Problema cu prosoapele, help!

Problema cu prosoapele, help! | Autor: Alynutza

Link direct la acest mesaj

Poate stiti sa-mi dati un sfat. Am cateva prosoape care, in momentul in care le folosesc, 'lasa' puf din ele in cada si prin baie. Au deja la activ cateva spalari (normale, la 60 de grade) si tot lasa puf. Stiti ce as putea sa le fac sa nu mai lase puf?
Multumesc anticipat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

nu cred ca poti sa le faci ceva. am patit si eu si le-am aruncat. culmea ca nu lasau puf la inceput, ci dupa ce le-am spalat de cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

ps. l-ai calcat si tot mai lasa puf? la mine lasau si dupa calcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu m-am batut de aceasi problema. Mi-am luat niste prosoape din Selgros din alea moi si pufoase si numa bine lasa puf nu numai in cada ci si pe corp. Nu prea stiu ce sa le fac, mi-e mila sa le arunc numai pt atata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am un halat de baie de la firma ''Dolphin'' care aceelasi defect.Eu m-am gandit ca e facut din deseuri,in orice caz nu din cele mai bune fire,pentru ca am si o lenjerie satinata tot de la aceiasi firma si dupa cateva spalari a inceput sa faca frecatei,si am dat si 2 mil. pe ea!
Nu stiu ce s-ar putea face,cred ca nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Si eu am un halat care la inceput lasa puf. Era ingrozitor, cand il imbracam ma umpleam de momoloatze Dupa cateva spalari (agresive, la masina de spalat) a scapat de hiba asta, insa cu un pret: nu mai e moale, a devenit scortos. Macar nu mai lasa puf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

dianas, poate ma lamuresti ce intelegi tu prin 'spalari agresive'. Ca de spalat si eu le spal la masina.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput