FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cornelia: multa bafta la stimulare,sa obtii foliculi frumosi! Ii tin pumnii stransi si Ioanei maine,la punctie, sa iasa totul bine!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

TUCULUCU ,MAGDUTA sa veti bafta cu tratamentul!

KINETA bine ai venit pe DC!eu am facut 2 fiv-uri pana in prezent fara rezultat dar sunt fete pe forum care la primul fiv au reusit,tu pune-ti toata increderea in acest trat se vei reusi,cat despre aspirarea ovocitelor e floare la ureche,induram noi in viata mult mai multe decat o simpla interventie care dureaza cam 15-20 minute,hai fi curajoasa ca vei reusi!cat despre operatia acelei doamne probabil medicul se gandeste sa-i scoata trompele ca probabil exista risul de extrauterina,am patit eu la primul fiv,oricum daca trompele nu sunt bune mai bine sa le scoata,apropo ti-ai facut analiza de toxoplasmoza?eu stiu ca asta poate produce avorturi spontane in sarcina incipienta.

fetele azi mi-a ajuns sotul acasa si am discutat cu el,verdictul lui a fost FIV in UNGARIA!banuiam eu ca va fi de acord ca de nu ma luau crizele de plans si tot ceda el dar a fost mai usor decat mi-am imaginat,deci acum astept sa vna maine la 10:30 tanti unguroaica sa sunam la dr. Z .va spun maine pe cand mi-a dat programare.
acum am o problema,mi-a venit cm aseara 2 stropi maronii,a venit la fix,ceea ce m-a mirat ca am cm iregulare,azi toata ziua mi-a venit chegulete si cm a fost un rosu foarte inchis abia acum spre seara am vazut ca a inceput sa fie mai rosu,dar nu chiar cum era de obicei,nu stiu ce poate fi,eu m-am gandit azi toata ziua,oare ar fi putut fi o sarcina si un avort menstrual?voi ce credeti?eu stiu ca acum cativa ani cand faceam trat cu clomifen am ramas o data gravida si am pierdut la 6 sapt si tot asa am avut chegulete exact ca acum,astept parerile voastre,stiu ca degeaba imi bat capul acum sa ma gandesc daca a fost sau nu sarcina dar eu totusi m-as bucura sa stiu ca am ramas natural,e o mica speranta pt mine chiar daca acum il elimin.

va pupacesc

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

revin:ce sa-i spun dr Z ca vreau programare pt fiv?si sa-i zic ca-i duc analizele de aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Cenusareasa , asteptam vesti bune

Ioana bafta la punctie
Cornelianeli iti tinem pumnii si tie,

Adela pe unde esti?
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda- scuze de confuzie dar tot o sa l vezi pe Fat Frumos pe acolo;tatal meu se simte bine doar ca nu se acomodeaza cu regimul pt. diabet nicicum; eu ce sa fac astept ziua de 14 mai cand am prog. la endocrinolog la sanador, unde m au sfatuit fetele sa merg, continui cu AC - Cilest si continui sa sper, toata ziua merg la serviciu si ma ocup de fiul meu Andrei care este un nebun, ieri tocmai i a pus piedica lui bunica sa si multe alte prostioare pe care le face zilnic;
Andicu- pupa l pe bebe!
Cenusareasa- asteptam supervaloarea!
Pussi-sarcina usoara si bebei sanatoasi!
Gabitu, Cornelia, Ioana- succes!tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Magduta: m-a operat dr. Cezarin Todea. Am fost foarte multumita de cum a decurs operatia si de felul in care am putut discuta cu dansul.El a fost cel care mi-a recomandat FIV spunandu-mi ca nu are nici un rost sa mai astept. Tot el mi-a zis de Budapesta,acolo mi-am facut programare si abia apoi am vazut ca majoritatea mergeti a Szeged. Asa ca nu ne vedem la Szeged, doar daca vin la o plimbare pe acolo sa vad fetele de pe forum ...

cenusareasa iti tin pumnii si abia astept sa vad rezultatul.
pt restul pupici si weekend placut!!!

cami

Mergi la inceput

fetele am vb cu nenea dr.Zadori,am avut emotii mari si si tanti unguroaica ce a vb cu el la tel,mi-a dat programare pe 11 iulie(cred ca bine a intelesw tanti ce emotii avea,ma gandesc sa nu fie cumva pe 11 iunie......offf.dar a zis ca-mi trimite mail cu analize si ce trebuie sa-i duc si am sa-l mai intreb exact pe cand e programarea,v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

cenusareasa, asteptam si noi vestile bune!!!

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

KLA78,multumesc pt incurajari,ceea ce nu inteleg este :de ce exista riscul de extrauterina,daca embrionul se pune in uter,ce face o ia in sus spre trompe?NU ramane in peretele endometrului,inteleg la o0 sarcina pe cale naturala ,dar nu la fiv,daca stii tu ceva ,te rog sa ma lamuresti,ca sincer nu as mai suporta gandul ca ar trebui sa fac o operatie pt scoaterea trompelor,abea ce am terminat cu extrauterina.Oricum trompa dr este salvata decat partial,nu stiu de ce nu mi-a scos-o daca tot nu mai o pot folosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MI-AM facut analiza toxoplasmei in 2003,si a fost pozitiv doar IgG-ul,IgM-ul negativ,am inteles ca IgG-ul nu pune probleme,inseamna ca organismul a capatat anticorpi.

Mergi la inceput