FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 24
internet spune:
norasorana eu am facut 6 FIV si 1 IA , poate mai tarziu o sa am ceva probleme din cauza hormonilor dar nu imi pare rau, DARIA a meritat tot efortul, cred ca toate fetele sunt de aceeasi parere. Pussi, Andicu ,Adela, Auburn , Mi-ka si toate mamicile pot sa-ti spuna ( ele nu au asa record de FIV-uri dar sunt mamici). Eu in afara de , nu am nimic .
Merita sa risti. Bafta.
Pussi felicitari pt prietena ta.
Liana
Crinuta
Andicu
Adela tu ce faci ? te-ai lipit de Dana si de fetita??????
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
irlandeza spune:
Internet, grasimea se da jos, bine ca esti sanatoasa, asta-i mai important, si ca ai un copil frumos si sanatos.
Noi 2 singurei
Pisoiul lui maimi si tati
6+
internet spune:
Irlandeza sa-ti dea si tie Dumnezeu un copil frumos si sanatos.
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
norasorana spune:
Draga Tia, am vizionat pozele Dariei!!!!!!!!!! e o minune adevarata!Ai dreptate sa spui ca a meritat tot chinul tau caci a fost rasplatit inmiit!Pot undeva sa citesc povestea ta?
PS nu ma cataloga de fricoasa dar in ultimii 2 ani mi-am ingropat mama-soacra dupa o lunga suferinta( neo mamar cu tot tacamul) si mi-am operat mama(cu acelasi diagnostic)-nimic pozitiv nu s-a petrecut in viata mea!In aceste coditii am inceput si lupta pentru un puiut,lupta din care deocamdata n-am cules decat suferintele.Speram ca va veni si un strop de soare Poate citind mai multe despre voi toate , voi primi increderea ca mi se va intimpla si mie frumoasa minune care vi s-a intimplat voua.Va pe toate fara exceptie
cenusareasa spune:
Dragele mele mamici sau mamici"unguroaice" in devenire !
Am fost de dimineata la Moisa s-o cunosc si eu,mi s-a parut "spirt" ca sa zic asa,mi-am facut un control+eco si eram bine-supla cu endometru de 5mm si folicul de 12mm in ziua a8a,s-a mirat si ea ca ce stimulare usoara se face la Szeged,s-a uitat si la poza de dupa ET si mi-a zis ca endometrul parea"baban"caci eu n-am stiut sa spun ce dimensiuni a avut;
mi-a mai zis ca stau f bine cu hormonalele pt 39 ani,asa ca o sa incercam niste inseminari pe ciclu natural in pauza dintre fivuri avand in vedere starea buna a lucrurilor si ca nu m-a dat peste cap stimularea...
Cu Chivu inca n-am vorbit caci la mail n-a raspuns,trebuie sa-mi pregatesc tirada in engleza si sa pun mina pe telefon pentru urmatorul plan de bataie...mi se pare ca andicule,tu ai fost anul trecut in mai si in octombrie, deci mergind oarecum pe aceeasi formula si eu ar trebui sa astept din aprilie pina in septembrie,oricum o sa-mi monitorizez atent toate ciclurile(zile,ovulatie,hormonale) ca sa stim cum stam...nu stiu inca daca sa fac sau nu anticorpii aia antifosfolipidici,antinucleari si antietc,etc dar ma voi informa la Zadori cu prima ocazie...
magdutasucces la Szeged!iti vine si tie randul acus-acus
andicun-am nici o indoiala ca vei avea o nastere usoara si plina de bucurie in conditiile enuntate si o meriti din plin!
pussice fac titii mici?cumintei,nu?
Mii de pupicei la toate fetitele cuminti care asteapta rezultatul de la test!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
andicu spune:
Buna fetelor.
Cenusareasa, ma bucur tare mult ca stai bine cu toate cele! ai dreptate, eu am facut fiv in mai si octombrie, la mine primavara n-a fost cu noroc, daca te gandesti sa reiei in octombrie, poate se numara si la tine bobocii tot in toamna!
