Fetele din Austria-(20)
Raspunsuri - Pagina 10
Adriana_78 spune:
Dana, mie Bezierkul 22 mi se pare cam departe. Are sotul tau serviciul in apropiere? Ca macar sa fie aproape de birou. Ca din amintirile mele Bez 11 si 22 nu sunt unul langa altul, deci n-are rost sa bata jumatate de Viena sa ajunga la birou.
Uite ce-am gasit, la o cautare rapida. Pun linkul mai jos, vezi si tu cum ti se pare, poti sa intrebi ce nu intelegi.
http://derstandard.at/?url=/?id=2519308
http://www.findmyhome.at/index.php?id=14&1=1&id=14&w_m=1&prv=400&prb=800&land=AT&bl=9&bezirk=a_1_{i_0-s_3_x121x-}&zimmer=2&module=select&lang=de&submit=IMMOBILIE%20SUCHEN
Adriana
Adriana_78 spune:
Dana, nu merg likhurile mele -ajungi la pagina de start -eu vroiam sa te trimit direct la anunturi, da nu stiu cum sa fac, ca nu stiu de ce nu se copiaza linkul corect. Nu mi s-a mai intamplat asa
Tu te-ai uitat pe paginile astea? Poti sa.ti scriu ce pasi am facut eu, daca vrei si sa ti se afiseze si tie rezultatele.
Adriana
danat spune:
quote:
Originally posted by Babee
Atentie si la Kaution pentru ca e posibil sa nu mai primiti inapoi suma integrala(noi am patit-o).Proprietarul sau firma ce inchirieaza poate considera ca ati facut cine stie ce,trebuie reparat/inlocuit iar la final va treziti ca nu vi se returneaza toti banii.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
OK! Si cum poti preintampina astfel de cazuri....?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
danat spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Dana, nu merg likhurile mele -ajungi la pagina de start -eu vroiam sa te trimit direct la anunturi, da nu stiu cum sa fac, ca nu stiu de ce nu se copiaza linkul corect. Nu mi s-a mai intamplat asa
Tu te-ai uitat pe paginile astea? Poti sa.ti scriu ce pasi am facut eu, daca vrei si sa ti se afiseze si tie rezultatele.
Adriana
Am gasit cate ceva pe www.findmyhome.at, ca sa ne facem deocamdata o idee, pt ca mai este o luna pina cand sotul va incepe munca propriu zisa acolo.
Bezirk 22 am zis ca ne-ar placea pt ca il stim cat de cat, este cam pe tipicul care ne place; despre bez. 11 nu am zis eu , doar mi-a sugerat Mada acum cateva zile ca s-ar incadra in preferintele noastre.
Sotul meu va lucra in bezirk 3, din cate am inteles, stiu ca e destul de central. Normal ca ideal ar fi ca locuinta sa fie cat mai aproape, dar avand in vedere ca nu stiu de-acum unde se va afla si gradinita copilului, chiar nu conteaza asa mult distanta. Totul este sa se incadreze in ceea ce am dori noi. Apropos, in bezirk 3 exista si locuinte in cladiri mai noi?
A, si am mai uitat ca nu vrem apartament mobilat, ci doar bucataria sa fie dotata cu tot ce trebuie.
Babee spune:
Dana, totul tine de noroc.Noua firma ne-a facut "figura", si acum depinde ce este stipulat in contractul de inchiriere.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
MAi sunt aici cateva linkuri cu oferte. Cauta si in Bez. 3, daca e aproape de serviciul sotului.
http://www.immodirekt.at/z_wien_wohnung.php
http://web6.immobilien.net/Wohnungen-Wien/3/-1/139/-1/-1/54/1/immobilien-liste.aspx
http://www.bazar.at/?SEID=&isover18=&CAID=32&MCAID=439&MEID=1&action=buildcatsearch&editable=
Adriana
danat spune:
Hai sa o luam altfel, ca vad ca nu scot nici un sfat de la voi legat de bezirk-uri) In care bezirk nu v-ar placea deloc sa locuiti? Ca sa o iau prin excludere... Multumesc!
tyana spune:
danat nu te potzi hotara in ce cartier sa stai intrebandune pe noi in care nu ne ar place .ptr ca parerile sant impartzite si la o adica in care te obisnuesti ,acolo ati place.cartierele in sine au toate cate ceva de comentat depinde ce cauti,de ce vrei tu, tu vrei aproape de centru aproape de servici etc.si trb sa te gandesti si la bani ,cartierele 19 si 13 au total alte pretzuri( si cartierul 1 bineinteles ca e centru )fatza de celelalte cartiere.mie mi se pare carterul 3LANDSTRASSE OK ; le ai pe toate acolo si centru e aproape si dunarea si prater e ok ,dar depinde fr mult de ce casa gasesti tu. si ca sa ti raspund la intrebarea ta mie nu mi ar place sa stau, sincer nu stiu exact ce cartier e ca se intersecteaza doua ,dar e acolo undeva pe gurtel pe unde e LUGNERCITY ,nu ami place ca e plin de turci ai impresia ca esti in istanbul.dar cum atzi spunem parerile sant impartzite asta nu inseamna ca e cartier rau sau nu sant case frumoase.
eu locuesc in 13 si numai aici as locui.
bafta la cautat casa
Adriana_78 spune:
Dana si eu cred ca e greu sa te iei dupa parerile noastre.Fiecare are alte criterii dupa care vede un cartier frumos sau nu - fiecare cartier are si zone mai frumoase si zone mai putin frumoase - nu e ca in Bucuresti sa spui, in Rahova sau Ferentari n-as locui, desi poate si acolo o fi zone frumoase.
Eu una nu cunosc bine toate cartierele si nu pot fi chiar obiectiva - impresii rapide
- eu una n-as locui in Bez 11 pt. ca mi se pare departe si nu-l cunosc prea bine si din putinele vizite pe acolo, n.am ramas prea impresionata.
-bez 10 e iar f.mare si plin de turci, mie nu prea imi place, insa am vazut si zone cu stradute linsite si verzi - deci depinde unde nimeresti.
-Si Bez 16 e plin de turci, cu magazine numai de ale lor, insa noi am locuit acolo si a fost OK, are si parti frumoase si mai putin -daca locuiesti spre marginea cartierului, in zona verde a Vienei e frumos, insa e mai departe de oras (depinde iar daca ai masina, unde trebuie sa ajungi etc)
-Bez 15. nu l-am alege - ne da iar senzatia de aglomerat, amestec de toate natiile ... insa la fel, are si zone frumoase.
-Apoi 21 mi se pare iar f. departe.
Cine locuieste insa in cartierele astea, poate are alta parere si iti poate da alte informatii - e greu sa gasesti locul perfect, sa corespunda din toate pct-le de vedere.
Eu una as cauta in apropierea locului de munca (al meu sau al sotului); nu trebuie sa fie la 2 strazi departare da macar in cartier sau in cartierele invecinate; apoi m-as uita la preturi si as face o lista; stabiliti niste intalniri sa vedeti apart. inainte sa va mutati - daca e posibil.
Succes
Adriana
danat spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre. Cam aceleasi criterii le am si eu, cam ce ati pomenit voi ca nu prea va place, aia nu prea ne place nici noua (amestec de nationalitati, prea multi turci, arabi...) A nu se intelege ca avem ceva cu ei, Doamne fereste, insa preferam ceva mai rarefiat, nu aglomerat.
Nu sunt nici o persoana nazuroasa, nici complicata, dar nestiind locurile e normal (cred eu) sa intreb pe cineva care locuieste acolo, altfel percepi traind zilnic intr-un loc.
Am studiat pe google earth viena de sus, si mi s-a parut ok si Meidling-ul, cat si zona Wilhelminberg...sau asa ceva. Asa e, sunt ok? Sau de sus par mai frumoase, ce stiti de ele?