***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 15
michigan spune:
salut fetelor
felicitari pt monicoasa si lilky
voi ati vazut cum se citea fericirea pe fata lui lili in poze?
abia astept si eu momentul....
nu mai e mult
pt fetele care urmeaza
mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
Florentina Roman spune:
.Buna seara!
Lilky, Madi, Monicoasa, felicitari ptr bbeii frumosi!
Mai, ma uit la pozele lor si mi se face si mie un chef de nascuuut/tinut bb in brate...pe de alta parte ma gandesc ca tre sa mai stea macar o spt si cateva zile la caldurica pana-mi trece varicela asta. Nu de alta, dar mi-a povestit o colega care a nascut de curand ca au venit vreo 2 gravidute sa nasca si nu le-au primit...Numai stresul asta nu-l mai aveam
M-ati mai speriat si cu luna plina...
36 si Tudor(5.07.2002)
piticasigogosica spune:
Buna burticute
N-am mai intrat de alataieri si uite ce de vesti:
MADI SI SOT DE MADI FELICITARI !!!!!
MONICOSA SI SOT FELICITARI!!!!
LILKY SI SOT FELICITARI!!!!
Sa va traiasca puiutii frumosi!
Cristinamaria si Alina 24 multumim de poze si povesti aveti niste papusi tare dulci
Fetelor abia astept sa-mi vad si eu puiul,parca nu mai ma rabdare
Aaaa si nu am mai fost la Kidex,ieri am fost toata ziua plecati.Dar cred ca nu aveam ce sa cumpar oricum.
VA pup
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
kid spune:
Felicitari pentru fetele care au nascut!!!
Sa va traiasa bebeii si sa fie sanatosi!!!!
Pentru cele care urmeaza :
@Florentina Roman - la ce spital nu au fost primite sa nasca gravidutele de care vorbeai?
Am si eu o intrebare, daca si-a facut cineva analizele la sange recent sau stie si poate sa-mi raspunda. Eu mi le-am facut si mi-a iesit VSH-ul marit, adica 20, cand valoarea normala e mai mica de 15. Medicul de familie mi-a spus ca nu trebuie sa iau nimic, pentru ca gravidele fac des infectii si nu se stie exact unde anume, iar medicul care imi urmareste sarcina mi-a dat sa iau 5 zile amoxicilina, cate 3/zi. De cine ar trebui sa ascult? Sa iau pastile sau sa nu mai iau? DPN e pe 17 mai, dar mai mult ca sigur voi naste prin cezariana mai devreme pentru ca bebe nu s-a intors.
Multumesc frumos.
Teodora 38+
gabiu spune:
felicitari proaspete mamici lilki, madi si monicoasa, sa fiti fericite si iubite, sanatoase si voioase si puiutii vostri sa creasca mari si sanatosi.
Nu-mi vine sa cred cat de repede s-a dat startul la bb-i de mai iunie ( cica!) si ma rog pentru toate sa fie bine. Eu am mai zis, stau cumintica pana pe 5 cand mergem la dr si pana atunci experimentez lovituri extrem de puternice dar care imi fac placere ( mai putin cele in col care ma sperie).
Am pana acum luate 14 kg ( am slabit 1 kg in ultima saptamana) si vad ca ma ocoleste pofta de mancare, dar as vrea ca bb sa fie maricut. Oare mai creste daca eu mananc mai putin in perioada asta?
