Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

quote:
Originally posted by anky

Da,e misto o decapotabila insa m-am racit odata rau de tot intr-una si mi-am luat gindul de la ea,tre sa fie foarte cald ca sa nu te imbolnavesti.Si mie cum imi place sa bag viteza,no way cu o decapotabila..,prefer SUV-urile,mai ales acum ca am si copii,sint ideale si foarte spatioase.Mi-am cumparat un SUV dragut insa il primesc doar in iunie,cam mult tre sa astept,mi-e o ciuda.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

da si mie imi plac Suv- urile dar mi se par enorm de scumpe, si nu ca pret dar consuma mult si taxele pe asemenea motor nu ma incanta deloc. Eu ma vad intr-un polo sau o toyota aygo, masina mare ii revine dansului, adica sotzului

Doina, o floricica si pentru tine.

O colega de clasa a cumparat cartea unei olandeze cu o dieta "magica" cu care au slabit niste prieteni ai ei (un cuplu) el 21 kg si ea vreo 13 - parca dar ea nu a facut sport. Mie mi se pare ca se mananca foarte mult, dar poate vad minunea si la mine. De maine incepem dieta, si eu si sotul, colega mea a inceput de lunea trecuta. O sa scriu in fiecare zi ce mananc.

Pupici

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maine mergem la unguri, deci nu voi apuca sa modific listuta decat marti. Succes la raport!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUnas seara fetelor!!!

Eu azi am fost cumintica, adica am papat putin, si fara prea multe abateri!!! Singura abatere a fost o bucatica de snitel din piept de pui!!! Dar...sper ca nu o sa se vada prea rau. Pt maine mi-am pregatit salata si gratarelul asa ca....pe cai!!!

Violeta...la cate bice ti-am dat...mai ia unul sa nu te inveti lainterzise!!!

Abia astept sa vad maine cum stau ca....nu reusesc sa ies la toaleta deloc. Offf...poate pana maine oi reusi dar....slabe sperante.

Gata ca ma duc la nani!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Fiindca is prima pe ziua de azi va dau si-o

Raportul meu e doar o stagnare, deci tot 77 kg, probabil sunt putin umflata si de la rushi, nu stiu... Oricum am observat ca slabesc in valuri.
Bafta lamaitzelor! Luam coronitza si tura asta?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neata la raport!!!

Repede ca plec la scarbici!!! 89.00 adica -2.200 kg pierdute!!! E suuuuper regimul Addyei. Daca il tineam ca la carte si fara interzise....dadeam mai mult dar....e bine si asa ca nu vreau sa slabesc repede. Vreau incet si sigur. De azi cred ca intru iar la WW pt o perioada dupa care il reiau.
Va poop si va doresc o zi minunata!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

si raport de la mine:
stagnare

asta este, de sapt. asta reiau cura. Am niste probleme pe acasa si n-am mai tinut regim, am mancat si eu diverse resturi de la pitic si de la sotz, chiar nu am avut chef sa mai fac ceva separat pt mine...

Silfidelor, puteti sa-mi dati cate bice pe cocoasa vreti voi, promit sa recuperez!

Sanatate maxima la pitici bolnaviori!!!
Bfly, super pustiul tau

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Raport 62,5kg minus 500g.Nu e mult da e ceva tinand cont ca saptamana care a trecut a fost un dezastru total si am mancat numai tampenii.

Eu de azi voi tine un regim disociat pe zile trebuie sa dau astea ultimele kg ca pe 25 mai sunt programata la operatia asa ca de acuma numai e joaca.Eu intru mai rarut de acuma ca vine si mama si sa se invete cu copilul dar voi incerca pe seara sa va scriu cate un mesaj si lunea sa dau raport.

Carmen bravo pentru kg pierdut.

Puskim si Mamicadulce astept sa vad ce ati facut.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am slabit 2 kg de saptamana trecuta si am ajuns acum la 84 de kg, e ok, sper sa rezist acum in aceste zile.

gusta-felicitari pentru programare si iti doresc bafta sa ti reuseasca operatia asa cum iti doresti.

Bafta fetele la slabit in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Neata!
Raport: 52.7 kg (-1.6 kg) Uf, scap de porc.

Cornelia, sanatate multa la baieti!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Raport: 85 de kg= minus 1 kg, tot e ceva mai ales ca rusii inca nu au venit(UM 23 martie).
Eric azi are si febra pe langa restul, eu una deja am ajuns sa visez ca dorm, cred ca am prins vreo 3 ore azi noapte...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput