FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
magda noi suntem aici gretosi si cu ameteli...nu mai nici tu prea mult!!
pissssssssssssss tinem pumnii sa-ti dea Chivu verde azi pt. Fiv-ul norocos!!
ioana76 sa ai un Et reusit, si BB-ici sa ramana acolo pt. 38 de sapt!!! tin pumnii! Doamne ajuta!!!
legaturooooooooooounde esti??
andicuazi vin pantalonii, ii astept.........
tiapupam fetita cu ochisori albastriiiiiiiiiii
adaca cu starile de lesin, si eu le am...prin urmare mi-e frica sa ies singura in oras...pup baietii si burtica
corneliatie sa-ti creasca outele mari, grase si de calitate!!!
cenusareasa capul sus!
gabitulenu stim cum esti, dar noi iti tinem pumnii...sa ai o saptamana cum vrei tu, cu embrioni frumosi si care se cuibaresc bine la tine in burtik! Sa dea DD sa fie bine!
kla
sa avem o sapt. frumoasa cu embrioni de calitate 4, ca astia sunt cei mai buni la Szeged!!!!!
IOANA 76, GABITU SA VA AJUTE DD!!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
sunshine4ever spune:
Da Pussi mai sunt doau saptamini si parca emotiile acu' cresc , dar a fi cumva. Ma bucur ca sunteti mai bine DD sa fie cu voi
Gabita, Ioana sa fei cu bebici.
Liana, Daria cum sunteti?
Va pup pe toate si sa aveti o zi superba
DM
kla78 spune:
MAGDUTA sa vezi ce repede trec 2 sapt si dupa va trebuie sa dai de o cana de lapte
PUSSI burtik cu bebei!
eu am plans ieri toata ziua ca nu stiu cum ma voi descurca cu drumul,toti cei care fac transport in ungaria merg prin oradea in budapesta si eu daca raman in budapesta pe jos cred ca intru in panica ca n-am fost niciodata singura nicaieri,nu ma descurc si desi mama vrea sa vina cu mine tot mi-e frica sa nu ma pierd si sa nu ajung la consult,asa m-am saturat ca vad ca incep cu stangul,numai obstacole in calea mea,si daca va trebui sa merg a 2 a zi de CM sa fiu in szeged cum ajung ,am o mie si o suta de intrebari nici nu pot sa mai dorm noaptea,offf poate pana in 11 iulie mai este vreo fata pe dc care ma vede ce disperata sunt si ar vrea sa mergem impreuna,
help fetelor dati-mi idei si sfaturi,plzzzz,
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
klacu drumul...ar trebui sa cauti transport TIMISOARA-BUDAPESTA..asta are toate sansele sa treaca prin SZEGED. Stiu ca autobuz Sz.- Tm nu exista. Nu poti sa aterizezi pe TM si s-o rogi pe mama ta sa te astepte cu masina si sa mergeti la Sz.??? vin cu idei...sa nu ma bati! Cu Z2 de CM, e cam problema..dar vezi ce zice dr. Chivu, o sa-ti dea Ac totcmai pt. ca sa-ti vina CM programat!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
sunshine4ever spune:
Kla, poate fi posibil ca sa ajung sa fac fiv si eu numai in iulie de ne da tratament asa ca mergem impreuna tinindu-ne de manuta, hai ca ma mai gindesc si eu si gasim o solutie cumva
DM
sunshine4ever spune:
Kla intradevar trec repede cele 2 sapt , nu imi pasa atita timp cit sa fie ok, iar de baut dau si a duzina doar sa fim cu burtici
Pis mult suces
DM
kla78 spune:
mai gagici eu m-am gandit sa fac asa:merg acasa in alba (de fapt eu sunt din aiud)ma odihnesc imi fac analizeele toate pana in 11 iulie,apoi din aiud va trebui sa merg la szeged,toti cei ce fac transporturi din zona noastra merg in budapesta dar mie mi-e frica sa ma dau jos acolo sa iau tren spre szeged,ai mei acasa nu au masina,are numai socrul meu dar e o rabla si nu cred ca ajungem nici la jumatea drumului cu ea
daca AC le da sa programeze ciclul ar fo ok,ca eu am cicluri iregulare si nu mi-as putea calcula sa plec spre szeged inainte cu 2-3 zile,dar daca imi da AC banuiesc ca mi-as putea calcula,
MAGDUTA daca ar da DD sa facem trat deodata ar fi super,am merge impreuna si ne-am descurca noi cumva,tu esti din cluj???
andicu spune:
Buna fetelor.
Kla, sotul tau nu vine cu tine? ca ma gandeam la o alta posibilitate : puteti inchiria o masina , or din Budapesta, ori din Timisoara. Noi am venit o data cu avionul la TM din Cta si am inchiriat masina din TM pt 36 ore. A fost ok la pret, ne-a dat si carte verde, tot. Sau daca ti-e teama singura sa umbli pe drumuri, ai putea sa iei masina din TM si sa te intorci cu ea apoi si sa iei avionul spre casa tot din TM.
Pussi, sa-mi spui ce parere ai de blugi.
Ioana, bafta multa! abia astept sa ne spui cati puiuti ai la purtator!
Gabi, Cornelia si restul fetelor, .
Cornelia, pe cand punctia? haideti ca tin pumnii strans sa creasca lista constantencelor de Szeged!
Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
kla78 spune:
ANDICU sotul nu vine cu mine,el ramane aici pana in ziua cand eu incep stimularea si abia atunci va veni sa fie acolo la punctie, eu nu ma intorc in spania pana dupa ET, tot trat il fac din romania,sotul meu cand vine va veni cu masina deci de cum ajunge el nu o sa mai am probleme dar pana cand incep stimularea e problematic pentru mine,eu vreau sa merg de aici cu masina mea dar nu ma lasa sotul ca cica ii e frica sa nu patesc ceva,chiar ieri am incercat sa-l conving sa ma lase dar a fost in zadar,am plans si cu lacrimi de crocodil si tot nu l-am convins,deja sunt disperata si imi vine in cap tot felul de ganduriimi vine sa renunt,offfff
Moniland spune:
Kla, din cate stiu eu este trenul Tg.Mures-Budapesta care de anul acesta merge prin Szeged si nu prin Oradea. Poate il intersectezi undeva. Ai varianta Razboieni sau Alba Iulia.
Monica