Fetele din Austria-(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Madaluta uite ce am gasit
http://efa.vor.at/wvb/index_de.htm

of ca nu merge linkul.
Ideea este asa:
ab Citybike Arbeitergasse
> Umgebungsplan (pdf) Fussweg Fußweg
(ca. 2 Minuten)
an Arbeitergasse/Margaretengürtel
> Umgebungsplan (pdf)
03:51 ab Arbeitergasse/Margaretengürtel
Bus Nachtbus N6
Enkplatz
04:10 an Geiselbergstraße
> Umgebungsplan (pdf)
Level ca. 5 Minuten
04:40 ab Geiselbergstraße
S-Bahn S-Bahn S7
Wolfsthal Bahnhof
04:57 an Flughafen Wien (VIE)
> Umgebungsplan (pdf)
ab Flughafen Wien (VIE) Bahnhof
an Flughafen Wien
> Umgebungsplan (pdf)
Level Rolltreppe aufwärts Rolltreppe aufwärts ca. 3 Minuten

Daca nu intelegi iti traduc.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Babee:nu inteleg chiar nimic...
daca esti draguta macar sa-mi faci un rezumat daca nu sa-mi traduci cuvant cu cuvant..., ...

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

O iei pe strada Arbeitergasse (mers pe jos cca 2 minute)catre Arbeitergasse colt cu Margaretengürtel..La ora 03.51 ai autobuzul de noapte N6 in directia Enkplatz(ora 04.10) te dai jos la Geiselbergstrasse , mergi pe jos la Schenellbahn(tren rapid) S-Bahn S7 catre Wolfsthal Bahnhof , la ora 04.57 ajungi la Aeroport, iei scara rulanta si ai ajuns.
Asta in mare.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

babee: multumesc din suflet

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri.

Giova, abia astept sa comand si online de la redoute, mi-am facut deja cont, dar mai astept un pic pana aflu si eu daca bebe e sau ! DAr sper din suflet sa ajung si in ianuarie la Viena ca una e cand le comanzi pe net si ata e cand le vezi cu ochisorii tai. Oricum am mare incredere in laredoute.

Alina 14+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Carolada, pe aici sint, dar mi s-au inecat corabiile si nu prea am ce povesti! Sint intr-o pasa proasta si nu vreau sa aud de nimeni si de nimic.....

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

ce faceti fetelor?
eu ma pregatesc sa ma duc la köln pt.4 zile, sper sa fie vreme buna,ca m am saturat de frig.
toate cele bune

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Buna fetelor,

Trebuie sa fac rost de tinctura hidroalcoolica ‘Iberogast’. Pretul ei este de cca 10 euro si ultima data am cumparat-o din Viena de la o farmacie care este pe Maria Hilferstasse in apropiere de McDonalds.

Pentru ca nu vom mai ajunge foarte curand in Austria va rog frumos sa ma ajutati voi, in masura in care aveti timp.

Multumesc anticipat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

Exista vreun alt subiect unde sunteti mai active?
pacat ca nu gaseste nimeni timp sa scrie decat ocazional

Flaflo - vin sarbatorile, uita de griji si necazuri - sper sa fie totul asa cum vrei!

Carolada - e frumos Kölnul?

Lala, eu voi merge in Viena pe 16 dez., insa ajung in Buc. abia pe 7 ian., daca pt. tine sunt Ok datele astea, pot eu sa-ti cumpar solutia aia.

o seara frumoasa tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, va pregatiti de sarbatori? Noi am inceput cu msafiri, vineri vine prima tura, colac peste pupaza tocmai atunci pleaca Florin in delegatie si ma lasa singura cu ei....
Bianca e fascinata de Christkindlmarkt, am fost deja de trei ori, dupa ea ar trebui sa mearga zilnic. A avut curajul acolo, pentru prima oara sa calaresca un ponei. In rest nimic nou pe la noi, eu m-am apucat de invatat, mi s-a urit sa tot stau acasa, asa mi-am facut anmeldug la examenul pentru Pharmareferent.
Lala, Florin pleaca poimiine in Romania, dar la Timisoara, asa ca nu te pot ajuta.
Adriana, multumesc de incurajari, ultima jumatate de an a fost cumplita pentru noi, sper sa intram cu dreptul in noul an.
Austriecele mele ce mai fac? Toate absenteaza motivat? Ia mai treceti la semnat de condica!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput