FIV in Ungaria 15
Raspunsuri - Pagina 11
internet spune:
Auburn felicitari sa va traiasca printesa
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
tuculucu spune:
pussi: voi incepe AC in prima zi de CM,prin 21-22 mai. Abia astept....
kla: si eu sunt in focuri,adica prima intalnire a avut loc si astept CM sa incep anticoncetionalele. sa te programezi repede ca sunt foarte multi. eu am sunat la sfarsitul lui martie si m-au programat (la Budapesta)pe 26 aprilie. Sunt foarte multe cupluri cu probleme. Bafta mare sa ai!!!
salutare tuturor si o zi buna sa aveti...
cami
dariaioanaxx spune:
Liana-tot inainte!poate vom fi coechipiere !
Auburn- felicitari si cred ca esti o fericita, eu asa voi fi cand voi avea o fetita!
Magda-succes, abia astept sa vad ce ti spune Fat Frumos din Lacrima pe 24!
Gabitu, Cornelia, Ioana- asteptam vesti de la voi!
Cenusareasa-bafta si eu cred ca semnele tale sunt de bun augur!
Mirelus- te salut si te pup!
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor!!!!!11
Cenusareasa, nici o veste?
Tuculucu, care medic te-a operat al Cluj? Iti urez multa bafta , poate ne intilnim la Szeged
Zouzounakicum esti ?
Kla78eu sunt la doctorita Krisan, si da am facu tanalize mai am la sotu spermograma si dosarul e ok chiar si pt anestezie am toate analizele. Ma duc pregatita ori sa incepem la Cm urmator cu stimulare ori cu anticonceptioanale, de nu trebuie sa fac alte tratamente, asta va decide ea. Voi cum stati?
Dairaaaaaa, ce mai faci mi-a fost dor de tine sper sa fie bine, dar m-ai confundat in legatura cu Fat Frumos pt ca eu sunt la doctorita. Se apropie data cu pasi repeji. tu ce mai faci cum esti? Dar tatal tau se simte mai bine?
Gabitu , Ioana
va pup pe toate
DM
cornelianeli spune:
buna fetelor
eu maine incep stimularea,si ioana maine are punctia
suntem bine,szeged-ul este superb,ne plimbam,am fost si la restaurantul cu ciorba de peste mmmmm
o sa va mai scriem
va pupam pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
cenusareasa spune:
Eu sunt bine,n-am facut inca testul-maine-l fac,sunt cam gretoasa azi am mincat cite putin si de fiecare data parca mi s-a facut greata,plus ca m-a scuturat un maxi taxi in care am mers in picioare nu mare distanta si tine-te o ameteala si stare de lesin si dupa ce am coborit!
Am o burticuta suplimentara sub burtica originala si parca a aparut si o dungulita firava maronie pe abdomen.Parca n-am curaj sa fac testul,mi-e teama ca astea 2 saptamini de vis si speranta sa nu se destrame si sa urmeze o mare depresie!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
pussi spune:
cenusareasala mine dunga a aparut cam in Z6 !!! Asa ca maine te astept cu valoare mare!!
corneliama bucur ca sunteti bine!!!
Ioanatun pumnii maine!! Sa fientr-un ceas bun!!
Noi cu ajutorul lui Andicu ne-am comandat prima pereche de pantaloni de. La cantar sunt cu -2 kg fata de ziua testului, dar pantalonii nu-i mai pot inchide
PUSSI 8 fix
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
andicu spune:
Cenusareasa, maine sunt pe baricade ! tin pumnii strans sa vii cu un test maaaareeee si frumooooos!!! eu zic ca-i tare de bine la tine!
Ioana, bafta maine la punctie! uite aici pt sustinere: sa vii cu ovocite multe si embrionasi mari si frumosi!
Cornelia,Gabita, Doamne-ajuta pt voi!
Magduta, Tuculucu, mult succes si sa va vedem si pe voi la reusite !
Pussi, e bine si asa, cu -2 kg! ai de unde pune mai tarziu, mai ales ca o sa pui pt 2! burtica sa creasca!!!
Azi am fost la dr de familie si mi-am luat primul prenatal! bebe e bine si dupa consultul drlui, am pus 14 kg pana acum si tensiunea e de aviator: 12/5 ! cica stau bine, slava DOmnului!
pt toate!
Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
Laura Ioana spune:
Andicule ce burtica mare ai! Nu fie de deochi ce trece timpul! Sarcina usoara mai departe si bebe sanatos!
Tin si eu pumnii Cenusaresei, ca stiu cat de mari sunt emotiile testului! Doamne ajuta!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
kineta spune:
BUNA fetelor,sunt noua pe forumul vostru,si in aceelasi timp aspiranta la FIV,pe 5 iunie am program la prof Marinescu,am 28 ani,am un ovar scos acum 7 ani,un avort spontan la 6,5 sapt in 2004,si alte teste de sarcina pozitive urmate de declansarea menstruatiei la 45-50 zile.IN aprilie anul acesta am avut o sarcina extrauterina ,pt care mi sa facut salpingectomie partiala pe partea cu ovarul care il mai aveam,medicul a spus ca desi a salvat trompa ,a taiat din ea in portiunea istmica unde era amplasata sarcina,si practic cealalta jum a trompei a ramas in aer(ca sa fiu sincera ,nu stiu de ce nu a scos-o de tot,daca tot nu o mai pot folosi)dar ma rog,cert este ca ma indrept spre FIV,cu mari emotii,pt ca imi doresc de 6 ani un copil,si mie teama de aceasta metoda sa nu dea gres,eu am si un ovar,iar stimularea este f puternica,si se pot intampla multe.Abea am reusit program la prof Marinescu peste o luna,voi care ati facut ce puteti sa-mi spuneti,este grea metoda ma refer la aspirarea ovocitelor,am facut toate investigatiile inclusiv histeroscopia,si toate au fost bune,dar nu sa aflat cauza de ce sarcinile se opreau in evolutie si f mici 2-3 saptamani,de aceea imi este teama si de FIV,ma gandesc ca nu voi putea tine sarcina,adica embrionul,daca pe cale naturala nu l-am putut tine.DUREAZA mult din momentul primei consultatii?AM vazut pe Euforia tv aseara o d-na care urma sa faca Fiv,si avea trompele infundate,ea suportan-d o operatie inainte de Fiv de scoatere a trompelor,nu am inteles ce legatura are cu fiv,eu stiam ca femeile cu afectiuni ale trompelor fac fiv,de ce trebuia sa i-le scoata inainte.ASTEPT raspunsurile voastre ,cu multumiri anticipate,inainte eram pe site-ul de infertilitate,acum voi stationa mai mult pe aici.