Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Monu am vazut filmuletele.Superbe printesele.Si Dragos calareste canapelele numai ca el a descoperit ca poate sa si sara in doua picioare de pe canapea.Mi-a palcut enorm dialogul intre surori.
Baga si tu un link unde sa votam

Tdi nu prea stiu ce sa-ti spun cu nedormitul la pranz.Noi inca bagam somn de voie.Iara cu lapticul nu te ingrijora daca nu-l mai vrea, ofera-i in schimb branza,cascaval, iaurturi,si daca-mi amintesc bine brocoli si varza contineau calciu.Dragos a avut o tentativa de a renunta la lapte cand i-am scos biberonul si s-a trezit despteptu de tac'su sa-i dea iarasi cu biberonul asa ca am revenit la vesnicul si eternul biberon numai ca de data asta are niste cratere in tetine si trag nedejde ca va renunta de buna voie la biberon.

Eli stiam ca existau niste cutiute mici rosii cu o crema mentolata.Nu-mi aduc aminte cum se cheama.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Simona , nu stiu daca am voie sa dau link.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

poze&filme noi

Mergi la inceput

Monu votat .Bafta

Mergi la inceput

Tina pentru voi unde votam?Sa aveti un botez minunat si va asteptam cu poze

Mergi la inceput

Laura, Fran drum bun si sa va distrati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ah, voiam sa particip si eu la concursul ala, dar pana apuc eu sa fac filmulet maimutei cred ca trece perioada de inscriere.

Mi-am amintit de situatia lui Corni, daca venea intrebarea acum 6 luni stiam precis raspunsul, acum insa nu mai lucrez pe dreptul muncii si pare ca am uitat tot. Oricum, din amintirile mele sclerozate nu este voie sa te dea 6 luni afara dupa intoarcerea din CIC DACA POSTUL EXISTA. Adica chiar daca esti tufa de Venetia la intoarcerea din CIC trebuie sa iti dea o sansa sa iti revii (perioada de readaptare ii zice). Dar daca se desfiinteaza postul cu totul (de regula pe motive economice (postul se plateste prea mult si nu se justifica ca rentabilitate) sau tehnologice (au bagat masini sau roboti si nu mai este nevoie de munca manuala) nu prea mai au ce sa-ti faca pentru ca (chipurile) nu te dau afara pe tine ca persoana (ca esti incomptent), ci desfiinteaza postul si doar ca o consecinta zbori tu din el.
Singura sansa a lui Corni de a se intoarce (pentru ca concedierea nu are cum sa o impiedice) este ca angajatorul sa faca greseala ca in scurt termen sa angajeze din nou un om cu aceleasi atributii. Atunci ea ar putea da in judecata angajatorul solicitand reintegrarea + salariile pierdute pentru ca desfiintarea postului nu a fost efectiva. Dar in aceste conditii nu stiu daca ar mai vrea sa se intoarca.
Sau ar mai fi o solutie, dar asta asa doar pentru sicanare: dupa intoarcerea din CIC mamele mai pot beneficia de 1 an concediu fara plata, timp in care angajatorul nu poate desface contractul de munca. In timpul asta (nu tot, desigur, dar o parte) Corni ar putea sa-si gaseasca in alta parte si apoi s-ar intoarce si le-ar da ea cu flit (demisie). Din pacate rezultatul final e acelasi: nu salariu o vreme.
A, si inca ceva, daca tot o da afara pentru desfiintarea postului, macar sa nu uite sa ceara salariul compensatoriu (daca au contract colectiv la nivel de unitate ar putea fi mai multe negociate) la care este indreptatita. Parca imi amintesc ca a avut probleme si cu salariul dat la nastere si de-aia zic.
Loreen - sper sa mai apuci sa intri ca sa ii transmiti ce am spus eu.

Stiu ca mai intreba cineva de mariri de salariu la intoarcere, din pacate nu exista o regula, e la latitudinea fiecarui angajator. Eu de ex eu am pierdut trenul de vara pentru ca am nascut in iunie 2005 si doar nu era sa-mi mareasca salariul daca tot intram in concediu, nu am obtinut nimic la intoarcere - ian. 2006 (ar fi fost o mare indrazneala sa cer sau asa am fost eu proasta ca fosta mea colega care s-a intors dupa mine a cerut si a obtinut) , nici in vara (iul. 2006) asa ca in septemebrie mi-am bagat picioarele si am plecat. Mi-a fost prea sila sa ma duc sa cer (aveam la acel moment acelasi salariu ca in ian. 2005, ultima marire) si degeaba a incercat sefa sa mai faca oferte, m-am scarbit de tot si am plecat. SI pana la urma, cu mici exceptii (perioada aia horror de la incepu), este de 1000 de ori mai bine (si ca sefi, si ca bani si colegi - ca dupa mine au mai plecat o tura).

Hai, ca v-am innebuni! Pana la urma nu stiu daca ma duc acum la Kidex ca la 5 avem nu stiu ce invitatie la masa. Am niste nervi

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!
Sa ai o nastere usoara, sa fii fericita alaturi de copilasi si de familia ta !

La multi ani gemenilor ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa-i spuneti lui mami sa ne arate poze cu voi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by elisor
Daniela cum iti mai e stomacul? N-am putut accesa pagina ca sa indeplinesc cerinta, imi pare rau, dar netul meu merge ca dupa melc, mai rau.

Stomacul l-am rezolvat, multumesc de intrebare . De care pagina vorbesti, ca n-am priceput

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Noroc cu Gabitza, vigilenta ca intotdeauna si draguta ca mi-a dat si mie linkurile.
Am votat si la Flori si la Monu Succes gagix!
Da' mai votez si de acasa o data, yes!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput