Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Salutare dragele mele.
Iaca si eu pe-aici am intrat sa va salut. Si ma conformez, chiar daca am iesit din concurs: Stagnare. Ma simt cat un butoi, dar mai am un pic si ma linistesc. Oricum pana la 1 iunie trebuie sa ne mutam. Asa ca va astept Carmen Ce-ti fac flacaii? Zice ceva Teo?
Al meu a racit. A venit maica-mea la mine de joia trecuta si mi l-a tinut afara....transpirat..etc. Na ce sa fac.
Sunt in zona, si revin
va pup

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Buna,

Am inteles in mare ce se intampla. Sincera sa fiu m-as incumeta, desi momentan nu stiu de ce m-am ingrasat si de ce nu slabesc.
In plus, tot nu inteleg cum merge, si ce inseamna acest concurs? E numa ideea de concurs, ca banuiesc ca nu aveti premii

Imi cer scuze daca mesajul meu pare stupid, dar tot topicul merge de parca va cunoasteti de 1000 de ani, asa ca ma simt cam in plus, si nu prind ideea.

Ce e cu raportarea, cum se fac echipele si asa mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Diana Mirela...La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Mephala

Bfly unde esti??? Hai la raport!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, vad ca modifici lista, modifica si procentul inflacaratelor.

Andra, io n-am inteles ce cauti tu: premii sau statistici?

Sa te lamuresc
-ce e cu raportarea: se raporteaza saptamanal greutatea pe care o ai, intr-o zi stabilita de noi (pana acum a fost luni, vedem daca se schimba ceva)
-echipele se fac aleatoriu, castiga ekipa care pierde cele mai multe kg. Ce castiga? Admiratia noastra si un corp sanatos, de invidiat!

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Dordia, prezent!!!
Scuze pentru intarziere!
M-a ametit sotul de tot!
S-a dus toata linistea mea! De frigider...nici vorba, cand nu e copilul care ma "exploateaza", e sotul!
Pe langa asta am si fost plecati in calatorii de vizite pe la rude...ca d'eh toti vor sa-l vada pe "ratacitorul" meu!

Raport: stagnare - 74 kg.

Si acum sa imi aplic pedeapsa: ...motivele:
1. n-am mai trecut pe aici de o saptamana
2. am intarziat la raport
3. n-am mai slabit deloc (poftele ma omoara! in frigiderul meu n-am umblat, dar pe unde am fost...)
4. in concluzie m-am porcit saptamana asta: gratare, cate o praji, niscaiva paine, varza calita etc.

Ca atare, dordia, esti tu dragutza sa-mi mai dai niste ?
Mersi!
Apropo, pacat ca n-a fost cu ochisori! Iti doresc sa ti se implineasca dorinta cat mai curand!

An_k felicitari pentru sarcina! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de 9 luni usoare si de un bebic sanatos si norocos!

Violeta ca intotdeauna esti pe metereze! Luptatoare ambitioasa si neinfricata! Bravo! Felicitari pentru 1/2 kg pierdut!

Fetelor, ce sa va zic! Cu sotul acasa, se pare ca e destul de greu sa mai tin eu dieta stricta, desi el nu numai ca ma indeamna sa nu pap toate alea, dar chiar ma cearta si imi interzice anumite pofte! Insa cu cat imi interzice mai abitir, cu atat pofta mea creste si ambitia se duce de rapa! Nu stiu ce sa ma mai fac!
Sper sa ma corectez, ca am luat-o la vale rau de tot!
Ieri a mers totul ok, pana a venit cu niste creveti congelati acasa. Cica sa vad si eu cum sunt, pentru ca nu mai mancasem asa ceva in viata mea. In consecinta, aseara dupa ce tinusem toata ziua dieta ca la carte...sotul meu mi-a pregatit crevetii, care drept sa va spun nu m-au incantat prea tare. DAR...uite cum ma abat eu de la program!
In seara asta cica vom merge in vizita la un prieten. Sa vedem ce-o mai fi si pe acolo! Sper sa ma tin tare! Pun lacat la gura!

Va pe toate! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Diana Mirela, LA MULTI ANI SI SA FI SANATOASA!!!
doroty, nu mai tin nici o dieta anume si caut sa ma autoeduc sa mananc cat mai sanatos si in cantitati moderate. Merge mai greu asa dar cred ca e cel mai bine. La mine asta trebuie sa fie un mod de viata ca altfel se cunosc la cantar si 2 zile de abateri(nu grave), eu avand si hipotiroidie. Multumim ca ai calculat procentul, se putea si mai bine dar oricum nu stam rau. Sa o tinem tot asa maronici!!!
DianaR, iti multumesc ca m-ai modiicat pozitia la podium, ma incurajeaza si mai mult. Si stai langa noi chiar daca esti la mentinere.
dordia, au venit uratii de-a binelea? Tu ai CM regulat? Ca la mine spre exemplu, la amandoua sarcinile testele s-au pozitivat tarziu de tot. Si la a 2a sarcina dupa un test fff slab pozitiv(ca nu aveam rabdare, Z36) au aparut cateva pete rosiatice care s-au dovedit a fi de la implantare. Nu vreau sa-ti dau iluzii aiurea, tu iti cunosti corpul cel mai bine. Oricum eu am sa-ti tin pumnii pana cand ne vei da vestea cea buna, chiar daca nu e luna asta! Bebe pana la urma vine cand vrea el....
Eu am niste musairi fff ciudati. Au venit luni, maronii si ieri si azi foarte putina sangerare si parca s-ar opri deja. Poate si de la atatea diete m-am dereglat si mai rau.
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 1/2 banana
P: o cana de sana si 2 felii de paine neagra
C: pui fript si salata de varza cu rosii si castraveti
Aaa, si ma inscriu si la concursul viitor, indiferent cand va fi ziua de raport.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Bineinteles ca aiurici cum sunt, daca nu stiati sa stiti de-acum, nu mi-am felicitat si celelalte colege de echipa pentru performante!
Ina C, Dordia, bravo fetelor! Eu sunt codasa de data astaaaaaaaa!

De asemenea, felicitari tuturor fetelor care au slabit!

Diana Mirela, La multi ani si tot ceea ce iti doresti + sanatate multa tie si celor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cornelia hai sa iti spun cum e la mine. Inainte de prima sarcina aveam CM ceas. Cum a intarziat prima data am fost gravi. Dupa sarcina si alaptare...imi mai intarzie 0 zi-2 dar nici odata nu mi-a intarziat mai mult de 3 zile. Si cand vin rusii...dau navala nu asa doar se anuntza un pic. Acuma...vineri cand era ziua in care trebuia sa vina rusii....mi-a venit seara asa...o scurgere roze dar doar cat 2-3 picaturi. Apoi nik pana duminica seara cand...iar a venit asa ca vineri. Apoi nik pana in prezent. Dureri de ciclu nu am, decat asa f. putin.
Am vb acum cu ginecoloaga si joi seara ma duc la ea desi ea mi-a zis ca e prea mica sarcina daca ar fi ca sa o poata simti. Dar mi-a zis sa imi iau un test "clear blue' sau cam asa ceva si...cam peste 2 saptamani sa-l fac in caz ca nu vin rusii deloc. Asa ca mi-a dat si ea sperante....dar....nu indraznesc sa sper ca as sari in sus de bucurie daca as avea o certitudine.
Tare mult imi doresc un al 2lea bb si daca e acuma....e ideal.

Si acum sa calculam: total sapt.asta 1.5 kg, total perioada: 10.6 kg, deci....70.66(6)%. Sper ca e ok !

Va poop si sa nu uit::: cateva pt abaterile lui Bfly si un !

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

?Buna,

Intru repede, ca de mai mult nu am timp...

M-am intalnit cu Miag, da!!! Am facut si poze, si eu si ea, o sa le punem probabil pe la sfarsitul saptamanii.

Sabina, din aeroportul de la Praga pana in oras faci cam 45 de minute..deci 1.5 ore dus intors. Nu iti poti schimba rezervarea sa iei urmatorul avion ?

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!

Sunt varza de oboseala. Am ajuns de cateva ore acasa si am intrat rapid sa va salut si eu.
Maine cred ca descarc pozele cu mine si Ruxi.

Ruxi, pupici

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput