FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irlandeza, andicumersia plecat sa-si faca BHCG-ul sper sa il faca pana la 7 . Vin cu rezultatul!!

andicuce frumos de voi!! Luna 8!! ce trece timpul..si sunteti si mari de 2.0 kg Sa te bucuri de timpul asta de gravideala pe care il mai ai!

Cenusareasapupam fata cuminte!! Cu zadori ai vb??

legaturooo

Ioana, Cornelia, Gabituva tinem pumnii la toate trei !! Sa fei cu noroc!!

norasorana si mie mi s-a spus dupa esec...am avut si eu un FIV nereusit, sa fac pauza 3 luni ..stimularea pe care eu am facut-o a fost foarte usoara si am mai avut un atuu: varsta. Dupa neereusita dr. mi-a explicat ce urmeaza sa schimbe in tratament si ca se va concentra mai tare pe partea de sutinere a sarcinii..asata i s-a parut lui ca nu a fost suficient. Si a avut perfecta dreptate!!! Eu zic sa nu renunti si sa ai incredere in DD!!

Klace faci??
magdutaAMR 14??
danielace face domnisrul din burtica? Noi cu greturile.. o tinem tot asa, ne-am obisnuit! Dar am si pofte..am mai evoluat!

am intrat in luna 3-a

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi 12 zile au mai ramas , am asa o stare plina de intrebari, dar in fine vor trece odata ce vom fi acolo. Sper s ane dea unda verde ca restul va fi cumva si sa ma pot descurca mai ales cu concediu ca duap socotelile mele e destuld e complicat. Luni facem spermogram iar eu marti iar prolactina sa vedem cum stam si sa am ceva rezultat proaspat unde au fost problem pina acuma, ca restul sunt bune.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pussi, de unde sti ca sunt baieti ? Titii tai.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

prietena mea e .. valoarea BHCG e 45 in Z 9...inca o reusita de Szeged
magda tin pumnii!!
irlandeza, n-am zis ca-s baieti...eu cred ca-s baiat si fatadar om vedea, oricum nume de baiat nu am inca pregatit, doar de 2 fete..dar ce importanta are, sanatosi sa fie

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Pussi sper din tot sufletul sa m anumar si eu printr cele reusite de la Szeged. Ma bucur pt prietena ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norasorana spune:

Va sarut pe toate si va multumesc de incurajari!Andicu, esti superba iar bebe....n-am cuvinte ce frumos creste!Sa aveti mare grija de voi.
Pussi nazdravana-doi dintr-o lovitura?Asta da model de urmat...Sa fiti cuminti si sa cresteti mari
Liana draga ...poate vom fi alaturi intr-o buna zi...fericite
Magduta, acum este randul tau sa ne demonstrezi ca viata este frumoasa ...si asa va fi! Apropo de ce m-ai intrebat:medicul meu ginegolog este Dl.DR.Sprinjan-OM- si care m-a impins la FIV deoarece trompele mele nu mai pot sa ma ajute:cea dreapta mi-au scos-o cu o sarcina extrauterina de 8 saptamani(naturala),iar cea stanga partial e rezecata laparoscopic(Chlamydia)Asa ca..........
Ramane speranta.........pe voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturooo felicitari pt prietena ta..fug sa o trec pe lista
andicu oauuuu ce mare s;a facut abia astept ..mai ai putin..te pupp..
magdutzamai ai putin..tin pumnii..
Pisssssssssss sunt aci cu pumnii stransi..stiu ca esti dupa perdea
Zoriiiiiiiiii stii ca te iubesc????nuuu?o stii acum
auburn sper ca ati ajuns acasa..abia astept sa va vaz
Mika de printesa nu ne mai zici nimik?
adela nu mai stiu daca te'am felicitat dar o fac acum..te puppp..dar si pe baieti..
Tia pupici dulci lui Daria..
legaturilor va puppp pe toti..io stiu ca's baieti..na
gabitza ce faci mama?io sunt sigura ca e totul bine..te pupaolteanca apasat..
Mirelush de cand nu mai esti roz nu mai dai nici un semn????
klaaaaaa te puppppp..
hai ca va pupp pe toate...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cica fug dehhh doar stii ca's baba legaturooo..uitai ca nu'l deschisai io capitolul..vai de capu meu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norasorana spune:

FETE care ati avut prolactina marita, de la ce valoare a considerat medicul ca este necesar tratament si cu ce?
Azi mi-am facut hormonalele de ziua a-2-a sa vad cum stau dupa ultimul FIV si am: prolactina= 50.08 ng/ml; FSH= 9.04 mU/ml; LH= 3.16 mU/ml si estradiol= 64.44 pg/ml. Treaba e ca PRL-ul asta l-am avut tot timpul peste limita superioara(=35), dar nu chiar 50.Faza e ca cred ca ar trebui sa vorbesc cu dr.meu din Budapest sa am timp de tratament pina-n toamna iarna cand o fi sa mai fie ceva ,sa vad: trebuie tratata prolactina marita? trebuie sa iau AC pana atunci sau ce trebuie sa fac pana-oi ajunge din nou la el ? Oricum acu sant si-n fata unui examen si poate si de aia mi-i atata PRL-ul,de stressSi as mai vrea sa stiu daca vreuna dintre voi a facut mamografie si BPN de control dupa stimularile astea ?

Mergi la inceput

Norasorana PRL trebuie scazuta, asa mi-a zis si dr din szeged, iar de aici endocrinoloaga imid atratemnt cu dostienx de aproape doi ani. Cind imi creste cind imi scade, dar in final a aajuns al concluzia ca e pe baza de stres.
Liana
Si restul fetelor va pup pe toate, mai vb miine , caci din pacate ma duc al lucru in loc sa stau pe calculator si sa va scriu

Mergi la inceput