FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 17
dariaioanaxx spune:
Magda- mai ai putin pana la consultatie, iti doresc sa fie OK totul si sa incepi cat mai curand tratamentul; eu nu am renuntat dar de cand am descoperit problema cu chisturile nu mai sunt asa optimista, peste o sapt. am prog. la endocrinolog si o sa vad ce mai e de facut;
pussi spune:
andicuam primit blugiiiiiiii si sunt marimea 44 in loc de 42... o sa le scriun un mail ...
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
tuculucu spune:
fetele pupici!!!
eu sunt bine, sunt tare happy ca de 5 minute colegul meu de birou a aflat ca va fi tatic. si ei cu probleme, tiroida, alea, alea si de fapt au sarcina de 7 saptamani. sunt tare happy pt ei. :)))
kla: vin si eu cu idei (cred ca nu te va interesa prea mult,dar cine stie???) daca ai asa de multe variante pe Budapesta, de ce nu incerci sa-ti faci programare acolo? cred ca e incurajator faptul ca majoritatea fetelor au fiv la szeged, dar e aceeasi clinica si la budapesta, sotul poate sa te gaseasca mai usor cand vine la stimulare, dr-ul vorbeste ft. bine engleza si toata lumea e ft. draguta. eu vreau doar sa fiu de ajutor, sa nu crezi ca insist asa prosteste. oricum va fi multe bafta!!!
magduta: pupici si mult noroc. o intrebare daca se poate: tu esti magda 76 care a incercat fiv in Budapesta anul trecut? eram doar curioasa ca am citit in urma si am urmarit povestea ei.
pup toate fetele, si viitoarele mamici sper sa fie bine si sa nu mai dati la rate .....
apropos: azi nu mi-a picat bine mancarea si am vomat ca asa ma simt eu mai bine, imi usurez stomacul.. bineinteles ca fetele ziceau ca poate-s gravida si tot felul de glumitze. m-am distrat si eu de ele ca stiu ca nu prea am cum sa raman, dar in acelasi timp aseara am stat cu picioarele-n tavan dupa ca cine stie... ce minune vine si pe strada mea ...
tare-s vesela. de ce oare?
puici
cami
Liana30 spune:
eu acum am venit..am fost din nou internata ,,din nou chiuretata.....voi reveni cu amanunte..
va pup pe toate si va tin pumnii..
cenusereasacapu sus..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor !
Kla, dupa cum fac eu socotelile nu e exclus ca am sa ajung sa fac fiv in iulie
Anducu
Pussi, las ca ti-a fi bun pantalonul mai incolo
Liana
Daria sper sa iti rezolvi cit mai repede problema cu chisturile si sa ai unda verde pt un nou fiv, vei vedea ca in final t-i se va indeplini dorinta. Dar crucea ce n-i e data tebuie sa o ducem pina la capat.Tin pumnii
Tuculucu ma bucur pt colegul tau. Vei vedea ca in curind si noi vom fi fericiti.De magda75 nu stiu nimic, dar al ce capitol ai citit de ea? Eu si la primul fiv si al szeged.
Fetelor am o nelamurire : da m-i se va da Ac si voi fi in ziua( sa zicem) 5 a ciclului tebuie sa astept ciclul urmator ca sa incep cu anticonceptionale? Siei dau Ac din prima zi, nu?
DM
cenusareasa spune:
Buna dimineata!
Liana,pussi ,andicu si toate fetele dragida,tin capu' sus dar ma doare rau gatul care-l sustine,asta e insa trebuie s-o iau de la capat;as vrea sa-mi fac o histeroscopie poate se vede ceva in neregula pe-acolo,pe urma un test postcoital sa stiu si eu ce se intampla unde se blocheaza braviiai sotului si as mai vrea in perioada asta pina la urmatorul fiv sa incerc si o IA dar pe ciclu natural fara stimulare,sigur daca Zadori aproba,ca nu fac nimic fara aprobarea lui...cam astea sunt planurile mele ca sa nu stau degeaba pina in septembrie!
magdutaintreaba-l pe el cu AC,cel mai bine!
Lianane bucuram ca acum esti mai bine,dar o posibila cauza la pierderea suferita ti s-a formulat?
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
alexa_1001 spune:
buna fetelor
am citit mesajele voastre si acum imi dau seama ca nu stiu mai nimic despre aceste lucruri
eu incerc sa am un bebe cam de 3 ani si am fost la mai multe clinici
mi-au spus ca am trompele infundate, dar in rest nimic
multumesc
PS sper ca aveti rabdare si cu mine
Mie nu mi-au spus ca singura cale este FIV, din contra, mi-au spus ca nu am nimic. Nici eu, nici sotul meu. Insa de 3 ani nu s-a intamplat. Am fost la Clinica dr. Marinescu, in Bucuresti.
Am facut histero si mi-au spus, la alta clinica, ca am trompele infundate si ca trebuie sa fac laparoscopie. Imi dati ceva sugestii unde sa ma duc pt aceasta interventie?
Va pup
ramyy spune:
buna !
m-am hotarat sa fac fiv , dupa 4 ani de tratamente si o sarcina pierduta, o sa va rog pe voi care aveti timp sa imi spuneti exact ce trebuie sa fac , de unde sa incep , eventual sa imi recomandati un medic din ungaria , nu stiu exact oricum sunt dezorientata si probabil si terminata psihic supa 4 ani de tratamnete hormonale, dar vreau sa fac si asta.
multumesc
pussi spune:
legaturooooooooooosper din suflet ca esti bine!!!deja cand lipsesti imi dai niste emotiiiiiii!!
pisssste asyeptam cu vesti bune, bune!
cenusareasa ai vorbit cu Zadori? e bine ca ti-ai stabilit un plan de bataie..eu numai asa mi-am revenit, dupa ce am stiut ca incep din nou!!
magda daca nu mi schimba, asta e..o sa-i port prin sept...c-o sa am un burtan
tuculucubafta in continuare!!
alexa_1001bine ai venit! eu am avut diagnosticul de sterilitate primara de natura tubara...am fact laparoscopia, dar fara rezultat ...deoarece o trompa era opturata 2/3..si una greu permeabila cu tendinte de colectare. Asa ca am ajuns la Fiv. Nu stiu unde sa faci laparo..eu am facut in TM. daca mai ai intrebari..te rog! O sa-ti raspund!
cornelia, gabitu, ioana DOAMNE AJUTA!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi