FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pisssssssspupam fata care se indreapta spre Fiv-ul castigator!!!!
andicumersi, o sa sun!!!
legaturoooooooooosunt cuminte, azi mai merg la o onomastica si dupa acasa la clocit
klacapul sus! trebuie sa fi increzatoare in sansa ta!!

pup toate unguroicele

ioana, cornelia, gabitutinem pumnii!!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Madguta10 ti-am raspuns la PM.
Kla incep acum la sfarsitul lunii mai, cam pe 25-26 mai, nu stiu exact pentru ca eu sunt fara AC si trebuie sa fiu in Z2 a CM la clinica, dimineata la ora 8.
Pussilina ce-am vorbit noi, ce cauti la onomastici ?? Vrei ?

la toate fetele

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pis, sa dea Dumnezeu sa te vad gravidutza de data asta!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Andicu trebuie sa am incredere in DD...sunt sigura ca ma va ajuta... pentru Filip...mai ai putin si iti stragi "minunea" in brate...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pissseram sub supraveghere medicala

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor !!!!

Klaasa e cind te gindesti prea mult, te zapacesti de cap , credem aca asa am fost si eu al inceput , si poate mai is, ca doar de acu incepe balamucu. Las' ca va fi cumva
Pismultumesc de raspuns, tin pumnii sa fie cu bebic
Andicu , Liana, Pussi
Gabita, Ioana nu ne dati nici o veste? tin pumnii
Si restul fetelor va pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONILAND e buna varianta cu trenul,chiar ar fi super sa nu trebuiasca sa schimb nici un tren si sa astept prin gari,de asta mi-e mie cel mai frica,acum ca voi face mai mult timp cu trenul decat cu masina asta e ,bine ca as ajunge direct in szeged,poate ziceti ca-s batuta in cap de mi frica de drumul asta dar credeti-ma ca n-am fost niciodata singura nicaieri desi am 29 de ani,iar daca am avut de mers undeva mai departe am mers cu masina si chiar daca nu cunosteam drumul m-am descurcat de fiecare data,

MAGDUTA DD ne va ajuta si pe noi,chiar daca acum avem tot felul de ganduri la final va fi bine,eu cel putin asa sper!

PIS multa multa bafta iti doresc si sper ca lunaviitoare ne vei da o veste buna!

LIANA,ANDICU,PUSSI,TUCULUCU,CORNELIA

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

pupici de la o somnorici...

pic de somn... ma omoara vremea asta innorata de la oradea...mai e putin insa si merg acasa si apoi pot sa stau si eu si poate poate apuc sa atipesc vreo 10 minute. ieri am incercat si a adormit sotul in 2 secunde si eu am stat si m-am uitat la el. nici vorba de somn desi la birou dormeam pe mine...nu-i bai!!!

kla: important e sa iasa bb si sa fie bine oriunde o fi el conceput. asa ca bafta multa, si pupici!!!

abia astept si eu vesti de la gabita. ea e cea care mi-a urat prima bun venit pe forum si de aceea sper sa aiba noroc,sa ajunga graviduta si apoi sa-mi tina si mie noroc. te pup si tin pumnii!!!

eu m-am programat la stomatolog pe sapt. viitoare, ca sa fie totul in regula pt o viitoare sarcina.(da doamne!!!)in rest doar serviciu si iesiri la pescuit cu sotu' (pescaru) cand e soare. mi-am facut si celelate analize pe care mi le-a cerut dr. Kovacs cand am fost la Budapesta (tot ce verifica la sange + ekg). Mi-a iesit anemie,dar dupa discutii cu soacra mea care e asistenta am pus-o pe seama pierderilor mari de sange din timpul CM. sau nu?

aaa am uitat!am fost in weekend prin cluburi cu fetele mele (prietene bune) si am stat pana dimineata la 4.Fara baieti! a fost suuuper..n-am mai facut o iesire de-asta dinainte de nunta, de acu 2 ani asa ca tare m-a binedispus... :)))

acum astept nerabdatoare si cuminte sa vina CM si sa incep cu AC.

pupici pentru toate frumoasele "unguroaice"

papapapa

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Salutare de la mare,
La noi este super cald, deja am vazut oameni pe plaja, ma oftic un pic, dar este pentru o cauza nobila. Bebicul se misca intr-una, de azi dimineata de la 6 cand mi-a dat desteptarea, dar nu ma supar pe el.
Mi-am cumparat primele haine de gravi si sunt tare mandra de burtica mea.
Ioana si Cornelia si astept vesti, dar sa fie bune...
Andicu mai ai putin de tot si cred ca ai niste emotii, iti tin pumnii.
Liana
Pussi cum stai cu greturile? dupa ce trec incep adevaratele pofte, eu deja l-am innebunit pe tati cu tot felul de ciudatenii.

+18 sap cu Albert Gabriel(pana la proba contrarie)

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

daniela
noi suntem bine,ioana e bine,cam greu cu statul in casa mai ales ca este asa de frumos....
eu am fost azi la eco,dr a zis ca e f bine,continui stimularea si luni 90% va fi punctia,mai vedem sambata cand merg din nou la eco...mi-e cam greu ca ma apasa mai ales in partea dreapta unde sunt mai multi...
pentru toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput