FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 22
sunshine4ever spune:
Cornelianeli iti doresc mult succes si sa fie cu rezultat pozitiv.
Ioana
in asteptarea unui ingeras
norasorana spune:
dragelor,va salut pe toate si va doresc un dram de noroc la fiecare pt. ca dorinta de suflet sa vi se-mplineasca cat mai curand!Felicitari norocoaselor viitoare mamici si curaj mult pretendentelor la .Nu e usor deloc,dar ce e usor in viata asta?mi-e drag sa va tot citesc si va cunosc pe majoritatea de pe forum dar .........eu nu-s o fire prea povestitoare, asa ca nu fiti suparate pe mine ,voi incerca sa devin mai intima cu acest forum in viitorDespre povestea mea sunt mai multe la subiectul Kaali-Budapesta pe care eu l-am postat prima.Acum fara ca sa vreau sa va supar as vrea sa va intreb cate dintre voi au cunostinta despre eventuale urmari in timp ale acestor FIV-uri pe care noi toate abia le asteptam pentru a ne intregi fericirea?Cu cate dintre voi au discutat doctorii dupa FIV-uri nereusite si sa va spuna ca pot avea si urmari nefaste?pot sa mentionez ca eu nu am beneficiat de astfel de informatii si dupa al 2-lea FIV nereusit am intrat intr-o pasa foarte proasta:a-nceput sa-mi fie frica.Adevarul este ca si un organism foarte sanatos se poate trezi cu probleme grave din nimic,daramite dupa niste programe hormonale ca ale noastre.Eu personal nu cunosc pe nimeni,dar daca voi stiti de fete care au trecut prin experiente nasoale datorate stimularilor poate ca ar fi bine sa le cunoastem cu toate!Din nefericire trebuie sa tinem cont ca orice in viata are si zi dar si noapte!Reversul medaliei!
Problema e ca nu ma rabd si alaturi de voi am inceput din nou sa-mi fac sperante si planuri!sunteti mai rele ca cel mai bun psiholog care te determina sa faci tot ce-ti spune!!!!!!!!Va iubesc,nu va lasati,va fi bine!
Liana30 spune:
norasorana bun venit
cornelia,ioana tin pumnii!!
Moni si eu vreau sa stiu de gabita..daca afli ceva sa'mi spui si mie..te puppp
va pupacesc pe toate..ete na.ca nu am somn
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sunshine4ever spune:
Norasorana bun venti si sa ai mult succes la o eventuala noua incercare. Vad ca esti din cluj , aici ai fost al vre-un medic? La cine? El ce iti zice tot ceea ce implica a nu putea avea bebe ep cale naturala? Scuze de atitea intrebari.
Liana
De fel va pup pe toateeeeeeee
in asteptarea unui ingeras
cenusareasa spune:
Salutare fetele,
Sunt pe fuga si nu prea am postat zilele-astea pentru ca suntem in congres si am program de dimineata pina seara,dar maine am programare la Moisa sa vad ce zice...cam care ar fi explicatiile esecului si poate sapt viitoare o las sa-mi faca si o histeroscopie sa vada cum se prezinta endometrul pe dinauntru.
Celor care sunteti in focuri ioana,cornelianeli,gabitu va tin pumnii stransi-stransi!
pussi, andicu si Liana
Pis iti doresc muuult noroc de data asta, caciin final oricit de bine raspundem noi la tratament si oricit si-ar da silinta medicii, daca n-avem si un pic de sansa...
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
andicu spune:
Buna fetelor.
Venim si noi cu vesti de la eco : bebe e bine si dolofan, are 2.0 kg, placenta si lichid cat se poate de ok, totul e in regula, slava Domnului! pe 21 mai merg la Bucuresti la dr Herghelegiu si atunci o sa aflu detalii despre nastere. Pana atunci, ne chinuim sa terminam camera lui bebe care merge greu, pt ca al meu sot, saracul , are un program infernal la servici si cand vine rupt il mai si eu cu montatul mobilei si alte cele...dar le-om face noi pe toate la timp!
Norasorana, ni s-a spus , cel putin mie, ca e recomandata o pauza de 6 luni intre FIV-uri ca se se regleze organismul si sa nu-l fortam. Ce-ti pot spune diferit fata de tratamentele care se dau in Romania, este ca stimularea la unguri este f usoara, ei nu merg pe cantitatea de foliculi obtinuta ( de aici si stimularea puternica, riscul de suprastimulare, chisturi dupa sau dereglari de ciclu) si pe calitate! chiar daca sunt mai putine ovocite , important e sa fie de cal. f buna! eu am incercat de 2 ori, a2a oara am reusit, iar prima data n-am avut nici-o problema, ciclul a venit la timp, nu m-a tinut o gramada, nu m-a durut nimic, si la un control dupa 2 luni era totul in regula cu mine. Poate iti mai povestesc si alte fete de aici daca au fost urmari dupa incercarile lor nereusite.
Eu zic ca incerci linistita si a 3a oara, dr de acolo au mult mai multa grija ! in plus, la FIV numai cele foarte norocoase reusesc din prima, de obicei iti trebuie 2-3 incercari pana iti vezi visul cu ochii!
Bafta multa, bun venit printre noi si sper sa scrii mai des! noi te ajutam cu ce putem!
Gabita, Ioana, Cornelia, va tin pumnii in continuare!
Cenusareasa, succes la munci si la dr!
Daniela,felicitari pt bebe miscaret! sanatate multa amandorura si sarcina usoara in continuare!
Liana,Pussi,Magduta,Mika,Pis,Tuculucu,Kla,Tia !
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
pussi spune:
am o prietena Z 9 dupa ET, 2 teste urina pozitive si Z 15 de pregnil- ovitrel, a facut ET la 96 de ore. Voi ce ziceti e gravida???FIV facut la Szeged!!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
irlandeza spune:
Pai un BHCG ar fi mai concludent, nu ? Dar daca teste de urina sunt pozitive, atunci eu zic ca e .
Noi 2 singurei
6+
andicu spune:
Pussi, si eu cred ca e gravi! din cate stiu eu ovitrelle se elimina dupa 7-10 zile, asa ca...Doamne ajuta pt prietena ta! sa-si faca beta hcg, ca daca a iesit testul de urina, mai sigur iese si ala de sange!
ps. v-ati uitat la tickerul meu?! am intrat in luna a8a!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai