Bebe de 9 luni
Am si eu o problema: nu mai stiu ce sa-i dau de mancare la masa de ora 16.00.
Am incercat:
- cartofi fierti cu putzin piept de pui
- ficatel pui cu cartofi ( nu-i prea plac)
- conopida cu pui
- azi i-am facut prima data budinca cu branza de vaci
- mamaliguta cu branza si Cremoso
Am vrut sa-i dau salau dar nu am gasit necongelat. Stiti alt fel de peste pt bebe si de unde pot sa-l cumpar necongelat?
Pot sa-i pun zahar in budinca?
Va rog, ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa-i dau sa manance!
Va multumesc!
Love is all around
Raspunsuri
Corina spune:
quote:
Initial creeata de bebi
Am si eu o problema: nu mai stiu ce sa-i dau de mancare la masa de ora 16.00.
Am incercat:
- cartofi fierti cu putzin piept de pui
- ficatel pui cu cartofi ( nu-i prea plac)
- conopida cu pui
- azi i-am facut prima data budinca cu branza de vaci
- mamaliguta cu branza si Cremoso
Am vrut sa-i dau salau dar nu am gasit necongelat. Stiti alt fel de peste pt bebe si de unde pot sa-l cumpar necongelat?
Pot sa-i pun zahar in budinca?
Va rog, ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa-i dau sa manance!
Va multumesc!
Love is all around
Draga Bebi
Eu la masa de la ora 16.00 îi dau de obicei fructe ,sau iaurt cu fructe sau simplu,un bicuit si suc de portocale.
Legumele si carnita sint pentru masa de prinz,dupa masa este gustarea ,deci ceva mai usor.
Corina
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
mirela.mustaciosu spune:
Daca e vorba de masa principala - cea cu carne, poti sa incerci dovlecel umplut cu carnita tocata (in casa) de vacuta amestecata cu ou si cartof fiert (gatit la cuptor, eventual cu carnita fiarta in prealabil), sau ciorbita de perisoare cu bors proaspat (tot facut in casa) sau o budincuta cu un strat de piureut de cartof (sau/si alte legume) - un strat de carnita (pui, vaca, peste) tocata, pilaf de orez cu rosii si carnita, paste cu carnita si rosii sau paste cu branza... Ficatelul i-a placut baietelului meu doar la gratar cu un pic de ulei de masline si doar combinat cu cartof copt sau cu painica. Sa ai grija la Cremoso - are smantana in el.
nadina spune:
Ai putea sa ii dai suc de morcovi, facut in casa cu mere rase si cu branza de vaci preparata tot in casa.
Iaurt cu fructe din compot.
Nu e nimic rau la pestele congelat. Carina a mancat deja- rechin :))
pupi multi
NAdina si Carina
mnadina
yurika spune:
Draga bebi imi poti spune si mie te rog ,cum prepari ficatel pui cu cartofii si conopida cu pui.
Eu nu ma prea pricep la gatit
Incerc sa prind(invat)
Iti multumesc!
Yurika&Mark