***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Cheburashka spune:
Buna seara dragele mele!
Am ajuns de vineri acasa, dar abia acum am reusit sa scriu.
Noi suntem bine, si eu si bebitza. E foarte mancacioasa si dragutza foc.
A avut o nastere foarte usoara, adica am nascut in 3,5 ore, ca abia au reusit sa-mi faca epidurala. Iar doctorul Parvu e un super doctor, chiar daca am tipat un pic atunci cand m-a cusut. Spitalul Elias e lasa de dorit, chiar daca am auzit doar lucruri bune despre el inainte. Oricum, nu mai conteaza nimic acum, mai ales cand ma uit la puiutzul meu cum doarme linistita in patutz...
Va pup pe toate, eu
Sobi spune:
Cheburashka felicitari pentru fetita si pentru nasterea usoara care ai avut-o! cred ca ar fi bine cand ai timp sa ne trimiti datele fetitei, numele si ziua cand s-a nascut ca sa o trecem in listuta cireselor de mai-iunie 2007!
Andreea 31+
Vladut
POZE
Cheburashka spune:
Multumesc mult Gina M. Sa stii ca nu te-am uitat si abia astept sa te vad si pe tine din nou pe o noua listutza. Stiu ca esti curajoasa si o sa reusesti.
Te pup,
eu
Arthurana spune:
Fetelor in sfarsit am venit si noi acasa, dupa o nastere indusa, cu peripetii(hemoragie de cateva ore), dar multumesc lui Dumnezeu baiatul este sanatos a respirat singur, cu toate ca este mic si nici nu prea mananca mult... Sper sa incep sa am lapte mai mult si sa-l hranesc.
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Arthurana
Fetelor in sfarsit am venit si noi acasa, dupa o nastere indusa, cu peripetii(hemoragie de cateva ore), dar multumesc lui Dumnezeu baiatul este sanatos a respirat singur, cu toate ca este mic si nici nu prea mananca mult... Sper sa incep sa am lapte mai mult si sa-l hranesc.
Felicitari din adancul inimii mamico!

Am asteptat cu sufletul "la gura" acest mesaj al tau. Ma bucur tare mult pentru tine. Ma bucur ca sunteti bine!BRAVO - AI INVINS!

POZE
+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Cheburashka
Multumesc mult Gina M. Sa stii ca nu te-am uitat si abia astept sa te vad si pe tine din nou pe o noua listutza. Stiu ca esti curajoasa si o sa reusesti.
Te pup,
eu
Scumpa,si eu imi amintesc cu multa placere de tine,de timpul frumos prin care am trecut impreuna...!!!
Vestea mare, frumoasa si buna este ca:sunt din nou graviduta!

Am, 5 sap' si 2'a zile si totul merge bine.Crestem si cu ajutorul lui Dumnezeu, exact asa cum mi-am dorit, voi fi mamica de:Decembrie2007!
POZE
+
Cheburashka spune:
Gina M nici nu stii cat ma bucur pentru tine. Chiar m-am gandit de multe ori... Iti tin pumnii si sa stii ca timpul trece foarte repede! Sa ai grija de tine si totul va fi bine.
Te pup,
eu
Pepsi spune:
monicioasa, felicitari! sa-ti traiasca puisorul!
lilky, o dulceata de fetita ce ai, sa va traiasca, multa sanatate!
cheburashka, felicitari, sanatate multa si recuperare rapida!
arthurana, ce mult ma bucur ptr tine, am sa le anunt imediat pe fetele de la durerea unei pierderi, chiar se intrebau ce si cum! sa-ti traiasca baietelul, sanatate multa si lapte cit mai mult!
de ileana nu stie nimeni nimic?ce-mi place cind primim numa vesti bune!
Flavia
33+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
addinel spune:
monicioasa, lilky, cheburashka, arthurana, felicitari mamicilor si sa va traiasca puiutii sau puiutele, dupa caz, sa fie sanatosi si mancaciosi si neplangaciosi. asa m-au impresionat pozele lilianei, i se citea fericirea pe chip!
pupici la burtici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."