***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 26
Pepsi spune:
ileana, te felicit si aici draga mea, ma bucur atit de mult ptr tine, vezi ca de data asta ai plecat acasa cu bebelusul! bine ai venit pe lume Mario Luca, sa fii sanatos!
ella, bine v-ati intors acasa, imi pare rau de dureri, stiu ce sint si eu am trecut print-o operatie de ovar, si stiu cum e sa ai 12 copcii pe burta, am tras-o tare mult atunci, de aceea am optat ptr nasterea naturala la copil, si desi am avut o nastere tare grea, tot natural o vreau si acuma, ptr ca nu-mi venea sa cred ce repede am putut recuperat. ma bucur tare mult ca te descurci bine cu bebe, si ca alaptezi, e normal sa ai rani la sini, dar vor trece ele, nici pe mine nu m-au ajutat cremele, dar pozitionarea corecta la sin da!sanatate multa, vor trece toate!
Flavia
34+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
addinel spune:
neata
ileana_marius felicitari, sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti fericiti!
vali5 cat de frumos e andreiutu'... de cate ori vad poze cu vreun bebel ma indragostesc pe loc si ma emotionez gandindu-ma ca peste putina vreme o sa am si eu puiuta mea.
amely tinem pumnii si punem majoretele al treaba pentru tine 

mica foarte frumos caruciorul...
pupici la burtici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
poohy spune:
Ileana_Marius felicitari!!! Bine ai venit bebe Mario-Luca!
Vali5, bine ai revenit! E un scumpic Andreiutu
!!! Sotul e impresionat, deh, e bebe de Constanta si si el e din Constanta 
Si ne-ai si incurajat cu povestea nasterii 
Ella, bine ai revenit! Sper sa te simti bine cat mai curand
Imi pare rau ca ai trecut prin atatea, dar acum il ai pe Davidutz cel scumpic
langa tine!
Amely,
biciuim majoretele pentru vineri! 

Arata foarte bine spitalul si personalul pare foarte dragut, si o sa vina bebe repede repede!
Nu merge link-ul cu pozele :-( Azi decorez si eu camera lu' bebe 
Eu ma topesc cand vad toate pozele cu bebei
si ma gandesc ca merita orice durere sa il ai pe
langa tine 
Distractie placuta pentru cine iese azi la iarba verde ;)
pupici la mamici, bebei si burtici,
Anca
36+ 
poze
bebelusa
Sobi spune:
fetelor, pe masura ce apar mamicile pe forum cu info despre nastere / postpartum incepe sa se darame mitul cu nasterile usoare.....
ella ai un baietel tare frumusel si cochet din primele zile! bine ai revenit acasa.
androix - ce mare e bebe georgia! e la concurenta cu fetita micai!
chiqui - flore roman are varicela chiar acum cred, ea te poate lamuri cel mai bine despre problema asta.
amely vroiam sa-ti spun sa stai linistita pentru ca o sa ai parte de conditii foarte bune - am doua prietene care au nascut cu herghe la euroclinic (una normal si una cezariana) si ambele au fost tare incantate de el - formeaza o echipa strong cu anestezistul, le vizita in fiecare zi, pentru una a venit noaptea la 4 cand au luat-o durerile, de nastere nu am auzit sa se planga in vreun fel.... in plus personalul de acolo e atent si grijuliu, gata sa te ajute la orice nevoie - si-ti spun asta pentu ca am vazut cand am fost acolo la prietenele mele, nu din auzite. iti doresc numai bine si te astept cu impresii de acolo. majoretele le punem vineri dimineata la treaba
! camera bebe nu se vede.
Andreea 31+
Vladut
POZE
poohy spune:
DidiAlex, nici un mesaj, doar un
si o
si multa sanatate pentru toti
Anca
36+ 
poze
bebelusa
dianalaura spune:
Ella, bine ai venit acasa! E scumpic foc Davidutzu! Ce fel de anestezie ai facut tu, de zici ca a fost asa greu cu recuperarea? Acum cred ca depinde si de felul calmantelor, si de modul cum reactioneaza organismul tau la ele..uite, eu am 2 verisoare care au nacut de curand cu cezariana cu rahi, normal ca au avut dureri dupa ce si-au revenit din anestezie, dar nu foarte mari, si li s-au administrat automat niste calmante...si la 2-3 zile dupa nastere nu le mai durea operatia...bine, banuiesc eu ca o jena tot au avut, pana la urma e rana, si cand te tai putin la deget te deranjeaza...dar nu au avut dureri extraordinare, incat sa se planga. Si la 3 sapt dupa operatie se simteau atat de bine, incat au si condus masina.
Rad singura, Stefy al meu o fi el cu caputul in jos, dar scoate fundicul la inaintare, la mangaiat
. E un smecher si un alintat de pe acum....
Cum e vremea pe la voi? La noi e innorat si destul de rece...parintii mei se pregatesc acum de mers la tara, eu imi astept sotul, ca e plecat sa faca ceva la masina, si apoi plecam si noi...
Va urez sa aveti o zi buna si ne revedem mai diseara!
Andrada, sper ca ne anunti daca te retine la spital!!!
diana
36+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
carrie spune:
am trecut noaptea cu bine, mai am un hop ca va fi 2 zile plecat in week-end
kid uite aici site-ul:
http://www.cordbloodcenter.com/ro/index.htm
Manuc din alea de calorifer gasesti la Romstal.
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
bogalina spune:
buna dimineata!vad ca nu prea e activitate pe aici,se cunoaste ca azi se petrece!
Vali5,sa va traiasca flacaul si sa nu fii "suparata" ca acum seamana cu tati.Asa a fost si Alex al meu la inceput iar apoi s-a schimbat si seamana cu mami (sac!).Am si eu o multime de intrebari,daca ai timp,te rog raspunde-mi:
-daca te lasa cu hainute de acasa si daca se mai infasa copii
-bb e in aceeasi camera cu tine
-care sunt "scorurile"
-cum ti-a dat drumul asa repede ca stiam ca la 72h se face vaccinul BCG pt bb si nu te lasa sa pleci fara sa-l faci
-a venit cineva sa-ti arate ce si cum sau...
-cum mai arata saloanele? ca acum 5 ani cand am nascut aratau groaznic mai ales toaletele
Ella74,uite vezi de asta mi-e teama mie de cezariana.Nu am facut nici o operatie pana acum si habar nu am de anestezie ,dureri,efecte secundare etc.Imi pare rau ca nu ti-e bine dar o sa treaca,ai sa vezi.Curaj...si rabdare...
Madi spune:
Buna burtici si mamici! Am ajuns si noi ieri acasa si acum incercam sa invatam sa ne crestem puiul.
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp.
Nu am apucat sa citesc din urma, pentru ca nu prea pot sta pe scaun. Pot sa va spun ca am avut o nastere relativ usoara (sa ii dea Doamne Doamne sanatate celui care a inventat peridurala). Sincer, nu cred ca m-as fi descurcat foarte bine fara ea.
O sa povestesc intr-o zi mai pe larg cum a fost..
Acum suntem amandoi prinsi de cum sa o crestem pe bebelina noastra. Eu nu prea am lapte deocamdata si ne chinuim cu seringa cu supliment.
Pana cand imi fac eu timp sa va scriu mai pe larg, astept sa ma intrebati ce si cum..si va raspund cu drag.
Madi 37+ si 
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Mi-am schimbat si semnatura!
Madi si
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”