Cornelia, multa bafta daca faci punctia luni sau marti! sa ne dai vesti!
Irlandeza, pt tine si bebe si sarcina usoara in continuare!
Pussi, felicitari pt reusita prietenei tale! ureaza-i numai bine cu sarcina din partea mea! la fata si la Titi mici!
tuturor!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
pussi spune:
buna dimineata...suntem matinali si cum ne stiti, gretosi bine, dar si mancam bine..nu am pus nici un kg., suntem tot la -2 kg. Dormim bine noaptea ..stam mai prost cu caldurile..imi vine sa ma bag in frigider Ar trebui sa merg sapt. viitoare la eco, dar m-a sunat vineri dr. sa vada cum sunt si sa-mi zica ca poate lipseste sapt. viitoare...asa ca maine o sa stiu clar cand merg. O sa-l rog pe tati sa-mi faca poze la burtica..nu se vede ca-s graviduta ca burta e ff sus...incepe sub sani! Si de comunicat cu Titi mici comunica cu mine prin ragaituri...tot timpul o fac de 2 ori
legaturooooooo ai imbatranit Te astept la inghetata in Mall.
Andicule o sa-i zic! Mersi
Cenusareasama bucur ca tot " aparatul e in functiune si functionaeza de 10"... eu am facut pauza intre Fiv-uri 3 luni, dar e adevarat ca monitorizarea intre ele a facut-o Zadori...pana a fost el convins ca pot incepe. Avantaj ca stau in TM! Eu tin pumnii si la inseminariiiii!
Tia si pt. fata cu ochi albastriiiiiiiiiiiii
adacacum te simti??
pupam toate unguroaicele
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
dariaioanaxx spune:
Fetelor-maine merg si eu la Sanador la dr. Corina Neamtu-endocrinoloaga la care m ati sfatuit voi sa merg,sper sa fie totul spre bine, desi azi mi a venit ciclul si o sa fie cam incomod pt. eco;tot azi trebuie sa reincep AC dar nu imi este f. clar, dr. D.Protopopescu mi a zis sa le iau 21 de zile, apoi 7 zile pauza si in prima zi a ciclului le reincep, acum pauza nu este decat de 4 zile si nu stiu daca trebuie sa le reincep, ajutati ma voi daca stiti, cele care ati mai folosit AC timp mai indelungat!
Cenusareasa- a fost si sotul meu la dr. Moisa, ne a recomandat o un medic fost coleg cu dansa,i a dat un tratament si i a spus sa revina cu mine pt. IA ca are destui pt. asa ceva(sotul nu i spusese ca si eu am probleme), succes!
Mirelus- pe unde esti de nu mai scrii deloc, sper ca ne citesti insa!salutari copiilor tai!
Magda-multa bafta la prima consultatie si sa ai OK pt. FIV cat mai repede!
tuturor mamicilor, viitoarelor mamici si aspirantelor!
sunshine4ever spune:
Salutare !!!
Cenusareasa, ma bucur ca in final este totul ok si vei vedea la toamna unda verde te asteapta si finalul cu bebic. Iti multumesc d eincurajari , sa sti ica ma nevoi, doar acu incept emotiile, dar vor trece si elel indata ce ajung al fata locului.
Daria, happy fericita, ca esti bine, si lucrurile iau intorsatura buna pina la urma. De anticonceptioanale eu stiu ca tebuie sa lasi 7 zile, eu cind am luat am luat Marvelon care avea si cele 7 tabletute care el luam duap cele 21 ca sa fiu sigura ca nu omit nici o zi sau nu socotesc gresit. Dar paote fetele care deja au avut mai mult aexperienta a fivului si a ac-urilor te pot indruma. si succes in continuare.
Andicu nu mai ai mult si iti vei tine bebeut ain mina, ce superb poate fi
Pussi ma bucur ca sunteti in general bine , las' ca si greturile vor trece
Liana
Mirelus pe unde esti? Ti-am trimis mail dar pauza la raspuns. Minten in acolo si nu stiu cum as putea sa te cunosc???
Va pup pe toate fara exceptii
in asteptarea unui ingeras