Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 5
Cloreta spune:
Sa va spun ce tampa sunt.......... Cand era concursul cu poze de aici, eu nu am stiut ca pot sa votez cu 5 puncte fiecare poza care imi place

. Am vazut ca a scris cineva mult dupa ce am votat eu. Macar am dat cate doua voturi ca mai am o prietena cu un cont si am pus-o si pe ea sa voteze, pana la urma cred ca asta a primat, numarul lor nu punctele stranse.
Asa ca sper sa nu se supere nimeni
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Androix spune:
La multi ani, Philip si Alexander!
Sa aveti parte de noroc cu carul, sanatate la fel si o viata frumoasa!
Fetelor,
va pup si va multumesc pentru urari, telefoane si mesaje! 
Nu pot sta acum, doar am citit asa pe repede inainte, dar promit sa revin diseara dupa ce culc balaurul.
PS. am descoperit secretul fericirii cu Filip: toate alea stau scoase din priza: televizor, dvd, calculator.
e asa placut si liniste in casa ce nu va imaginati...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
nelia spune:
La multi ani, Androix!Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Sa ai parte de o nastere usoara si de o printesa sanatoasa! Sa fiti sanatosi si fericiti toti patru si sa veti o viata frumoasa impreuna!
La multi ani,
Alexander Paul si Philip Christian!Sa cresteti mari si sanatosi si sa o rugati pe mami a voastra sa ne mai spuna si noua doua vorbe despre ea si despre voi!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
simona_filipas spune:

spuneti-mi si mie un tratament eficient pentru lamblii
.Mi-a venit sotzul cu rezultatul lui Dragos de la copro si am pus-o de-o fericire.Am sunat la doctorita si mi-a zis de-un sirop Flagel cica.Stie cineva ceva de el?E bun sau il dau degeaba?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cloreta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75912
caut si tu pe google pana una alta, vezi de ce dai
imi pare tare rau Simona
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
monu spune:
Simona, Alexia a luat flagyl pentru giardia si a scapat de ei. ce e drept e cam tare.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Monule drag am votat si eu pe urmasa Nadiei...am reusit sa vad si celalalt filmulet...m-am indragostit de ele...si te invidiez sincer pentru minunile tale...
Ioana mersi mult pentru detaliile pentru Corni ...am notat ce mi-ai spus si am sa o sun sa-i spun...cred ca s-a consolat cu situatia...
Raluca drum bun si voua si distractie placuta...io in adancul mintii mele as vrea sa ploua cu bulbuci ca sa pot veni duminica acasa la copii...inca nu ma simt pregatita sa ma distrez ...
Am terminat mancarea si ca niciodata mi-a iesit foarte gustoasa...si acuma tre sa ma apuc de bagaje...vai da n-am nici un chef ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
bolgiumiki spune:
Monu-am votat pentru gimnasta noastra.Va tinem pumnii sa iesiti castigatoare.
Florentina-am tot cautat unde trebuie sa votez,dar nu am gasit nimic.Ma ajuta si pe mine cineva sa imi spuna unde sa ma duc sa caut?
Danelutza spune:
Elisor de dureri de umar sufar si eu, doar ca am facut mereu fizioterapie, tratamente peste tratamente si... rezultatul... ma lasa durerea, iar cind se schimba vremea o iau de la capat. 
Beatrice m-ai facut sa ma simt mai bine, eu care sint obsedata ca nu face la olita, credeam ca Alex a scapat de pampers.
Denisa si Isabella are momente cind merge pe virfuri, ba de multe ori merge si in patru labe, dar eu nu prea am facut caz din asta. De cele mai multe ori merge normal, asta cind are pantofiorii care sint cu talpa destul de dura. Parerea mea e sa-l urmaresti, fara sa-i atragi atentia, ca dupa aia e posibil sa fac intentionat asa.
Adina sanatate multa Emei.
Am vazut filmuletul, e mortala Ema, s-a cremuit toata, deh, intretine pielea inca din frageda pruncie ![]()
Monu am vazut filmuletele cu fetele tale.
Am votat Alexia 
Cuscra si noi sintem experti in calarit canapele. Acum pricep eu de ce ne incuscrim ![]()
Sanatate multa lui Dragos, ufff, multi copii bolnaviori mai avem.
Laura spor la facut bagaje si mai ales drum bun si minivacanta placuta.
Acum sa ma laud si eu cu ploada, aseara a adormit fara sa ceara tita, e drept ca suptul de la prinz a disparut de aproape doua saptamini, a mai miriit dar i-a trecut. iar aseara ne_am jucat pina a adormit si n-a cerut nimic. Adineaori a vrut, dar am trimis-o la tatsu, drept pentru care l-a tras de gurguie si i-a smuls parul de pe piept ![]()

nelia spune:
Si eu am votat la Monu, dar nu am gasit la Florentina.
Adina, sanatate Emei!
Gustaaa!!! Asteptam sa ne spui ce ai facut.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA