FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 13
cenusareasa spune:
Mi-am facut testul la Bios dar abia maine capat rezultatul,imi pare rau ca va tin in suspans atata,macar de-ar fi bine,nu vreau supervaloare vreau doar sa fie sarcina,cum o fi, sarcina sa fie!Multumesc mult de tot ca va ganditi la mine,dar indiferent ce s-ar intampla,caci sunt pregatita si de esec( vorba vine pregatita!!o sa bocesc ca toata lumea la greu va dati seama), dr Zadori a facut tot ce i-a stat in putinta mai bine si e un tip extrem de profesionist... cu DD inainte,mai incercam si in toamna odata, tot la el!
In tara,desi e mult mai ieftin si ca timp e mult mai convenabil ca nu-ti dai totul 2 sapt peste cap,n-as incerca nu ca n-as avea incredere in medicul care face punctia si tratamentul dar sincer eu n-am incredere in manipularea embrionilor,caci am cam auzit cum se procedeaza.
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Moniland spune:
Auburn, FELICITARI!
Cenusareasa, sunt sigura ca s-au prins . Astept oricum confirmarea .
Monica
pussi spune:
cenusareasa noi tinem pumnii..in formare sa fie cu ochisori!!!
ioana 76sper ca a decurs totul bine. ca la ora asta aveti niste puiuti formati care vor creste mari la mami in burtica
adacaunde esti??
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
irlandeza spune:
Cenasureasa, o sa fie bine, ai sa vezi. Sti povestea , nu ? Pana la urma a fost fericita Cenusareasa!!!!!
5+
Noi 2 singurei
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Am gasit un internet cafe foarte apropape de locul unde stam noi si nu puteam sa nu intru sa vad ce mai faceti si voi si sa va mai dau vesti despre noi.
In primul rand, va multumesc tuturor pentru sustinere'
Eu azi am avut punctia, mi-a recoltat dr. 4 ovocite, din cei 5 foliculi pe care i-am avut, (trei mai mari si doi mai mici). Dr. Zadori a spus ca este bine "very lucky situation", sper si eu sa fie bine si din cele patru ovocite sa rezyulte macar doi embrioni buni. Maine mergem sa aflam vesti despre ei.Am avut ceva emotii la punctie, ca nu mai facusem niciodata anestezie gen, dar totul a fost in ordine. Si inainte si dupa punctie, toata lumea s-a purtat super bine, ma intrebau mereu cum ma simt, mi-au luat tensiunea de 3 ori, dr. Z a venit de doua ori sa vada cum ma simt.
ET o sa fie cel mai probabil luni.
Cenusareasa toate simptomele tale sunt de graviduta! Sunt sigura ca maine vei avea un rezultat pozitiv! Iti tin pumnii!
Fetelor, va pup pe toate!
Ioana
cornelianeli spune:
buna seara
va multumesc din suflet ca va ganditi la mine,sper si eu din tot sufletul sa fac oua de calitate
cenusareasa iti tin pumnii stransi stransi sa fie testul pozitiv,abia astept maine sa intru si sa citesc vesti bune
nu ne-am intalnit cu gabita,azi chiar m-am uitat dupa ea dar daca nu o stiu....
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
pussi spune:
ioana, cornelia va tin pumnii sa fie bine si rezultat final ! Sa fie DD cu voi!!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
cenusareasa!! toti patru ne gandim la voi cu pumnii stransi!!! Sa va ajute DD!!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Moniland spune:
Ioana, si eu iti tin pumnii si iti doresc mult noroc sa ai embrionasi frumosi care vor devenii copilasi dragalasi si iubiti.
Cornelia, bafta multa cu productia.
Cenusareasa, hai cu o valoare mare
Monica
kla78 spune:
IOANA tin si eu pumnii sa fecundeze toti 4 si sa fie de cea mai buna calitate!
CORNELIA succes la outze.imi puteti spune unde stati?si cat platiti pe noapte?va rog frumos.
fetele v-am zis ca eu am sunat ieri si mi-am facut programare iar ieri dupa masa dr Z mi-a si trimis mail cu ce analize sa fac pana la prima consultatie,dar vad ca nu mi-a zis de cele pt anestezie,probabil imi zice cand ne vedem,
MONI ce faci?pe cand urmatorul fiv?
v-am pe toate
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos