Fetele din Austria-(20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara tuturor!

In sfarsit reusesc sa va citesc. In Buc. am dat de niste proprietari cu fite, deloc dispusi sa ne ajute cu ceva si n-am reusit in 2 sapt. sa ne instalam net, desi in casa exista contract la Romtel. de internet.
Acum suntem in Viena de 5 zile si din nefericire calc. nostru are cred ceva la placa grafica si uita-ne iar fara net. Abia azi am reusit sa instalam netul pe un laptop.
Ma bucur ca s-a mai scris aici, indiferent de subiect, e frumos ca se discuta; asa m-am bucurat acum cateva luni cand intamplator am dat de forum - insa apoi am vazut ca se scria un meaj odata pe sapt. - m-am desumflat

Adinag, multa sanatate si bebe sa vina cat mai repede, fara problema! Stii deja ce va fi?

Flaflo, drum bun la New York si fie sa se termine odata cu toate problemele!
Azi am fost la Christkindlmarkt beim Altes AKH - m-am gandit la tine, pt. ca vorbisem noi odata de locatii de Christkm. bune si pt. piticii - mi-a placut la ALtes AKH, e aerisit, au si carusel si trenulet pt. copii, a fost frumos.

Danat, multa sanatate si voua! Unde anume stati in Buc., daca poti sa-mi spui?

Babee si din partea mea, cu intarziere, toate cedle bune si ani multi fericiti alaturi de familia ta!

o seara frumoasa!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

...............
Danat, multa sanatate si voua! Unde anume stati in Buc., daca poti sa-mi spui?
...............

o seara frumoasa!
Adriana

Adriana multumim pentru urarile de sanatate...asa m-am saturat de boli, atitia bani am dat anul asta pe medicamente....sper sa fie mai bine de la anul! Cat despre zona unde locuim, sigur ca iti pot spune, nu e nici un secret Stam pe Mosilor, in partea dinspre intersectia cu str Eminescu.

Si eu ma bucur cand vad ca se scrie la acest subiect,imi place!

Numai bine tuturor!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Dana, pai poate daca ai timp si chef poate ne vedem in Buc. cu copilasii. Ce zici?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Adriana sigur, mi-ar face mare placere...inteleg ca acum sunteti in Viena. Cand va intoarceti in Ro? Tu prin ce zona locuiesti in Bucuresti? Hai ca tinem legatura....

Fetelor ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat ideea sa incerc pe Raducu si clasicul sirop de tuse de Patlagina si merge brici! A inceput sa expectoreze si tuseste raaaar fata de ieri cand plingeam linga el de mila, cum se inrosea tot si imi spunea ca-l dor toate de la tusit Apropos, ieri am mai tras o tura de mers la dr pentru ca ne speria tusea care era aproape continua. Diagnosticul: mucii grosi care abia abia puteau fi scosi...asa ca acum dam numai spray cu apa de mare, aspiratorul nazal si sirop de patlagina. Cred ca l-am innebunit saracutul de cate medicamente si siropuri ii dadusem inainte...ajung la concluzia ca tot naturistele ajuta cel mai bine!

Azi mergem la un loc de joaca de la Piata ALba Iulia unde firma mea organizeaza serbarea de Mos Craciun la ora 14:00. Mosul e super, il stiu de la serbarile de anii trecuti, sa vedem si cum vor reactiona cei mici

Va imbratisez!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Dana, noi ne vom intoarce in Buc. pe 7 ian. Pastram legatura si poate ne vedem - mi-ar face placere.
Ma bucur ca raducu al tau e mai bine - sigur va primi si multe cadouri, trebuie sa fie in forma.

Doresc tuturor fetelor din Austria sau pe unde s-o mai gasi o seara de Craciun cat mai frumoasa, cu multe cadouri si cat mai putin stres!

Craciun fericit!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna!

Scuzati ca intru la subiectul vostru (nu stau in Austria ci doar in Bucuresti), dar as vrea sa ajung cu copiii vre-o saptamana la zapada, in Austria. Am vazut o gramada de statiuni si pensiuni, dar mi-ar fi de folos sfaturile voastre. Nu mergem sa skiem ci doar sa ne simtim bine zapada, eventual o piscina.. Am vazut ceva oferte (la noi la agentie) care dadeau la 3* cu mic dejun pret de 500 e in ianuarie. E mult- e putin? Ce sa cer?

Pleasee, sfatuiti-ma ce statiune sa cer si la ce anume sa fiu atenta cand fac alegerea.

multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

craciun fericit,fetelor,oriunde ati fi!
anyaoferta e pt.o sapt.pt.2 adulti si 2 copii?si unde anume?in ce perioada?ca statiuni sunt destule si preturile sunt f.variabile. parerea mea daca schiati duceti va la bad hofgastein unde sunt terme,cauta te rog 2-3pagini in urma ca flaflo zicea ceva despre asta
babeeparaguay poate la anul,dar nu promit
danate zapada la buc.?
adrianastati la hotel in viena?
adinagva asteptam la vara la camping

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Craciun fericit va urez si eu alaturi de cei dragi!

Cami&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am deschis capitol nou -21- haideti acolo la vorbe

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput