***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 20
mica0307 spune:
dideip hai ca poate ne intalnim la maternitate
.
Am pozele cu carutul + comoda in folderul casa. Maine mutam calculatorul si aranjam camera bebelusei. Miercuri tre sa vina patutul si salteaua si spre sfarsitul saptamanii rulourile pentru geam. Si gata camaruta!
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Sambata trebuia sa ma intalnesc cu
la kIDEX,dar nu prea m-am simtit bine si am preferat sa stau acasa, cu toate ca imi parea rau. La un moment dat, sotul imi zice ca ma duce el daca este si Andrada si alte
cu mine, este O.K.(cu alte cuvinte i s-a facut mila de mine, ca facusem o moaca
)Si plecam de acasa pe la 13:30, dar cum neuronii mei nu prea mai functioneaza bine,ii spun sotului meu sa ma duca la polivalenta ca acolo este Kidexul si unde credeti ca ajung?.....La polivalenta la ....[red]TARGUL EROTIC[/red.De nu ma bombanit sotul meu si radea si de mine, incat i-am spus sa ma duca la mama ca nu mai vreau la nici un Kidex.
Paula
39+
poze
poze bebe
carstea spune:
Ai fost super Dideip!
Eu am ajuns intr-un final dar n-am reusit sa stau mai mult de jumatate de ora ca simteam ca bebe nu mai are rabdare!si drumul un chin!cred ca nu-i place de loc in masina.
N -am mai intrat la seminar!desi imi pare rau!
Targul a fost in mare o dezamagire pt mine!Au fost multe firme lipsa de la apel:nivea sanosan ,bubchen.astea numai de la cosmetice.
Poate ma lamureste si pe mine cineva cu trusa epidurala
chiquitita spune:
Lilky, Madi, Monicoasa, felicitari ptr bebeii frumosi!
Arthurana ma bucur ca ai totul a fost ok!
An@eu am niste greturi de mor...
Nu mai stiu cine intreba de maini amortite. Si eu am si ma dor toata noaptea, abia cand ma dezmortesc isi mai revin putin!
Mica super caruciorul!
Ma speriati rau cu luna asta plina!!!
34+
Luiza
mica0307 spune:
Chiar vroiam sa intreb cine a ajuns, ce s-a intamplat acolo si daca ati primit ceva. Noi am fost pe la 5.30-6 si nici noua nu ni s-a parut cine stie ce targul. Am reusit sa dam comanda totusi de patut + saltea (pe care niciodata nu le-am gasit pe site-ul lor desi multe fete si-am comandat patutul margot) si am cumparat cearsaf cu elastic pentru patut.
chiqui
lasa ca luiza mai sta putin. Poate prinde cealalta luna plina de la 16 mai (parca).
dideip ai fost foarte tare.
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
Cheburashka spune:
Dragele mele,
haideti sa va lamuresc un pic cu Elias-ul, caci am vazut ca sunt mai multe ftee care vor naste la acest spital:
partea pozitiva:
- doctorul meu, adica dr. Parvu a fost super tare. Mi-a raspuns la telefon, a stat dupa mine mai tot timpul, mi-a vorbit bland chiar si cand ii ardeam cate un picior atunci cand taia sau cosea, a venit sa ma vada si seara si dimineata (atentie dr. Tutunaru nu a venit niciodata sa o vada pe colega mea de camera, trimitea o asistenta), m-a externat cu o zi mai devreme, caci ma simteam bine si i-am cerut eu. Si ii multumesc foarte mult.
- posibilitatea sa-ti vezi copilul in orice ora si sa te duci la el cand ai chef sau sa chemi asistenta sa il aduca la tine (pentru fetele cu cezariana).
- mi-au dat algocalmin, comprese sterile (caci eu am uitat sa-mi iau) ori de cate ori ceream;
- faptul ca nu trebuie sa-ti cumperi anestezia inainte. ti-o dau ei acolo, chiar daca trebuie sa o platesti. pe mine m-a scutit, caci si asa nu stiam de care sa iau, daca reusesc sa o folosesc...
partea negativa:
- anestezistul m-a cam dezamagit. mi-a facut anestezie care a prins doar pe jumatate. simteam un picior si altul nu, doar jumatate de contractii. mi-a explicat ca se mia intampla si se numeste ca prinde "in pete"... si am mai auzit si de la fetele cu cezariana ca s-a mai intamplat. foarte ciudat. nu m-am asteptat. nu stiu daca e vina totala a anestezistului, dar mie asa mi s-a parut.
- in saloanele comune era o inghesuiala de nedescris, partu paturi si cand mai aduceau si copiii si mai veneau si rudele, efectiv simteam ca ma sufoc. mi-a parut rau ca nu mi-am luat o rezerva. am vazut ca erau destul de ok.
- la toaleta era destul de nashpa; nici macar colac de wc nu era. te chinuiai acolo cum puteai. iar in alta parte nu prea aveai unde sa te duci. iar curatenie faceau o data pe zi.
- in prima zi nu m-a chemat nimeni sa-i dau de mancare lui bebe si eu chiar nu stiam ce trebuie sa fac. asa ca am asteptat vreo 6 ore si m-am rugat de asistente de vreo 5 ori sa-mi aduca copilul mai repede. ba aveau un caz grav, ba erau in sala de nasteri, ba nu aveau timp, de-mi venea sa plang, pana i-am spus sotului unde sa se duca si sa nu se intoarca fara copil;
- asistentele nu aveau nici o treaba cu bebeii. ma enervau caci atunci cand plangeau, le bagau repede biberonul in gura cu supliment ca sa nu-i mai auda. si in plus se schimbau foarte repede. nici nu apucam sa le dau bani la unele ca veneau altele. si nici nu-mi ardea mie atunci sa stau sa le identific care si cum. iar in camera era destul de inghesuit, ca sa-l tin cu mine tot timpul.
- neonatologul sef era in concediu, iar cea care o inlocuia era foarte inceata. ne tinea pe la usa ei dimineata de la pana la 12 si nici nu ne lasau sa hranim copii in acest timp sa nu vomite cumva la vizita. tot timpul trebuia sa plece pe undeva. iar cand sa semneze externarile am asteptat chiar vreo 5 ore dupa ea. foarte urata experienta...
Cam astea au fost nemultumirile. Acum sa va spun si cateva detalii despre ce ar mai trebui sa luati cu voi:
- colacul de plaja este cea mai buna idee pe care am avut-o atunci cand l-am luat cu mine. Adevarul ca doare foarte tare acea celebra taietura si nu poti sa stai nici intr-un fel. cel mai greu este la alaptat. chiar nu stii ce sa mai faci. asa ca fetelor, care vreti sa nasteti natural, nu ezitati sa va aduceti colacul cu voi;
- hainute poti sa-i iei de acasa, nu te impiedica nimeni;
- algocalmin, ca sa nu va milogiti de asistente, caci doare rau taietura, mai ales in prima zi;
- multi chiloti si neaparat camasa de noapte cu deschizatura in fata, altfel e foarte greu sa stai cu tricoul in cap tot timpul;
- papuci pentru dus, de plastic;
- crema pentru bebe Bepanthen. daca nu aveti, puteti sa-l cumparati de la ei, costa 180.000 lei si chiar e nevoie de ea;
Cam astea imi aduc aminte pentru moment. Daca mai e ceva va mai scriu. Acum va las, caci a inceput sa planga bebe...
brambushca spune:
Lilky, Madi, Monicoasa felicitari pentru nasterile usoare si pentru bebeii frumosi si sanatosi! Refacere grabnica!
Eimotto si Mary_Lou va multumesc pentru raspunsuri
.
Am prins si eu curaj vazand ca in odiseea noastra toata lumea a nascut usor pana acum si nu au fost probleme. Doamne ajuta sa fie tot asa si de acum inainte!
Pun si eu la treaba niste majorete pentru cele care urmeaza sa nasca!

Eu inca nu am spalat hainutele pentru ca imi tot repet ca am inca timp suficient, desi dupa cum vad ca se precipita lucrurile pe aici ma gandesc sa le pun si eu azi la spalat.
Apropo de spalat voi ce credeti a necesar sa spalam partea textila de la carucior daca este nou? Mie mi se pare ca are un miros de plastic cumva...
.
Oana
34+
STEFAN
mica0307 spune:
brambushca eu nu am spalat nimic de la carucior, dar l-am lasat la aer sa iasa mirosul de platic din el.
Stie cineva daca exista huse pentru calorifer? Ca l-as acoperi macar acum ca nu mai dau caldura cu ceva da nu stiu cu ce si cum.
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
michigan spune:
dianalaura
poohy
multumesc pt raspunsuri
m-am mai linistit daca am aflat ca se mai intampla si altora
mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
Sobi spune:
poohy, de la ce firma ai luat saculetul cu gel de pus pe burtica lui bebe si cam cat costa? cred ca e o idee buna, o sa-mi cumpar si eu...
mica dar care e scopul sa acoperi caloriferul?
am uitat sa va zic ca la kidex cea mai enervanta chestie mi s-a parut radio itsy-bitsy - aveau un cantecel de o strofa pe care il rulau in permanenta la maxim tot timpul cat am stat acolo
!
si o intrebare: detergentul lichid (pentru bebe) se pune direct in cuva cu hainutele impreuna?
Andreea 31+
Vladut
POZE