FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 15
adaca spune:
SUNT AICI
PUSSI am fost miercuri la dr. am 6 saptamani, dar imi este foarte rau de aceea am disparut putin, nu pot sa mananc nimic, ce mananc si am stari de lesin. Dr. mi-a spus ca daca continui asa si incep sa slabesc ma pune pe perfuzii, dar eu nu vreau. Sarcina asta este total diferita de cealalta. Am vazut caum ii bate inimioara lui bebe si pe 28 mai ma duc iarasi la control. Voi ce faceti?
auburn felicitari, sa-ti traiasca fetita.
andicueu scriu mai putin ca nu pot acum, cand dorm gemenii dorm si eu ca imi este tare rau.
Tia nu stiu cand o sa facem filmuletul
Va pup pe toate.
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor!!!!!!!!!!!1
Cenusareasa, imi pare nespus de rau , dar nu iti pierde speranta, DD e sus si iti va da si tie bebele tau cind va considera el de cuviinta. fruntea sus si mergi ininte data urmatoare trebuie sa fie de bine.
Pussi, Andicu, Adaca, si pt bebici
Tuculucu, Kla, Mi-ka, moniland, Kineta, Pis si toate fetele fara exceptie
Gabita, Ioana va tin pumnii sa dea DD sa fie cu ochisori
DM
AngeliquedeS spune:
Ioana, Cornelianeli va tin pumnii si ma rog pentru voi! Nimic nu imi doresc mai mult decat sa va trec pe listuta de gravidute de Constanta!!! Pup toate fetele!
Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte
cornelianeli spune:
buna fetelor
offffffffff cat de rau imi pare cenusareasa.......nici nu stiu ce sa zic......iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste.....
kla noi stam intr-un apartament inchiriat,la 2 minute de clinica,ne costa 70000 forinti pe luna plus intretinerea....mai vorbim si aLTA DATA CA ACUM TREBUIE SA FUG,ITI dau toate amanuntele de care ai nevoie
va pup pe toate
cris felicitari
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
cenusareasa spune:
N-am primit nici un raspuns inca de la Zadori,probabil o fi fost ocupat azi si n-a mai deschis mailul,oricum am intrerupt progesteroanele ca si-asa mi-au intarziat ciclul...de aseara am avut niste pete maro,dar si acum fara prog si utrogestan tot pete firave,cred ca o sa fiu data peste cap hormonal o perioada;
mi-e foarte ciuda de embrionii mei frumosi si grasuti care au murit cine stie cum si in ce conditii si chiar pe endometrul meu eu ma bazam ca e saracul neatins de nici un fel de interventie dar se pare ca nu e suficient,sau poate ar trebui sa-mi fac si eu vreo histeroscopie???astept sa vad ce zice dr...
eu am stiut ca o sa fie negativ,pt ca si cel de urina fusese alb fara nici o dungulita ,starile de greata pot fi si de la hormoni si de la ficat,sanii umflati ii am si acum si ii are oricine inainte de ciclu desi cu siguranta exista si stari de gravideala fara simptome de orice fel;
Concluziile mele din ce-am patimit si din ce-am citit pe forumuri(inclusiv pe DC si la reusite si la nereusite) sunt:
- testele de urina sunt valabile dar insuficiente,caci ele se pot pozitiva dar nu indica cantitatea de bhcg care poate fi mica sau in scadere,deci fara test de sange si acesta repetat nu e bine sa te bazezi...
-simptomele de orice fel nu sunt relevante sau sigure,poti avea crampe,st de voma,sani umflati si sa fie doar de la furtuna de hormoni care lucreaza in organismul tau
-spottingul(sangerarare sau pete usoare) in primele zile dupa ET e pozitiv dar nu intotdeauna prezent,spottingul aproape de test e semn negativ dar oricum trebuie facut testul caci mai sunt sperante
Acum sunt in cautare de destinatii de vacanta care sa ma remonteze psihic,poate sesiunea de toamna o fi mai norocoasa pt mine sau poate cine stie ,chiar vara o fi un sfetnic bun!
Multumesc pt sustinere dragelor si succes in continuare celor care sunt in focuri!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Mi-Ka spune:
cenusareasa, e de prisos sa iti mai spun si eu ca imi pare rau ...te pup dulce
magduta
_
Printesa noastra,Alexia
dariaioanaxx spune:
Cenusareasa-cuvintele si parerile de rau sunt de prisos acum dar cele de incurajare si de credinta ca Dumnezeu ne va indeplinii visul fiecareia dintre noi sunt binevenite cred oricand si TREBUIE sa fie asa si pentru tine!gaseste in tine puterea de a te ridica si de a lupta din nou!
pussi spune:
adacama bucur ca BB e bine, asta e important! eu nu am vomitat 2 zile, azi iar am inceput, desi am mancat paine prajita cu branza! Asa ca nu stiu ce sa mai zic... cu mirosurile stau ff bine, nu mai suport nimic nici parfum, nici mancare, nici odorizante de camera, nici miros de sapun! fac baie de 3 ori/zi ca am impresia ca imi miroase, pe tatic la fel..il trimit la tot la 2 ore! toate geamurile si usile sunt deschise...si sunt tare certareata ...
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
internet spune:
Cenusareasa imi pare rau .
Pussi muta-l pe tatic in baie . Eu aveam probleme doar cu unele tipuri de parfum, nu suportam mirosurile tari, ma inebuneau.
Liana unde esti?
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos