FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
cenusareasae clar ca deja secreta hcg. Cu poftele eu am 2 tipuri
- pofte tip A: as manca, parca mi-ar trebui, ce bun ar fi...
- pofte tip B: acum vreau, daca nu primesc incep sa ma enervez si sa tremur de poooooofta
si cu Magne B6, chivu a zis ca-bun si pentru , ca decontracta muschii. Initial l-am utilizat pt. cei uterini, acum sa-si faca efectul si la cei ai stomacului
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Simona_ spune:
Felicitari fetelor pentru reusite!!!!!!!!!!!
Mai am si eu putin, in 8 punctia si in 11 mai ET.
Va citesc pentru ca asa prind curaj si imi incarc pozitiv bateriile.
Eu fac FIV la Debrecin, mai este vreuna dintre voi la tratament acolo?
Va tin pumnii la toate.
adaca spune:
pussi cred ca ai sughitat astazi. Am vorbit cu Ani despre tine, i-am spus ca esti si ca ai S-a bucurat pentru tine, mi-a spus ca esti tare frumoasa si foarte draguta. La inceput nu stiam de cine vorbeste, apoi mi-a spus ca prin tine mi-a transmis mesajul cu caruciorul. A spus ca te I-am spus ca noi nu ne cunoastem personal, dar poate ajungem sa ne cunoastem.
andicu multumesc de urari. Esti tare petrecareata, ca mine. Si eu eram gravida in 6 luni, cand am mers la o nunta, era 4 dimineata si sotul meu zicea sa mergem acasa,iar eu ii spuneam sa mai facem un dans si apoi plecam. Iti doresc distractie placuta in Delta si sa ai grija de tine si bebic.
Ade , Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
cenusareasa spune:
Cica e gravida in 3 luni si Zana Surprizelor!Poate are vreuna din noi norocul sa nasca "cot la cot" sau "celula linga celula" cu ea!
Alt zvon ar fi ca pleaca multe ovocite romanesti donate si fertilizate cu sperma americana cu avionul in State(embrioni cu dubla cetatenie)dar Cezara Bucur de la Giuly se jura ca nu fura si stiti voi mai departe refrenul!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Mi-Ka spune:
Liana, olteanca iubita, esti o fata tare faina si o sa fie bine, ai sa vezi
adaca, felicitari, ma bucur enorm pentru tine . Sunt sigura ca darius si Caius de abia asteapta o surioara
irlandeza, sa ai o sarcina usoara si fara probleme
_
Printesa noastra,Alexia
Liana30 spune:
va pup pe toate si va multumesc...
nu vreau sa vad decat bucurii si realizari aici..
am venit doar putin acasa..ma duc din nou la spital..voi revenii in fortaaa..
va pup pe toate si va tin pumnii..!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
ioana78 spune:
Liana esti o fire puternica si o fata super ! Ai sa vezi ca in cateva zile toti veti fi ok !
sunshine4ever spune:
Liana DD e sus si it va da putere sa treci peste tot , esti de felul tau puternica, capul sus si va bine
DM
chivutamonica spune:
Cenusareasa draga,mi-a venit un e-mail in care zice ca tu mi-ai raspuns,eu nu gasesc nici un raspuns,m-am zapacit azi cu cautatul si m-am gindit sa te rog sa-mi scrii un e-mail.
Magda10,eu sunt bine momentan ne-am oprit cind analizele au fost facute toate si mi-a iesit FSH-8.Nu stim ce o sa facem in viitor,acum am primit ceva vitamine prenatale si c-am atit ,nimic in plus doar ca ma bucur pt.fetele care au reusit sa se duca pina la capat.
,pe toate
MONI