmante si de atunci nu m-a mai durut nimic. In schimb colega mea de rezerva plangea mereu de durere si nu imi venea sa cred fiindca eu refuzam calmantele. Sincer si acum dupa 5 ani nu imi simt foarte bine portiunea aia cu taietura.
Asa ca poti sa ne dai detalii fiindca sunt sigura ca fetele realizeaza ca fiecare organism reactioneaza diferit. A...apropos...apendicita mi s-a parut mult mai grea si m-am refacut mult mai greu (dureri, ameteli, voma de la rahie, dureri de cap etc).
Madi, si eu stiu ca nu e indicat sa-i dai supliment...o sa-ti refuze sanul pana la urma. Si pune-l la san la cerere pt ca vei avea lapte atat cat are el nevoie, cererea si oferta. Poate plange ca o doare burtica. Si chestia cu 20 min nu am mai auzit-o.
Msecu , imi pare bine ca ne-ai mai scris ca ne gandeam la tne ca nu ai mai dat niciun semn.
Va pup
Diana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare,

Eu nu am mai reusit sa scriu de ceva timp dar am citit din umbra totul.
In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici ptr. bebelusii frumosi si sanatosi,sa le urez refacere cat mai repede.SA VA TRAIASCA INGERASII!

Noi am fost vineri sa -l vedem pe puiut si are 3150kg. ,este bine ,grasunel,arata cu o saptamana si 3 zile mai mare . Am stabilit cu dr.ca daca pana pe 13 mai nu vrea sa iasa ma duc la spital si ma internez(eu abia astept sa-l cunosc si sa-l tin in brate ,astept momentul asta de 5 ani si parca acum trece mult mai greu timpul)

Va doresc nasteri usoare in continuare si sa auzim numai vesti bune.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Fetelor, ma scuzati ca intervin si eu aici... Sunt graviduta de iulie=august, dar vreau sa va cer opinia intr-o chestiune cu care poate v-ati confruntat:

Bebe al nostru este mare si vioi cum ne=a obisnuit, are ochii mari si nasul carn (daca e sa ne luam dupa imaginile 4D) si va fi un viitor Hagi (daca e sa ne luam dupa suturile pe care i le trage lui mami).

Are mami insa o mica neliniste. La ultima ecografie a scris ecografistul urmatoarele pe ecografie: "Flux mitral normal. Flux tricuspidic cu reflux de 60cm/s, cu turbulenta in Doppler la pasajul intravalvular (insuficienta functionala!?). Cord normal, imaginile de 3 vase, 5 camere, arc aortic normale."

Nu stiu ce e asta, dar ma ingrijoareaza o "posibila insuficienta functionala" cand e voprba de inimioara lui bebe. Ecografistul era f vesel si ne-a spus ca totul este ok si vestile sunt bune, dar de abia la plecare am citi chestiile astea. Cum pot fi oare astea ok?? Aveti idee unde as putea gasi materiale pe tema asta, sau ati primit ceva expliocatii pe tema asta? Vom intreba si ginecologul, evident, dar pana la consultatie nu mai am stare si nu am putut dormi de griji. Sper ca bebe e ok si aceasta insuficienta nu este ceva grav sau este temporara...

Ah, la ecografia de acum 2 saptamani nu avea reflux la acelasi flux tricuspidian, deci de unde o fi aparut intre timp si de ce?

sapt. 23 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Poohy, Sobi, Msemcu

Gata, am rezolvat-o si cu link-ul camera bb...acum sper sa mearga (e in josul paginii).

witchy_witch, eu zic ca nu poate fi ceva grav, altfel ti-ar fi zis ecografistul. am o prietena careia Iosup i-a spus ca bb are bradicardie, iar ginecologul a speriat-o pe urma de moarte, i-a vorbit de malformatii congenitale etc. Iar cand a mers la Herghelegiu pt. o a doua opinie, acesta i-a facut morfologia completa a inimii si i-a spus ca nu vede absolut nimic in neregula, dimpotriva. In plus, Herghe mai avusese paciente gravide al caror fat prezenta bradicardie, dar asta se poate intampla de multe ori in sarcina fara sa fie ceva patologic, ci doar ceva de moment. Bineinteles ca resprectivele au dus sarcina cu bine pana la capat si bebicii au fost perfect sanatosi. parerea mea: nu te ingrijora, in masura in care problema nu se repeta, sau si mai bine: cere o a adoua opinie, ca sa fii si mai linistita

Pupici fetele, sa aveti un 1 mai relaxant langa cei dragi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

37+ si David Cristian

Mergi la inceput