Va pup si pun si eu majoretele pt cine urmeaza
gabi
36+
angelabv spune:
Dragi mamici si tatici ! Am emotii ! Citesc de proaspetele mamici si am inceput sa am emotii, vad ca dupa 36 -37 de saptamini incep sa vine bebelusii ! Sunt asa frumosi, plapinzi si ma gindesc cind vine rindul meu? Miine intram si noi in sapt. 37, deci de acum , se apropie momentul intilnirii. Ai mei parinti sunt la mine de o saptamina, e mai bine ca nu mai sunt singura acasa, am mai luat una, alta si miine vreau sa-mi fac si eu bagajul si sa termin aranjerea camerei. Am vazut pozele cu bebelusii si mamicile, sunt toti frumosi si fericit ! Am emotii... E tare frumos din partea mamicilor, ne dau de veste si impartasesc momentele acestea unice cu noi. Sper ca sotul meu sa trimita si el un mesaj - daca vedeti scris in engleza, e el ! Dar o sa va scriu cu siguranta cind voi avea ocazia. Va doresc multa sanatate si am o intrebare, cind se rupe apa ai si contractii sau nu neaparat ? E doar o intrebare, nu am nici un simptom dar marea mea dilema e cind trebuie sa merg la spital...Va pup si numai bine , Angi
Sobi spune:
felicitari proaspetelor mamici lilky, monicoasa si madi! sper ca ati avut parte de o nastere usoara si de o recupererare rapida!
alyna ti-am citi povestea si ti-am admirat pozele lui bebe...ma bucur ca esti bine.
didialex, sper ca esti mai bine cu moralul ... am citit ce ti-a scris pepsi, si eu stiam cam acelasi lucru ca ultimele ecografii nu mai sunt relevante pentru masuratori, ca au erori mari. poti sa incerci sa mai faci o ecografie in alta parte?
poohy, imi pare rau ca nu am ajuns la curs, vineri insa vin sigur. ce tema va fi vinerea asta - ingrijirea bebelusului?
am fost si noi vineri dimineata la kidex, insa mi s-au parut putine standuri pentru gravide si nou nascuti, mai mult pentru copii... la babyexpo a fost mult mai bine, chiar daca era aglomeratie mare.
sa aveti o saptamana plina doar de evenimente fericite!
Andreea 31+ Vladut
POZE
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Pun si eu o intrebare si sper sa nu va suparati, stiu ca s-a mai discutat, dar sincer nu mai stiu pe unde sa caut: dupa cezariana trebuie sau nu purtata centura speciala? Si cele care v-sti cumparat deja, de unde ati luat-o? Eu nu stiu ce marime ar trebui, eu am 18 kg in plus acum si nu am nici o idee pe ce criteriu sa aleg. Ma gandeam ca poate gasesc maine la Kidex.
Eu am luat din piatza una cu arici. Am luat-o ca acum sa-mi vina la limita urmand ca apoi sa-mi vina chiar daca dau jos toata sau deloc din burtica. Mi-a fost recomandata asta cu arici. Parerile sunt pro si contra pentru purtarea ei...asa ca decizia va fi tot a ta. Ca pret e max 20ron.
mica0307 eu am desfacut cutia, am sunat la ei, mi s-a spus ca nu-i nimic. Pastila frigorifica o poti baga la frigider...in rest lasa-le in cutie sa nu uiti ceva pe acasa si NU UITA sa bagi la loc pastila cand pleci la spital. Recomandarea celor de la firma e sa nu desfaci ca au avut pb cu persoane care au uitat din "piese" acasa. Eu personal mi-am pus biletzel pe cutie ca sa nu uit de pastila din frigider , ca nu stiu cat de ametzita o sa fiu in momentele alea si poate o uit.
Despre luna plina si eu stiam ca se naste mai des in noptile astea. Explicatia ar fi ca daca luna poate influenta mareele...atunci va dati seama ce influenta are luna asupra lichidului in care sta bebe. Si cum eu sunt foarte "meteo sensibila" atunci nu pot decat sa ma astept ca o sa nasc pe 2 sau pe 16.
Andrada ce zici? Devansam ziua de pe 8 pe 2?
mica0307 spune:
lilky si sot de lilky felicitari pentru diana gabriela. Super frumoase pozele, lilky e atat de fericita.
Luna plina pe 2 spuneti? Pai pe 3 dimineata ma duc si eu la epilat si dupa chiar sunt pregatita si eu .
Mica 37+ Maya Alexandra
Poze