Fetele din Austria-(20)
Raspunsuri - Pagina 2
carolada spune:
saliu
ce faceti fetelor,ocupate toate?
eu s obosita non stop,vesnica poveste,munca si cursuri .mai am un an si dupa aia mai fac si eu o pauza si visez la vacante luuungi.mai nou visez la o mini vacanta capu verde,sper in toamna
flafloti a plecat prietena ?
gabitzacondoleante pt.mamaita ta,se vede c ai iubit o .
adinasi a mai revenit aswin dupa accident?
laviniace ti face bebelusa din burtica?
babee,alinah unde sunteti?
pupici
www.camping-kasern-salzburg.com
ank_miki spune:
la toate fetele!!!
Da unde ati disparut toate?
Nici ca mai scrie vreauna.Ma retrag si eu daca voi nu mai scrieti.Imi pare rau,ca nu mai tinem legaturapacat!
Cine vrea sa vorbeasca cu mine ma gasiti aici:emre_anka@yahoo.com,
ziya_sahin_42@hotmail.com
Va pe toate cu drag.
pozuci
Pozuci noi
alinah spune:
Buna fetelor
Eu sunt in Romania, aaah ce bine e la mama acaaaaasa. Singuricaaaa. Leneveala cat incape, nu stiu ce-i ala aragaz, de scutece si smiorcaieli nu mai zic. Dar mi-e dor de baietii mei totusi :)
E liniste, cam asa e vara pe forum, sta lumea mai mult pe afara, intunericul se lasa tarziu si calculatorul e lasat mai la vale.
Salutari si concedii placute, care pe unde plecati.
ank_miki spune:
Tot aici sunt,nu scapati asa usor de mine!!
In 2-3 sapt plecam si noi in Ro,si venim pe la jumatea lui august.Da intru de la frati-miu,sa vad daca ati mai scris,care pe unde ati fost....
Va pupicesc mult,si concedii placute.
Capra cu trei iezi!!
www.dropshots.com/mikisorMiki la geamul cu pricina[url/]
pozuci
Pozuci noi,noi
ank_miki spune:
Va doresc la toate concedii placute!!!
Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi
Gabriela19 spune:
Bunä fetelor,
As avea o intrebare si anume; stiti voi cumva daca la Scolile de Soferi din Austria existä posibilitatea de-a da examen (sala) in limba romanä si dacä se pot procura astfel de chestionare in romaneste.
M-ar interesa fiindcä o prietena de-a mea care locuieste in apropiere de Ried im Inkreis si cautä si nu gäseste o scoala care are chestionare pe romaneste.
Va multumesc
Numai bine tuturora,
Gabriela
Flaflo spune:
Buna fetele, se vede ca a venit vara......bate vintul pe aici!
Eu am lipsit motivat, am avut niste probleme nasoale de aceea nu am mai dat pe la voi. Plus ca am avut si doua ture de musafiri, asa ca nu m-am plictisit deloc.....Acum sint ok, am inceput un curs, plec dimineata si vin seara, nu mai apuc sa fac nimic, noroc ca ma mai ajuta mama cu mincarea. Ma bucur ca am iesit intre oameni, ca deja ma cam saturasem de programul de mamica full time. Singulul lucru negativ este ca nu mai putem pleca in concediu vara asta, asa ca probabil prin octombrie vom face un concediu cu o destinatie mai exotica.
Voi ce mai faceti?
Carolada, tu lucrezi puternic in perioada asta?
Alina, v-ati intors din Iran?
Adina, creste burtica? Cum te simti?
Anca, concediu placut! Doar in Romania mergeti?
Alinah, cum te-ai reobisnuit cu traiul de acasa?
Lavinia, tu cind nasti? Cum te simti? Stiti ce va fi?
Babee, ce-ti mai fac mititeii? Rebecca face in curind 1 an, ce trece timpul......
Gabitza, condoleante cu intirziere! Eu nici nu pot sa-mi imaginez ca s-ar intimpla ceva cu mama mea.....
Gabriela, aici (in Viena) nu esista posibilitatea asta, am auzit doar ca se poate cu traducator, stiu citeva persoane care au facut asa.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.......
Va pup si concedii placute!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
alexa22gandi81 spune:
Gabriela 19,eu am facut scoala aici si din ce stiu nu exista limba romana la scoala de soferi,si cel mai bine ar fi sa faca in germana chiar daca dureaza mai mult.
La toate celelalte pupici dulci.
laviniaN spune:
Salutari din Romania,
imi cer scuze dar nu prea am intrat in ultimul timp pe aici,sper ca sunteti toate bine.
a venit caldura se vede lumea e foarte ocupata sau sta mai mult pe afara ceea ce e normal....aici sunt niste calduri de ma termnina sunt mai mult sub dus.
Eu sunt bine acuma multumesc lui DUMNEZEU,sa speram ca va fi asa pana la final...termenul de nastere va fi in 2 septembrie ,iar dupa eco se pare ca va fi fetita.
a fost si sotul acasa i-am facut o lista cu ce trebuie cumparat ,a fost foarte incantat ca trebuie sa se ocupe el de partea aceasta...va merge la vienna sa faca cumparaturile...acum om vedea noi ce cumpara
va atasez si un link cu poze (cu mine graviduta)
http://new.photos.yahoo.com/laviniacandea/
Va doresc o vara frumoasa si concedii placute
si va pup pe toate.
LAVINIA
Gabitza1977 spune:
Buna feteleor!
Ce mai faceti?
Eu sunt binisor, mi-am mai revenit, acum este mama la mine si incearca sa isi revina si ea dupa pierderea mamei ei.
Reusesc sa o mai inveselesc, cat de cat!
Este foarte cald azi si am inteles ca vor veni calduri si mai mari!!! Ufff!
Va pup!!!