FIV in Ungaria 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Liananormal ca stau la panda...imi aranjez gherutele, imi spal blanita...doar am sa am o intalnire de gradul 0 cu domnul dr.Z.
Tia multumesc pentru incurajari... pentru Daria ...e foarte frumoasa si dulcica...
Kla multa bafta si sa reusesti repede , repede cu programarea...
Pussilina pentru toti trei...tati ce mai face, mai "pridideste" cu treburile???
Crinuta

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PIS mesik

noapte buna fetele,ma duc la pat ca m-au invadat uratiiiiiii,luna asta nici sa sper nu m-a lasat fir-ar ei sa fie,au venit exact la ceas,si altadata ii astept cate 40 de zile pana vin.

pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

auburn felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hai ca nu ma supar ca nu'mi trimisasi sms
Sa'ti traiasca printzesaaaaaaa

editez..,,acu vazuitrimisasi sms

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare fetelor dragelor!

cu cat va citesc mai mult cu atat ma apropii mai tare de voi si de povestea fiecareia dintre voi. Sunt happy pt auburun, desi nu o stiu si nu stiu povestea ei dacat ca fiv-ul a facut-o fericita.
liana sorry...
simona din oradea. salutari. si eu sunt din oradea si fac fiv la Budapesta, la indemnul dr-ului care m-a operat la Cluj. Am o cunostinta care a facut in Debrecen si acum mai are cateva luni si naste gemeni. Sper sa ai bafta. Eu poate am sa mesrg aoclo daca raman gravida pt ca astia de aici din Oradea...
mai scrie-mi
cenusareasa, pussy, andicu si celelalte bafta multa si bebe sanatosi!!!

Acum sa va zic si de-ale mele. In 26 apr. am fost la clinica la Budapesta, la dr. Peter Kovacs. Mi-a placut pt ca vorbea engleza foarte bine si am inteles si eu si sotul meu tot. Mi-a explicat ca din cauza endometriozei sansele sunt de aprox. 35% dar sunt optimista!
Referitor la prolactina (care era de 59,60) mi-a facut din nou analiza si acum a iesti buna. am fost tare bucuroasa. lh e putin marit dar a zis ca e probabil din cauza laparoscopiei care a atins si ovarul drept.
deci e de bine. de la ciclul urmator incep cu anticonceptionale. abia astept.
ce ma nedumereste e ca l-am intrebat daca ar fi bine sa stam acolo dupa ce embrionii (daca da dd sa fie) sunt implantati (ca v-am auzit pe voi ca stateati si nu plecati acasa decat dupa cateva zile). mi-a zis ca nu e cazul, ca mersul cu masina (doua ore jumate pana la oradea) nu dauneaza si tot ce trebuie sa se intample acolo se va intampla fara sa conteze drumul cu masina.

apropos de costuri (pt kla) mi-a spus ca acestea se ridica pe la 2500 de euro, cu toate analizele si medicamentele. eu ma asteptam pe la 1500-2000 dar... aste este mergem inainte!!!

Scuze daca v-am plictisit cu atatea detalii dar nu am mai scris de vreo saptamana si am avut multe de zis.
va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

kla, am si eu o vechime pe forum, am dat de voi printr-o prietena care tot asa posta la rindul ei pe forum. Si asta a fost chiar cind eu eram cea mai necajita femeie din lume cind n-i s-a spus ca singurul lucru ar fi Fivul dar si reusitele .....si asa am dat de Szeged si ne-am hotarit de pe o zi pe alta ca Szeged ne este destinatia. Pe 24 mai am prima intilnire, sper sa fie bine, deja incep emotiile dar el vom invinge intr-un final. Si tu faci Fiv, tot la Szeged? Iti urez bafta multa
Auburn, FELICITARI SI SA AI NUMAI BUCURII ALATURI DE PRINTESA TA
Chivutamonica, ce mai faci cum stai cu pregatirile? Analizele?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

auburn, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA FIE FRUMOASA, SANATOASA SI PAPACIOASA!!!!!!!!!!!!!

pussi, multumim ca ne-ai dat de stire
Da, am inceput serviciul de azi...dar de unde ai stiut?
Pupesc titicile

Liana 30, crinuta71 si andicu mii de pupici pentru voi

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutariiiiiiiiiiiii,
mikaam intrat si eu la bone...c-o sa am nevoie!
tuculucu eu zic ca esti pe drumul cel bun Doamne ajuta! Cand incepi AC?
de GABITU, IOANA< CORNELIanicio veste?? Eu va tin pumnii!
Legaturoooote astept la o inghetata in mall!!ca ma plicti acasa!
Zori, ioanao intalnaeala ?? ceva??
pis suntem gretosi, si taticul are mai multe atributii...se pare ca ar fi mami meu de acord sa se mute in TM...si cu asta am rezolva multe probleme, tata mai trebuie convins, daca nu face naveta...e dispusa.
magdutae normal sa te intrebi fel si fel de lucruri si eu eram la fel! O sa fie bine!
kla te-am tot vazut vb de programare, eu stiu ca dr. Zadori in iunie sau in iulie e plecat la un congres..nu ma retinut exact ca nu m-a interesat! Iar cu programarile cred ca se fac deja pe iulie! Eu zic ca ar trebui sa suni!
adacatu cand mergi la eco?? eu am retinut ca azi?? cum esti?
tia ti-am trimis un PM cu naturistele si...cu Auburn, cred ca te-am lamurit! Pup Printesa cu ochi albastriiiiiiiii
cenusareasaazi ce ai facut?? ca nu stiu nimic de tine! Nici cand sa stam cu pumnutii stransi??

somn usor la toata lumea!!!!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Auburn
felicitari mamico!!! sa-ti traiasca bebelina si sa va aduca numai bucurii in viata

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Auburn FELICITARI SI SA VA TRAIASCA BEBELINA!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MAGDUTA da,vreau sa fac in vara asta un fiv acolo,deci tu mai ai putin si mergi la marea intalnire,astept sa-mi povestesti daca te-a fermecat si pe tine fat-frumosul dr Z,eu tin pumnii sa fie ok si sa incepi trat.ai analizele facute?sau le faci dupa ce mergi la el?

PUSSI daca azi nu vine tanti unguroaica la mine sa sunam va veni maine,eu sper sa apuc sa fac fiv-ul pe august sau septembrie cel tarziu ca altfel nu stiu ce ma fac daca vine frigul,eu o sa trebuiasca sa merg cu autocarul in ungaria din alba iulia ca n-am masina acasa,iar cum sotul va ramane in Spania pana la punctie,imi va fi putin greu dar nu-i nimic fac orice numa sa ma vad burtoasa,ma gandesc sa o iau pe mama cu mine sa nu merg chiar singura cuc,sau poate pana atunci gasesc vreo fata pe dc care sa fie din apropierea mea si am putea merge impreuna.

care sunteti pe punctul de a incepe tratamentul???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput